sminkeproduktene jeg bruker

God kveld 🙂 Jeg fikk så mange spørsmål angående produktene under sminkevideoen HER at jeg tenkte det var like greit å samle dem alle sammen i et eget innlegg 🌸 Så her er altså en solid oversikt, med navn og alt, så skal det være enkelt å finne dem i butikken eller på nett. Neste gang kan jeg linke til eller skrive navnet på alle produktene under selve videoen også 🙂 

Jeg starter altså med nummer 1 og jobber meg til nummer 14. Kan fint kutte ut å blande olje i foundation, det kommer helt an på om huden min trenger litt ekstra fukt eller ikke. Du trenger absolutt ikke contour stick fra Anastasia Beverly Hills over øyelokkene dine heller, en god concealer funker like bra, men jeg synes ikke maybelline sin (som jeg bruker under øynene og på for eks. neseryggen) passer til dette, da den heller kan føre til at øyeskyggen striper seg – og det er jo nettopp det jeg vil unngå ved å legge en base som denne. 

Dette er supergode produkter og jeg har hatt de samme i sminkemappen min kjempelenge nå 🙂 Kjøpte meg nettopp et helt nytt palette med nydelige øyeskygger, og kanskje finner jeg noe spennende når vi er ute og reiser også. I så fall kommer det en ny video 😉 Jeg synes sminke er kjempegøy og kunne lett handlet noe nytt ukentlig, men jeg har klart å begrense meg med årene. Fikk vel en aldri så liten aha-opplevelse da vi flyttet fra Siljan og jeg måtte tømme flere esker med sminke på badet. Det var produkter som nesten ikke var brukt, men som hadde gått ut på dato. Det er virkelig ikke noe poeng i å sløse bort penger på masse makeup (om du ikke jobber med det selvsagt, da kan det vel kanskje ikke kalles å sløse) men finn heller dine favorittprodukter som du holder deg til, og så kan du heller krydre med noen nyheter her og der 🙂 Og småting som leppestifter, lipliner og øyeskygger synes jeg det er lov å ha et godt utvalg av 😉 


🌸

18 kommentarer

 1. Hei Carolinevar noen små servietter du brukte også hvis du ble litt fet i t-sonen utover dagen. Hva heter de? Ha en fin kveld

 2. Anne Athena Garcia Sandtrøen

  Så fantastisk at du la ut produktene du brukte i videoenSatt nemlig å så på videoen din å satt på pause før å få med meg hva de ulike tingen het
  Digger så mye at du lager slike videoer å kunne også tenke meg å se en video hvor du sminker deg til fest før eksempel Digger bloggen din å » Bloggerne «,Å spesielt når det er innslag fra deg og din flotte familie❤

 3. Digget videoen, og at du var så rask med å poste navnene på alt. Handletur i morgen 🙂

 4. Hei
  Kan du bruke mascara når du har vippe extansion?
  Bruker det selv, og det er liksom «fy» hos hun jeg bruker..
  Ellers ønske jeg dere en kjempe fin tur.. Gleder meg til å lese bloggen med bilder osv.. Blir godt lese stoff i soffa kroken 🙂 sikkert nye inspirasjoner om tur reise også 🙂

 5. Hei!
  Hvilken farge har du liplineren i?

  1. Kristin

   Jeg lurer også på farge på liplineren! Syns alle ser så naturlige ut i butikk, men når jeg kommer hjem og får dem på leppene blir fargen alltid for knall.. Men den du viste i videoen så så fin ut!

 6. Tack för alla bra tips på produkter, känner direkt att jag behöver uppdatera mig på mina egna sminkprodukter 🙂
  Önskar dig en toppenfin dag härifrån varma Gran Canaria 🙂

 7. Tusen takk for flotte tips får man kjøpt dette på vita eller kickstart? Ønsker deg en god helg flotte caroline

 8. Hei, er ikke palett hankjønn?

 9. Hei Caroline, kan du lage et innlegg om favorittdufter/parfymer? Jeg synes alltid det er spennende å høre om hva slags parfyme andre bruker

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kan jeg absolutt!

 10. Mina kristensen

  Hvordan er den foundationen fra Nyx? Jeg leter etter en ganske dekkende foundation som ikke er fet..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg synes den er akkurat sånn 😀 Pluss at den gir en fin glød 🙂 Jeg har prøvd flere gode foundationkremer opp gjennom årene, men akkurat nå er det denne jeg er mest fan av 🙂 Kjempefin dekk uten å være for mye 🙂

 11. Hvilket nr har du i Mac pencil lip?

 12. Hei Caroline! Hvilken farge på lipliner bruker du? Synes den så veldig fin ut

  1. Tror hun sa at den het «subculture» i videoen 😉

 13. Jeanette

  Hvilken renseprodukt bruker du?

 14. Camilla

  Hei Caroline ! Bloggen din er nydelig! Hvilken farge er liplineren?
  Ha en nydelig ferie !

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *