not so scary halloween party

Vi er så glad for at vi kjøpte billetter til Halloween party i Magic Kingdom – det var så gøy! Jentene fikk utdelt hver sin pose ved inngangen, og så var det bare å gå rundt for å lete etter snop å fylle den med. Det første stoppet var helt ved inngangen av parken, og så var de spredt litt utover hele etter det. Vi gikk til ett stopp, og så var jentene var forsynt – haha! Det var egentlig like greit, for køene vokste etter hvert som timene gikk og ingen av dem synes det var verdt å stå i kø for godteri. Det er heldigvis andre ting som er mye morsommere enn det! 

Tingeling og Askepott 🎀 

Køene var heldigvis litt kortere enn på dagtid, så vi tok noen karuseller og jaktet på forskjellige karakterer 🙂 Skuffelsen var ganske stor ettersom vi ikke kunne finne Vaiana noe sted, vi hadde nemlig hørt at hun skulle ta turen dit. Likevel så det ut til at havet hadde kalt etter henne, for hun var ikke å se noe sted 🌊 

Spøkelseshuset The Haunted Mansion – OoooOooo  👻 

Da klokken nærmet seg ni var det på tide med Mickey’s not so scary halloween parade, og den var så fin! Ikke så skummel, men likevel mer enn skummel nok – spesielt da den hodeløse rytteren plutselig galopperte gjennom folkemengden 🎃 Kvelden ble avsluttet med det villeste fyrverkeriet jeg noen gang har sett ✨ Så gøy! Det ble en sen kveld, vi var ikke hjemme før nærmere elleve, og begge jentene hadde funnet veien til drømmeland lenge før det. Likevel var vi helt kjørt i går alle fire, men vi var likevel i både Magic Kingdom og Animal Kingdom i flere timer – utnyttet alt til det siste! Vi bestemte oss til og med for å reise til Miami noen timer senere i dag, slik at vi får brukt et par timer i Magic Kingdom i dag også 😉 Det er jo tross alt lenge til vi skal tilbake nå. 


Flere bilder fra denne uken kommer om litt, det blir litt roligere nå som vi skal på cruise 🙂 Sender alle en klem! 

21 kommentarer

 1. Så fine bilder! 😀 Savn! Disney World er så magisk.
  Klem tilbake <3

 2. Så mange flotte bilder!

 3. SÅ fine bilder dere har fra dagene i parkene, det er helt vilt, og må være gull verdt til framtiden. Lukter det et par feriealbum denne gangen også, eller? Heldige dere! Jentene dine var så fine i kostymene sine, de må jo være i ekstase over å få være prinsesser i selveste Magic Kingdom. Jeg var der selv først i 2016 i voksen alder, hadde drømt om det såå lenge. Tror jeg hadde dødd om jeg måtte se disse bildene uten å ha opplevd det selv, det er virkelig minner for livet!

  Må legge til at jeg synes det funker godt med emojier i innleggene dine. Sikkert en ting det er delte meninger om, men jeg synes det passer fint slik du har gjort det til nå og i dette innlegget.

  Kos dere masse videre, gleder meg til flere oppdateringer ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂 Du skal ikke se bort i fra at det blir noen album 😉

 4. Fine bilder dere har tatt!
  Det må dere ha i album. Minner for livet.. Åsså de to søte små da i hver sin prissekjole 🙂 kos dere siste dag

 5. Fantastisk flotte bilder! Nydelige jenter!
  Fortsatt riktig god ferie. Kos dere på cruise!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 6. Dette er jo bare helt nydelig! Har liksom aldri ønsket å besøke/reise til Disney World. Men det fikk jeg nå!! Kos dere!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det MÅ du 😀 Så koselig her!

 7. Heiii. Jeg lurer på om Vaiana kanskje heter Moana i USA jeg, tror det kun er Vaiana i Europa. Bare et lite tips i tilfelle det gjør det lettere å finne henne

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hun heter Moana i USA, og Vaiana i Europa og Asia 🙂 Men hun er sjeldent i parken, og derfor vanskelig å finne :/

   1. Ikke helt sant. I Kina heter hun Moana.

 8. Elisabeth L

  Så koselig å lese om ferien deres – elsker Disneyland selv <3 hvordan er temperaturen der? Vi var på Eurodisney i sommer, men det var jo så skrekkelig varmt at vi ble så slitne av det alle mann! kos dere masse <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig at du synes det 🙂

   På dagtid ligger temperaturen på 32-33 grader, men luftfuktigheten er så høy at det kjennes ut som 36-37 :O

   1. Elisabeth L

    Huffa meg! Var ca sånn i Paris også! Vi var ferdige etter 5 timer der med lange køer og null skygge men utrolig hyggelig at dere er i parken så mange ganger pga barna – blir så fint å se tilbake når dere er så flinke til å ta bilder

 9. La barndommen fylles av magi vi var i Disney i Paris da barna var mindre, og den magien sitter i lenge. Det ansiktet til minsten da han fikk hilse på selveste Buzz fra Toy Story, det har jeg med meg resten av livet ❤️Takk for fint innlegg, dere er så flinke til å skape en magisk barndom!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, så herlig, Anne <3 Og tusen takk for så fine ord <3

 10. Savner disney når jeg ser alle fine bildene <3 Så bra laget til Halloween paraden 😀

 11. Det virker som en helt fantastisk og spennende ferie dere er på! <3 Man får jo lyst å være der med dere når man ser alt gøy dere gjør og så fantastisk fine bilder 😀

 12. Hei! Nydelige bilder altså! Blir helt oppslukt her 😉 Du har sikkert svart på det 100 000 ganger, men hvilket kamera bruer dere? evt hvilket kan du anbefale?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂 Vi bruker Canon 5D M IV! Ingen av oss har noe spesielt gode kunnskaper om kameraer, så tør ikke anbefale noe :/ Kommer jo også helt an på hvor mye du ønsker å bruke.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *