enkel og sunn frokost

God lørdag til deg 🐻 Tidligere denne uken laget jeg verdens diggeste frokost! Jeg elsker å starte dagen med chiapudding som har stått i kjøleskapet over natten, yoghurt eller drikkeyoughurt med hjemmelaget granola. Jo enklere, jo bedre! Aller helst skal alt stå helt klart i kjøleskapet eller på benken når jeg kommer subbende ned om morningen. Ting må ta minst mulig tid, og den rykende varme kaffen må være i koppen innen 4 minutter. Minst. Hvis ikke blir jeg skikkelig sur. Haha! Jeg gjør som regel alt til kaffekannen klart dagen før også – bortsett fra å kvernen bønnene ☕️ Men tilbake til denne frokosten! Jeg spiser ikke havregryn så veldig ofte, men når jeg gjør det, synes jeg det smaker best i grøt eller i pannekaker. Denne gangen ble det kjøleskapsgrøt – en god blanding av havregryn og chiafrø! De beste små frøene i denne verden 🍌 


du trenger

♥ 1 moden banan ♥ 2 dl. mandelmelk ♥ 2 ss. chiafrø ♥ 2 dl. havregryn ♥ valgfri topping – peanøttsmør er et must 


slik gjør du 

Finn frem en bolle. Mos bananen med en gaffel, hell over melken og rør inn chiafrø og havregryn. Hell blandingen over i en skål, et passe stort glass eller et Norgesglass. La det stå i kjøleskapet natten over eller i minst 4 timer. Topp med det du foretrekker, men jeg anbefaler litt mer banan og en klatt med peanøtt- eller mandlsmør. Altså! Så er det bare å nyte frokosten 🙂 


God helg, dere! 

6 kommentarer

 1. Det er god frokost det 🙂

 2. Ønsker deg og familien en riktig god tur! Synes dere er råtøffe begge to som trosser flyskrekken og reiser, det er jo så verdt det når man er fremme. Blir gøy å følge dere.

  Nyt og kos dere

 3. Hei!
  I bloggerne så laget du en slags pølsegrateng, hvordan blir denne lagd? Det var den episoden du «klagde» på hvordan LK kuttet pølsene.

 4. NAM!! Ser helt fantastisk ut, og jeg er selv helt hekta på kjøleskapsgrøt, men jeg lager den med kokosmelk og honning som søtning. I tillegg har jeg begynt å tilsette 1 SS linfrø, noe som er overraskende godt, og topper med mango og tørket fiken:)

  Nyt ferien, og god bedring med øyebetennelsen<3

 5. Hei! Hvorfor bruker du mandelmelk i stedet for kumelk? Kan man like godt bruke kumelk? Hilsen en som ikke har så mange spennende ingredienser i kjøleskapet 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *