forbereder oss til halloween party

Hei i kvelden! Her er klokken bare fire og vi skal snart dra til Magic Kingdom 🙂 Vi var der tidligere i dag også, for å finne kostymer til i kveld – dette blir gøy! Vi har kjøpt billetter til Mickey’s not so scary Halloween party, så her er det fritt frem for både prinser og prinsesser eller hekser og spøkelser. Det er jo faktisk litt av et utvalg her, så jeg tenkte å se om jeg fant noe gøy jeg kunne ha på meg også – det gjorde jeg i denne butikken! 

🎃 

Et skjørt og en t-skjorte rikere, trillet vi videre til en butikk som ligger like bak slottet: Castle Couture. Har du små jenter, må du ta turen hit! Her finnes absolutt alle kjolene til alle Disneyprinsessene! I denne butikken er det ikke noe tull, alt er veldig gjennomført og kategorisert etter prinsesser. Til og med prøverommet er kongelig 😉 Hver prinsesse har hver sin vegg, og der finner du alt fra sko og kjoler til tiaraer og annet tilbehør. Du kan til og med få fikset håret hos en frisør om du er over 3 år gammel 😉 Sistnevnte dropper vi, her får heller mor dra frem frisørkunnkapene før kvelden 😉 

Tornerose sin kjole er utstilt bak disken, her krangler de små feene om hvilken farge den skal ha, så den skifter mellom blå og rosa 😉 

Bitteliten Belle-kjole, så skjønn! 


Vi gleder oss til Halloween og fyrverkeri i parken! Begge jentene har tatt seg en blund midt på dagen, så da er vi klare for en lang kveld 😉 🕷 

36 kommentarer

 1. Hvor er har du kjøpt det skjørtet du har på deg?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Spell 🙂

 2. Så utrolig Morro! Tenke seg å være barn å kunne prøve prinseekjoler.. Sukk..Kjenner» barnet «i meg kommer frem av disse bildene.
  Masse inspirasjon å ta med seg hjem etter en rundt tur i den parken. Kos dere masse vidre, vell undt enn» fri ferie» klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Kjempegøy 😀

 3. Altså, jeg er såå misunnelig!! Disney-parkene er jo bare så gjennomførte og gøyale, har selv vært på 2 av dem

  Så heldige jenter som har forledre som vil ta dem med på slikt, det er jo ingen hemmelighet at slike fornøyelsesparker ikke er det mest avslappende man kan gjøre i ferien, men jeg kommer til å gjøre det samme når jeg får barn, for dette er garantert noe de vil huske for alltid Og den gleden i øynene deres er sikkert verdt alt sammen.. og gøy for de voksne er det vel også.

  NYYT ferien, kos dere masse

 4. Herlighet for en opplevelse! Dette må jo være drømmen for både store og små <3 Elsker skjørtet ditt forresten, hvilket merke er det? Mener å ha sett deg i samme kjole tidligere i år? Fortsatt god ferie til dere, skjønne Caroline <3 Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er fra Spell 🙂

   Tusen takk <3

 5. Hvor har du kjøpt støvlettene dine?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂

 6. Elisabeth

  Hei,
  vil bare si jeg syns du er utrolig kjekt å følge deg og dine på bloggen! Takk for at du gir meg variert inspirasjon og feel-good tekst/bilder hver eneste dag! Det er så stor forskjell på de som blogger for å ha et liv – og de som har et liv og blogger om det..!
  Heldige jentene som vokser opp og har en fantastisk minnebok i form av bloggen også!
  Kos dere på familieferie!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så koselig å høre 😀

 7. Må nesten bare spørre om hvor skoene dine er fra også? 😉 Utrolig fine!

 8. Jøss…Halloween er 31.oktober..skal dere virkelig være borte så lenge?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er Halloween tre ganger i uken fra og med august i Disney World 🙂

 9. Må si du imponerer med bloggingen fra ferien deres 🙂 Tror ingen ville holdt det mot deg dersom du meldte noen dager fravær, det fortjener både du og familien 🙂

 10. Syns det er så flott at dere ikke eksponerer barna i sosiale medier. Når jeg så bildet av Nelia som klemmer prinsessen på innlegget under, hvor nydelig hun er (bare sett bakfra), så kan jeg tenke meg at det nesten må være litt vanskelig og ikke legge ut bilder av ansiktene til tider -begge jentene deres er jo så vanvittig skjønne. Men jeg syns det er et helt riktig valg å holde dem «skjult», jeg gjør det samme med min datter også. Noen ganger står datteren min i situasjoner hvor ansiktet hennes bare er..helt ubeskrivelig herlig, og jeg vil ikke annet enn å vise et bilde til hele verden i stolthet. Men det er best å la være, og det syns jeg er flott at dere gjør også

 11. Herremin så mye lekre kjoler til barna <3 WOW, her blir det en megakveld å se frem til skjønner jeg 😉

 12. Takk for at du tar oss med på ferien deres! Jentene deres er heldige som får opplevde dette. Husker selv hvor magisk slike ferier var, som barn. Setter også pris på alle snappene fra turen <3 fortsatt god ferie 😀

 13. Fantastisk antrekk Hvor er toppen fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gina Tricot 🙂

 14. Katrine

  Hei!
  Jeg bare måtte inn på bloggen din og skrive en melding til deg… jeg har nesten aldri vært inne på bloggen din skal jeg være ærlig, men det er sjeldent jeg leser blogger i det hele tatt.. Men jeg har likevel hørt om deg rundt om i media, og også «gjort meg en mening» og har helt ærlig tenkt at dette er en overfladisk blogg osv. Men etter å ha sett deg på bloggerne må jeg bare si at du virker som en utrolig herlig dame! Inspirerende på alle mulige måter. Og det virket som at du og mannen din har det kjempefint, og at dere er like normale som meg og mannen min og alle oss andre Det er så godt å se! Ønsker deg og din familie all godt i fremtiden! Gleder meg til å følge dere videre på bloggerne ☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Katrine 🙂 Det var koselig å høre! Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen <3

 15. Dette er jo alt ift paris. Misunnelig!!!

 16. Mammatiltre

  Hei Caroline, lurte på hvordan det var med mengden folk i parken, lange køer osv? Vi var der i påska, og ble så skuffa da vi følte vi nesten ikke fikk puste i parken pga milelange køer, fikk nesten ikke forsøkt noen ting, da det var to-tre timer kø i de store attraksjonene, og det meste var tatt på «fasttrack» så vi bare fikk tre dårligere ting sent på dagen/kvelden.. lurer på om det er bedre på denne tiden, eller om dere har en egen avtale?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er mye folk her, så om man ønsker å ta de mest populære attraksjonene bør man planlegge minst 30 dager i forveien (60 om du bor på en Disney resort) og booke fastpass tidlig på dagen, for da kan du booke nye fastpass når du har brukt opp de første 🙂 Vi har vært flinke på fastpass, men på noen attraksjoner har vi stått 45-50 minutter i kø.

   1. Hvordan fungerer fastpass’ene egentlig?
    Er det lik variant som i Disneyland Paris og Liseberg, hvor det er gratis, og man kan booke et klokkeslett på forhånd?
    Eller er det egne fastpass billetter man kan kjøpe, for deretter å gå i egen fastpass kø og rett og slett «snike» i køen (når man vil, uavhengig av klokkeslett)? Likt som i Legoland og Port Aventura i Spania.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det funger litt ulikt fra park til park, men felles er at man har et begrenset antall FastPass hver dag, og mår de er brukt opp kan man booke nye samme dag 🙂 De er gratis, og man booker et tidsrom på én time hvor FastPass er aktivt.

   3. Blir litt spam her, elsker disse parkene! Vi skal til sommeren, men kun magic kingdom og Epcot. Vi har større barn og velger Universal i tillegg.
    Du synes ikke jentene er for små? Vi var i Disneyland Paris når våre var ca 2 og 5 år. Hun minste var for liten synes vi i etterkant.
    Uansett – gleder meg å lese om Key West også. Jeg satser på hotell tips derfra 😉 Vi tenkte kun 2 overnattinger der, for vi skal innom både Miami, Ft. Lauderdale og Sanibel island.
    Er det cruise for dere nå?

   4. Caroline Berg Eriksen

    Det er jo masse attraksjoner 2 åringer kan være med på, men om vi ikke hadde Nelia og kun en på 2 år så hadde vi nok ventet. Da kan man jo like gjerne dra på tivoli 😉 Men 2 åringer kommer jo inn gratis, så om en har et eldre søsken så går det jo fint. Om Naia hadde vært 3 og hun måtte betale vanlig pris ville vi kanskje vurdert annerledes.

    Cruise i morgen, ja 🙂

 17. så gøy du deler fra disney, jeg feiret bursdagen min i Epcot (ble 24 hihi) i år, håper dere koser dere myyye <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, så gøy! <3 Gratulerer så masse på etterskudd 🙂 <3

 18. Tror jeg har vært inne 100 ganger før å se på drømme kjolen min,#tornerose❤

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3 <3

 19. AnnKristin

  For noen herlige bilder dere deler fra Disneyworld/epcot, ingen tvil om at jentene får mange magiske minner og dere som familie 🙂

  Har selv «bare» opplevd Disneyland i LA som skal være mye mindre, men håper å få tatt med barna tilbake dit en gang i fremtiden. Koser meg når ser på bildene, tusen takk for at du deler og inspirerer 🙂

  Ha en fortsatt flott ferie!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så koselig at du liker bildene 🙂

 20. Det er SÅ koselig å få «være med» dere på ferie 🙂 Herlige bilder og masse nydelig familieinspirasjon. Takk som deler:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *