nest siste episode av Bloggerne

inneholder reklame: link til tv2 sumo 

Jeg håper du er vært benket foran tv-skjermen i kveld, for nå er det bare noen små minutter igjen av nest siste episode av Bloggerne sesong 9 🙂 I kveld får du være med på ELLE sin sommerfest! Jeg vil benytte anledningen til å si tusen takk for absolutt alle tilbakemeldinger angående serien! Jeg har fått så mange gode ord fra ukjente mennesker både i kommentarfeltet på bloggen og i sosiale medier som snap chat og instagram, og jeg er så takknemlig! Det gjør meg så glad og det gjør meg enda mer glad at jeg fortsatt, etter så mange år i bloggbransjen, kan inspirere nettopp deg. Tusen takk for at jeg får være en del av din hverdag 🙏🏻 

Grunnen til at jeg ønsket å bli med på dette var jo rett og slett for å vise dere litt mer av hvem jeg og vi er, og det føler jeg at vi har klart. Det er i hvert fall flere som har sagt at de føler de har blitt bedre kjent med meg på en helt annen måte i løpet av disse 5 ukene, og nettopp det synes jeg er så fint. Jeg er så glad for at jeg fikk muligheten til å være en del av Bloggerne og jeg har aldri angret på at jeg sa ja til å bli med. Det føltes riktig denne gangen, og det har vært en superfin reise🌸 Takk for at akkurat du leser bloggen min og synes det jeg gjør er inspirerende – det betyr så mye for meg! 


// reklame // Dersom du ikke har fått sett Bloggerne, kan du se alt sammen på tv2 sumo! Jeg har fått en link som du kan klikke på for å få tilgang til Sumo helt gratis i 14 dager 🙂 Klikk deg inn HER for å registrere deg, men husk å si opp abonnementet innen når det har gått 14 dager, slik at du ikke blir belastet 🙂 

31 kommentarer

 1. Hvordan går det med dere mtp orkanen? Merker dere noe til den?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, den har vi ikke merket noe til annet enn at vi har sett utkanten av den for et par dager siden 🙂

 2. Har vært super fint å følge med på bloggerene denne gangen. Pag dere! Dere er super skjønne! Og finner liksom ikke ut hvorfor folk rakker ned på dere! Men ok fint for meg fortsett å vær den du er Caroline, ikke bry deg om de «trolla» der ute. Digger deg jeg 🙂 Gode fine deg og familien din 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så koselig å høre det, Anita 🙂

 3. Det har vært en sann glede å følge deg på tv! Det er første gang jeg har sett Bloggerne, og har ikke så stor intr av de andre som er med, spolte bare frem til de sekvensene du var med i, haha Utrolig gøy å se hvordan dere jobber. Ble tatt litt på senga over hvor mye planlegging det legges i et bilde! Ikke tatt i forbifarte der nei..Imponerende og spennende!

  Uansett, håper du blir med flere sesonger! !
  Kos dere på tur, var selv på samme reise for ikke så lenge siden! Gøy å mimre
  Klem fra Sørlandet

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂 Det er nok en del arbeid som ligger bak som ikke alle kjenner til 😉

   Klemmer fra Karibia! 🙂

 4. Elisabeth L

  Jeg har virkelig elsket å se på bloggerne med deg og familien! Kjæresten sa til og med imponert «hun er så naturlig foran skjermen» <3 håper virkelig vi kan se deg mer på TV fremover, for du kler virkelig å være på storskjermen 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig, Elisabeth! Nå ble jeg skikkelig glad 😀 Tusen takk! Det må du hilse kjæresten og si også 🙂

   God klem til deg!

 5. Det har vært gøy å få et litt større innblikk i hverdagen din, og litt mer forståelse av hvordan blogglivet ditt fungerer. Jeg syns dere har tatt dere skikket bra ut på TV, og at dere virker som en trygg, morsom, og kjærlig familie 🙂 Har dere tenkt å være med i flere sesonger?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig med en slik tilbakemelding, Marie 🙂

   Det får tiden vise 😉 Vi synes i hvert fall det har vært veldig fint å være med 🙂

 6. Jeanette

  Kjempefint å kunne følge dere i bloggerne! Synd det er siste episode i dag

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig at du synes det, Jeanett 🙂 Disse ukene har virkelig gått så fort!

 7. Hvordan mener du vi har blitt bedre kjent med deg gjennom Bloggerne? Jeg har sett alle episodene og føler ikke jeg har sett noen nye sider av deg, eller lært noe jeg ikke visste fra før. Synes det er ganske likt hvordan du fremstår på bloggen. Dette er ikke ment som kritikk, bare en observasjon, mener ikke din deltagelse i Bloggerne har vært negativ eller noe 🙂

 8. Jag har inte læst din blogg innan du blev med på bloggarna, men du verkar så lætt och hærlig så hær har du en ny læsare!! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så gøy, Madelen! 😀 Velkommen skal du være 🙂

   Klem til deg!

 9. Hei 🙂 Sett siste episode nå, og veldig random spørsmål haha, men vet du hvor den rekebollen moren din dro fram når dere spiste reker er fra?? Vil kjøpe en slik til min mor nemlig 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha :p Det er så mange som spør om den! Den kommer fra Firkløveren 🙂

 10. Jeg må også få si at jeg synes det har vært gøy å følge dere disse ukene! Har alltid satt stor pris på bloggen din, men etter bloggerne så blir jeg jo bare glad 😀 For et samspill Lasse og du har, og du virker jo bare utrolig herlig! Håper vi får mulighet til å følge dere flere ganger 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for så fine ord, Marie! Det betyr mye for meg at du synes det <3

 11. Hvor lenge er linken til gratis tv2 sumo gyldig?

  1. Caroline Berg Eriksen

   14 dager, men husk å si opp selv innen det har gått, slik at du ikke blir belastet! 🙂

 12. Supergøy å følge dere på skjermen. Digger deg fra før, men enda gøyere å se dere på den måten. Eneste jeg syns er dumt var at det var for mange bloggere med, og fikk se litt for lite av hver enkelt rett og slett. Men men, det er ikke din feil vertfall

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig at du synes det, June 😀

 13. Det slår meg hver gang jeg ser deg på bilder gjerne med andre, hvor utrolig behagelig og flott tilstedeværelse du utviser! De gangene jeg har sett deg in real også, du har en fantastisk flott energi rundt deg

  1. Caroline Berg Eriksen

   For en utrolig fin kommentar, Aa! Nå ble jeg skikkelig glad 😀

   God klem!

 14. Lurer på hvor dere har kjøpt reketråleren dere har rekene i på hytta til mamman og pappan din. Den var bare så fin.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra firkløveren – så fin!

 15. Kristine

  Virkelig fint å se deg og din familie på bloggerne. En familie med masse kjærlighet i. Ser at familien din er det viktigste i livet ditt. Det samme her <3 ser deg mer enn gjerne i neste sesong;) ha en fortsatt fin ferie!! Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så fantastisk fint å høre, Kristine! Tusen takk <3 God klem til deg og dine!

 16. Det har vært veldig gøy å se deg på Bloggerne! Koselig å se mer av personligheten din. Håper du blir med i neste sesong også (?)!

 17. Vært moro å se, aldri sett Bloggerne før. Siste episode der du tråkker på humla og spør «hva gjør vi nå da» hvorpå LK svarer «går til hytta» var priceless, jeg lo så jeg grein – og hun søte moren din syns mer synd i humla som det jo var Akkurat der var du lita jente og ikke godt over 30, klart det er vondt men såååå vondt er det ikke. Men morsomt ble det Fortsatt god ferie ☺️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *