magic kingdom – paradis for barna

God morgen søndag! Her er det lørdag kveld og jeg skal snart legge meg – vi er fremme i Miami etter drøye 4 timer i bil og i morgen skal vi sjekke inn på cruiseskipet! Jeg er så spent 🙂 Her kommer noen bilder fra Magic Kingdom som jeg har gledet meg til å dele med dere – fytti så magisk det er der! Vi tok båten dit fra resorten på dag nummer 2 (tirsdag) og minnene strømmet på så snart vi scannet våre magic bands og fikk tilgang til parken. Det tok meg rett tilbake i tid med alle minnene sammen med mamma, pappa og storesøster. Når du gråter under paraden, sier det vel sitt. Greit nok at jeg er lettrørt, men her har jeg virkelig SÅ mange gode barndomsminner. Mamma og pappa tok oss med da jeg var 4 år, 7 år og 10 år og til tross for at jeg er litt usikker på hvilken alder jeg egentlig husker mest fra, så jeg føler jo at jeg husker absolutt alt. Det er helt klart at flere ting har endret seg siden den gang da, men paradene, de fantastiske gatene og måten parken er bygget opp på (samt flere av karakterene) er det samme. Og fellesbetegnelsen er også den samme: magisk ✨ 

Gammeldagse, sjarmerende bygninger møter deg i Magic Kingdom’s Main Street. Nå var også hele parken preget av oktober og Halloween 🍁🎃 Og ja – selve Disneyslottet støtter jo virkelig oppunder at dette ER barnas drømmepark! 

Her er det parader og show på scenen foran slottet flere ganger om dagen, samt en hovedparade som går klokken to hver dag, hvor du får møte flere av de kjente og kjære Disneyfigurene. Alle fra Peter Pan, Rapunzel, Belle og Udyret til Mikke, Minni, Dolly og flere, svinger seg fra blomsterbesatte biler, synger og er i det hele tatt alltid supergira og superblide 🙂 Dette er STORT for barna og om mulig like stort for mor og far – i hvert fall for mor i vårt tilfelle 😉 

Som jeg allerede har nevnt, er dette absolutt en park for barna, det var i hvert fall favorittparken til våre barn – både på grunn av alle paradene, men også på grunn av utvalget av de barnevennlige attraksjonene og mulighetene for å møte favorittkarakterene deres. Et tips er å sjekke HER for å finne ut av hvor dine favoritkarakterer gjemmer seg i parken, men book gjerne også character dinings for å få muligheten til å spise med for eksempel prinsessene, Dolly, Donald, Mikke eller Minni 🙂 Dette er alternativer i både Epcot og Hollywood Studios også (det er der vi hadde booket akkurat dette). 

Å reise til Neverland med Peter Pan er en enkel attraksjon, men samtidig så flott og drømmende! Den har ikke endret seg _noe_ siden forrige gang jeg besøkte parken for 11 år siden: du reiser avgårde til Neverland i en båt og seiler gjennom eventyret. Så fint! Her kan det være LANG kø (så lenge som over 60 minutter), så pass på å planlegge før dere reiser og sørg for å skaffe dere FastPass+ via appen til Disney på de attraksjonene det forventes mest ventetid på og som dere gjerne vil få med dere. Det er GULL verdt med FastPass+ og kan redde en hel dag med mye venting. Mer om dette kommer i oppsummeringsinnlegget mitt når vi kommer hjem 🙂 

Jeg fikk også med meg Nelia (Naia var for lav og hadde nok også syntes at dette hadde vært altfor skummelt) i toget til de 7 dvergene, som er en berg- og dalbane i tre med flere små, men bratte bakker som kiler skikkelig i magen. Midt inni attraksjonene både hører og ser du dvergene jobbe inni fjellet, det er SÅ innmari fint! Denne minnet meg på hvorfor jeg synes det var gøy å ta karuseller en gang i tiden, og jeg fikk SÅ lyst til å utfordre meg selv til å ta den ziplinen på Geilo igjen.. Neste gang! Nå har jeg jo fått varmet opp 😉 

Tingeling fikk vi hilst på ✨ Vi måtte få alvestøv før vi gikk inn til henne og måtte også tro på tøv og gode drømmer 🌸 

🌿 når drømmer blir virkelighet 🌿 


Vi brukte 2 hele dager + noen timer i dag på Magic Kingdom og kunne gjerne brukt tre hele dager! Det er så mye å gjøre og så mye å se, og med en del kø her og der samt ekstremt mye trasking – på det meste gikk vi mer enn 20.000 skritt (!!) på én dag – og noen matpauser, drikkepauser, tissepauser, tittepauser (her er det mye som frister i mange butikker) og så videre, så går tiden utrolig fort 🙂 Men for et eventyr, altså virkelig! Vi har allerede snakket om at vi må tilbake når Naia er like gammel som det Nelia er nå. Ikke fordi hun egentlig var for liten nå, for en mer himmelfallen og begeistret liten jente skal du lete lenge etter, det er mer det at hun er for liten til å bli med mange av attraksjonene som vi gjerne skulle tatt alle fire – så om ca. 3 år, så sees vi igjen, Magic Kindom ✨ 

21 kommentarer

 1. Enig med at Magic Kingdom er en magisk park for barn (og ikke så verst for voksne heller!). Men vi var i Magic Kingdom i Orlando ifjor og jeg var faktisk litt skuffet..vi har vært flere ganger i Disneyland i Paris, og jeg forventet nok at det skulle være enda bedre i Usa, men så var det egentlig veldig likt. Så en anbefaling til alle som ikke har budsjett til å reise så langt, er å sjekke ut den utenfor Paris, for den er veldig lik Magic Kingdom. Fyrverkerishowet på kvelden med slottet, er helt nydelig i begge parkene. Kan og anbefale Universal Studio sine parker i Orlando, hvis man har litt eldre barn. De er om mulig enda mer gjennomførte enn Disney.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, Universal er så bra! Men barna er for små til det ennå, det får bli en annen gang 🙂

 2. Å Disney er så magisk og gøy for store å små 🙂 Jeg og kjæresten min var i Disneyland Paris for to år siden og kan virkelig anbefale den Men bare lurte på,hvordan er maten der? Mtp gluten allergi osv? Fine bilder og skullle så sett Insta storyen igjenKos dere videre på turen

 3. Mina kristensen

  Hællemåne det ser ut som dere koser dere vilt på tur!! Du, hvilken farge har du på den Nyx foundationen din?? Jeg tenkte å bestille på nett, men det er så mange nyanser og vi har omtrent samme hudtone 🙂

 4. sunglasses???

 5. Hva mener du når du skriver «små, men lange og bratte bakker»? I mitt hode kan jeg beskrive en bakke på to måter: lengden og brattheten. Hvis de er lange OG bratte – hvordan kan de da være små?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gikk nok bare litt fort i svingene, takk for at du sier ifra!

 6. Anbefaler dere å prøve Disneyland Paris også. Vært der flere ganger med datteren min. Masse show, paraderer, fyrverkeri og i det hele tatt. Også er det jo heller ikke langt fra Norge, så man kan liksom ta en langhelg. Anbefales!

 7. Elisabeth L

  Deeet lange håret til Nelia mer naturlig og fantastisk hår på ei lita jente finner man ikke! Syns hun ser ut som en mini deg hadde du også bølgete hår som liten?

 8. Jennifer

  Absolutely magical! What a beautiful trip for your daughters and for you too! I’m so glad you enjoyed the states 🙂 I hope you come back soon!!

 9. Det som er MAGIC her, er alle nydelige bildene dere deler. Herremin altså, som jeg koser meg ved å se på dem. Helt klart at dette må være litt av en drøm å «stå i med begge beina». Kan jeg få lov til å spørre om hvor denne sorte «magetasken» kommer fra? Den var så fin 🙂
  Denne bloggen, er som jeg har sagt før – min største vitaminkilde til et bedre liv. Jeg elsker disse nydelige bildene dere legger ut. Tusen takk, i all ærbødighet <3

 10. Kunne du ha fortalt om forskjellene mellom parkene?

 11. Hvor er solbrillene fra?? 🙂

 12. OMG.. Takk for alle dager med disney land 🙂 Er sikkert like «barnslig» som deg her altså.. Haha..har planlagt en ny reise med mine, (5 år siden sist) om disney i Paris!Er bare såå go følse å få kikket på blogg de siste dager. Også må jeg bare si, omg for ett nydelig hår Nelia har..

 13. Hei Caroline. Ser ut som dere har en drømmeferie! Er nysgjerrig på hvordan karaktermøtene gikk med tanke på at barna ikke kan snakke med prinsessene de møter? (Siden de ikke snakker norsk, som i filmene) Ha en nydelig ferie videre <3

 14. Camilla

  Som jeg skrev på Jodel første gang du skrev om reisen, det er som å være der med dere<3
  Hvordan er det med språkbarrieren mellom barna og prinsessene, er dere tolk eller blir det ikke snakket så mye? Har dere også med barnevogn, eller går begge to selv hele veien? 🙂

 15. Så gjennomførte flotte bilder!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 16. Caroline, du er virkelig en inspirasjon. Håper du får en flott tur tross alt været ☺️

 17. Herlig!! Hvor er «rumpetasken» eller den svarte vesken du har rundt hoftene fra??

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Monki 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *