walt disney world – epcot

Heii! Her går dagene i ett og vi har det HELT magisk og så fantastisk fint at ikke ord kan beskrive det. Jeg har hatt så mange  flash backs til barndommen i løpet av disse tre dagene, og jeg er så glad for å være her og skape nye med familien min 😍 

På mandag dro vi til Epcot for å få en litt rolig start – jeg visste jo på forhånd at Magic Kingdom kom til å være det beste av det beste for begge jentene, så vi ville spare det til jeg følte meg helt bra. Likevel – Epcot leverte! Det er så gøy at flere av de samme attraksjonene fra da jeg var liten fortsatt er der, som for eksempel Spaceship Earth – den er akkurat som jeg husket den! 

Vi hadde også booket inn et character meeting med Minni, Mikke og Langbein og det var STOR stas, spesielt for Naia! Og meg – haha! 

Mikke, meg og øyet mitt ❤️ dette var jo bare to dager etter, men i dag er det nesten helt bra 🙂

Det største på Epcot var uten tvil å besøke Norge og Arendel hvor Frost holder til. Vi stod i lang kø for å møte Anna og Elsa i sommerhuset deres, og i enda lenger kø for å ta Frozen Ever After – den var så bra! Du gjenopplever hele filmen i en båt som kjører gjennom utvalgte scener fra filmen (dukkene ser så livaktige ut, utrolig bra laget) og på slutten får du også snømonsteret etter deg og kjører båten utfor en liten bakke som kiler i både små og store mager. Kjempegøy! På appen til Disney World samles alle bilder som blir tatt av deg og dine i løpet av oppholdet ditt her, og vårt bilde fra akkurat denne attraksjonen er helt episk! Haha! Alle fire ser livredde ut 😂 

Etter dette hadde vi booket bord på Akershus Royal Banquet Hall til prinsesselunsj! Tidenes høydepunkt! Her fikk vi 3-retter, først buffet og deretter en rett fra menyen pluss dessert. I overkant for en lunsj om du spør meg, men det var jo så kjekt å bli sittende med både mat og prinsesser, for i løpet av tiden vi var der kom  både Belle, Aurora, Snehvit, Ariel og Askepott. De kom en etter en for å skrive i autografbøkene til jentene, skravle litt, ta bilder og dele ut klemmer og kyss. Stor stas! Tror nok dette var en lunsj de kommer til å huske for alltid – i hvert fall Nelia 🌸 Tilslutt fikk de gå i prinsessetog mellom matsalene med alle prinsessene og flere av barna. Tror NOEN her var i syvende himmel, for å si det sånn 😉 

I world showcase (der hvor flere land ligger etter hverandre) er det akkurat nå mat- og vinfestival, så jeg fikk plukket med meg en frozen margarita på veien. Det var skikkelig nammis i denne utrolige varmen! All cred til de som står og jobber i langbukser- og gensere, og fortsatt ser rene og pene ut. Fatter ikke at det er mulig å ikke lage svetteringer over absolutt alt. Haha! 

Vi får jo ikke tatt så mange attraksjoner ettersom jentene ikke er så store ennå, men akkurat på Epcot kjørte vi den som heter Soarin hver vår gang – altså, Lars-Kristian og jeg. Den var dødskul! Akkurat som å fly over verden, så gøy! 


I går var vi i Magic Kingdom og i dag i Hollywood Studios. Gleder meg til å dele med dere fra begge disse stedene 🙂 

31 kommentarer

 1. Ser helt fantastisk ut!

 2. Sitter egentlig bare og venter på snapps og instagram fra deg så det føles ut som jeg er der og
  Alltid drømt om og dra dit og snappene dine skulle aldri tatt slutt

 3. Tone Merethe

  Helt enig med deg at Sourin er dødskul. En av mange gode minner fra Florida, Familieferier som dette gir minner for livet og gjør at man føler seg enda mer sammenspleiset.❤️

 4. cathrine

  Hvor er skoene dine fra? 🙂

 5. Shoes and skirt and top brand?

 6. Caroline, hvis du faktisk har konjunktivitt MÅ du ikke finne på å bruke sminke, linser og falske vipper som du gjør her på en god stund! Hva slags lege har du vært hos som ikke har informert deg om dette? Tenker aller mest på kontaktlinsene dine. Håper du reiser med briller (noe du uansett bør gjøre).

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg informerte om kontaktlinsene mine og at jeg ikke hadde med briller (har dessverre ingen som er tilpasset mitt syn per i dag og tenkte heller ikke på å ta dem med), da fikk jeg en antibiotika som jeg kunne bruke med linser etter 2 dager, det skulle ikke være noe problem så sant jeg dryppet så ofte som beskrevet 🙂 Jeg har gjort alt jeg fikk beskjed om 🙂

   1. Jorunn

    Helsevesenet i USA har visst litt andre syn på ting enn det vi har.. Anbefaler å ta med briller (uansett hvor utdaterte de er – du hadde jo et samarbeid med Specsavers for 1-2 år siden, de kunne du tatt med) uansett hvor du reiser – for det er såå viktig for synet! Spesielt når du er såpass nærsynt at du trenger korreksjon i hverdagen. Anbefaler deg også å kjøpe nye briller ASAP for å unngå slike situasjoner. Og ikke minst å gå litt uten linser når du er tilbake.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Styrken har nok endret seg en del siden det samarbeidet, så de må jeg sette nytt glass i :/ Men jeg skal absolutt tenke på det i fremtiden 🙂

   3. Hvilken optiker går du hos, hvis du ikke har blitt informert om at du bør bruke briller en stund både morgen og kveld, slik at øynene får puste litt mellom all linsebruken? :/ Jeg har like redusert syn som deg, og kunne ikke klart meg uten brillene mine, i alle fall.

    Ja, ja. Håper øyet ditt blir fort bra, og at dere nyter dagene i fantastiske Florida i alle tilfelle! 😀 <3 Disney World er helt fortryllende. Var der selv når jeg var fire år. Og femten år. 🙂

 7. Guri malla så gøy å se igjen. Skjønner godt at dere har fine dager, og tenker jentene hadde det fint i Magic Kingdom.

  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

 8. Ser helt fantastisk ut:) Vi tenker også en tur til USA neste år og dette ser ut som er noe vi må sette på To-do lista:) Hva slags vaksiner måtte dere ta på barna før dere dro?

  1. Ingen vaksiner, er jo bare Florida 🙂

   1. MONICA

    Oki, har jo de standard vaksinene på barna. Men har ikke tatt Hepatitt A og B på noen av oss og mange sier det MÅ vi gjøre uansett hvor vi skal eller om vi bare er i Norge?

 9. Jeg tenker det ikke gjør noe med færre bilder/videoer av alle Disney figurene og karusellene… Blir litt kjedelig i lengden. Det samme med barna dine, sorry, men det finnes ikke noe mer kjedelig enn å se på bilder/videoer av andres barn.
  Ønsker meg mer konkrete reisetips, altså lure og gode råd, særlig mtp parkene:
  Hva slags billetter kjøpte dere? Har dere fastpass, lønner det seg? Spisesteder, booker dere i appen? Avstander, hotell fasiliteter, booker dere «meet&greet» i appen? Osv.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tips kommer 🙂 Men den type innlegg tar litt tid å skrive.

   1. Synes det er koselig å se dem, og synes du gjør det på en veldig fin måte! Fine antrekk, inspirerende er du <3

 10. Ps. Riden dere har tatt på Epcot heter «Soarin»… (soar som i fly høyt.) 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det har du helt rett i 🙂

 11. Og noen norske(norsk-amerikanske) vikinger. :oD

 12. Hei Caroline, hvor er skoene dine fra?

 13. Rebekka

  Hvor er skoene fra?

 14. All kred til Disney-arbeidarane, ja. Både dei som jobbar i parken, på resorts og hotell. Jobbar full tid og vel så det under tøffe arbeidsvilkår. Likevel lever forstyrrande mange av dei Disney-tilsettei fattigdom, har ikkje eigne heimar, overnattar i bilane sine osv. Pampane i selskapet håvar inn. Dei som skapar dei fantastiske opplevingane i parken som du skriv om, nokon av dei har det kanskje ikkje like greit. Kanskje ei strigla prinsesse du møtte i dag la seg i bilen sin i natt. Derfor veldig bra med den store streiken blant dei tilsette i Disney og noko merksemd om tilhøva frå media tidlegare i sommar som resulterte i garantert minsteløn på §15. Som på ingen måte er fett. Men eit steg i riktig retning.

 15. 4barnsmamma

  Har du ikke briller i tilegg til linsene?? Svært sjelden at linsebrukere ikke har briller i tilegg. Det er svært viktig å avlaste øynene med briller, spes om du har gjentatte infeksjoner som du har hatt. Det fikk jeg beskjed av øyelege på Volvat nå for kun 2 mnd siden. Hvorfor bruker du ikke briller innimellom?

 16. Kjersti

  Så fine sko Caroline. Hvor er de fra? 🙂

 17. Har heldigvis deg på snapp så får «vært» med litt på runda, haha!
  Det er så gøy 🙂

 18. shoes? nice…

 19. hvor er skjørtet fra ? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂

 20. shoes brand??? 🙂

 21. Hvor er vesken fra? Veldig fin!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *