småungene har bursdag: goodiebag og nedsatte priser

reklame: småungene 

Til tross for at vi er på vei mot Jamaica, nærmer det seg vinter hjemme med stormskritt, og da er det lurt å ha vinterdressen til de minste klar! I fjor som i år synes jeg det er viktig å ha en dress fra Reima til jentene i barnehagen, rett og slett fordi disse stadig vinner best i test, og dermed kan jeg være helt sikker på at dressen holder det den lover og at jentene holder seg varme og tørre. I barnehagen er de alltid aktive, de er masse på tur og er ute stort sett hele dagen uansett vær, så at dressene holder en høy standard er utrolig viktig. 


🎂 bursdag 🎂

Småungene fyller hele 5 år i dag – weeee  gratulerer med dagen   og i den forbindelse har de 20 prosent på nesten HELE nettbutikken (gjelder ikke Kivat og Condor) frem til midnatt 10. oktober! Rett og slett en gyllen mulighet til å skaffe seg gode klær til en bedre pris 🙂 Varene i nettbutikken er allerede satt ned, og i tillegg kan de 100 første som bestiller noe for mer enn 1500,- få en bursdagsgave fra Småungene 🎀 om de skriver ordet GAVE i kommentarfeltet ved bestillingen sin.

Gaven kan variere, men består mest sannsynlig av alt det du ser på bildet over – HURRA! Blant annet finner du et ELLE-blad til deg selv, drikkeflaske fra Reima, noen sminkeprodukter, en tepose og diverse drops 🌸

Dressene jeg har valgt i år er disse to, som jeg synes passet SÅ fint sammen! Det er alltid så skjønt å matche, men det trenger ikke å være hundre prosent likt hver gang, disse to dressene flyter skikkelig fint sammen på grunn av de nydelig fargene som går igjen i begge. Jeg falt sånn for disse, spesielt mønsteret i lillesøster sin… 

… og den nydelige fuskepelsen på storesøster sin.

Sistnevnte heter Stavangerdress og den finner du HER. Den fikk faktisk en pris for best i test i 2016 her i Norge. Nå i år har den også fått en best i test-pris i Sverige – og det må jo bare bety at den rett og slett er blant de beste. Den er blant annet vanntett, vindtett og i et smussavvisende materiale som puster – i tillegg har den innvendige bukseseler. 

Lillesøster sin heter Puhuri, og den finner du HER. Den er også vind- og vanntett og har blant annet ekstra polstring i baken, noe som er gull verdt for de minste som liker å sitte en del 🙂 


Ikke glem å skrive GAVE i kommentafeltet ved utsjekk for å få goodiebag 🙂 HURRA! 

17 kommentarer

 1. Vi kjøpte Reimadress til datteren vår da hun startet i barnehagen. Den var litt for stor , men gikk greit. Datteren vår vokste sent og hadde derfor denne dressen hele tre år….. Hun var den varmeste og tørreste jenta i barnehagen . Vi ga den bort til noen andre etterpå , ettersom den hadde lite slitasje. Så tommel opp for REIMA 🙂

 2. Prøver igjen, vil så gjerne ha svar
  Lager dere maten selv i hytten i skogen, eller hvordan fungerer måltidene? Er sengene gode å ligge på? Vil du anbefale stede? Ser de har 3,5 stjerner.
  Hvordan klarer barna deres å gå 20 000 steg på en dag i parken? Jeg synes det høres ut som forferdelig mye trakk, det hadde jeg ikke orket selv en gang i den varmen. Tror ikke den parken er noe for oss som ikke er like spreke. Ser frem til cruice oppdateringer i stede

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er ikke én park vi har vært i, men flere 🙂 Den ene dagen gikk vi så mye, ja – det blir mye tråkking, og også mye kø 🙂 Men det er verdt det til tross for varmen. For det har vært veldig varmt, men det husker jeg det var da jeg var liten jente og var her også 🙂 Det er virkelig så herlig, tror ingen som har vært her angrer 🙂 Vi hadde med vogn til Naia, og Nelia har et sete på den vognen som hun kan sitte på om hun blir sliten. Nelia er kjempeflink til å gå, de går masse i barnehagen og er ofte på turer, og i tillegg har hun aldri vært så glad i vognen, men vil gjerne gå selv, så hun er vant til det 🙂

   Ang. stedet vi bodde, så er kjøkkenet fullt utstyrt slik at du fint kan lage mat der. Ellers kan du spise på restaurantene tilknyttet resorten, de er like i nærheten. Det går også båt til andre resorter som ligger i omegn om du vil spise der. I parkene kan du også spise, de er oppe lenge 🙂

   Frokost er jo enkelt, så det spiste vi «hjemme» hver dag før vi dro 🙂

   1. Tusen takk for svar Da er det kanskje mulig for oss også Veldig gøy å være med dere på tur!! Kos dere på cruice, vær trygg, alt tyder på at du ikke trenger å bekymre deg❣️ Prøv å snu tankegangen, da føler du deg straks bedre Alt godt til dere!

 3. Har dere ikke en dress fra Nelia som Naia kan arve?

 4. Im accualy looking for good vinterdress – which is the best ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   There are many great ones out there and Reima is one of them 🙂

 5. Didriksons bjørnen har også blitt kåret til best i test mange ganger ☺

 6. Arver ikke lillesøster klær av storesøster? Sånne dresser varer jo i flere sesonger…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jo, det gjør hun også, men disse dressene brukes mye og blir fort slitt! Og så er det ikke alltid størrelsene passer mtp. årstid.

 7. Det er faktisk «Kullen» fra Stormberg som hr vært best i test to år på rad som vinterdress 🙂

 8. Knallfine! Har to jenter så er født på to forskjellige årstider så ikke alt kan arvest! men disse va nydelige!

 9. Reimatec Stavanger bruker 6-åringen her også. Knall dress. Lurer litt på dette med innvendige bukseseler. Det har ikke vår? Kjøpt nå for en uke siden ny :/

  1. Dette lurer jeg og på. Vi har en gammel Stavanger-dress, fra 2 år siden. Den har seler. I fjor ville jeg kjøpe en til, men da var selene fjernet, og i følge Reima var det fordi kundene ikke ønsket de, og det fordyret dressen. Har selene kommet tilbake?

   1. Caroline Berg Eriksen

    Beklager så mye! Det er jeg som har skrevet feil, vår dress har ikke seler inni, men innstramming / regulering i livet 🙂

  2. Dette med innvendige bukseseler stemmer jo ikke. Dette hadde de hverken i år eller i fjor. Hvis du har det i dressen er det en gammel dress, ikke årets.

  3. Reimadresser pleide å ha bukseseler, men nyere dresser har ikke disse lenger. Vi hadde Stavanger også i forrige år og den hadde ikke bukseseler da heller.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *