blomstrende endringer

Rommet til Nelia er absolutt blant favorittrommene i huset, her kan vi drømme oss bort i duse farger og barnslige omgivelser, lese bok i tipiteltet, huske blant blomstene eller tegne og rote – heldigvis har hun et lite kott med ganske mye plass til alle lekene som ikke må ligge fremme hele dagen 🙂 Der inne er alt organisert i gjennomsiktige plastesker, alt har sin plass og det er så kjekt! Uansett skal det handle om noe annet i dag – disse blomstene! 

Siste nytt er nemlig blomster på tipiteltet! Jeg så et bilde av dette da jeg søkte etter inspirasjon til 2-årsdagen til Naia, og da jeg kjøpte kunstige blomster til feiringen hennes, hadde jeg i bakhodet at disse skulle opp på rommet til storesøster etterpå. Slik så det ut før: 

Og med hjelp av dette: saks, fisketråd og kunstige blomster fra IKEA (9,- per stykk om jeg ikke husker helt feil) så synes jeg tipiteltet ble HELT magisk og passer perfekt inn med resten! 

🌸🌸🌸🌸

Eføyen fant jeg for nesten ingenting på ebay i fjor, i forbindelse med bursdagen til Naia. Jeg har en hel bærepose med kunstig eføy nå, så det er bare å dekorere 😉 Haha! Naia må også få blomster og pynt på rommet sitt etter hvert, gleder meg til å starte med det. Barnerom er så hyggelig å innrede 🙂 


Ellers nærmer det seg avreise her i heimen, og alt vi gjør er litt preget av det. Vi gleder oss! Turen går til Oslo ganske tidlig i morgen, og jeg har noen avtaler før vi kan dra utover til Gardermoen. Så.. Er det ferie?! Det er helt sprøtt! Jeg pakket koffertene til jentene i går og startet også på min egen – alt er snart pakket og klart, men jeg får vel ta resten i kveld 🙂 Håper deres dag er fin og at du som har barn fikk plukket med deg litt dekorinspirasjon til barnerommet 🌸 

29 kommentarer

 1. Hei. Hvor har du fått tak i liftgardinen? Så på bloggerene at den ser en del lenger ut, enn 160 som er det eneste jeg har funnet.
  Håper du svarer 😀 har lett såå lenge.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den har jeg bestilt via svigermor som bla. jobber med tekstil 😀

   1. Takk for svar 😀 Er det noe oppdrag hun tar på seg? 🙂

 2. Nå må dere beregne god tid til flyplassen da…!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😉 Vi drar dagen før 🙂

 3. kristina

  Jentene dine er så heldige som har en så kreativ mamma! Det ble kjempefint 🙂

  klem <3

 4. Det ble helt nydelig 🙂 Ønsker dere en flott USA ferie 🙂

 5. Så fint rom!
  Jeg lurte på om du kunne lage en film eller et innlegg om oppbevaring/organisering av leker? Det er et evig kaos og vanskelig å holde orden på, synes jeg, men er ganske sikker på at du har noen tips til akkurat det!:-p

 6. Pauline

  NYDELIG rom! Hvor er navnvimpelen fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra etsy 🙂

 7. 4barnsmamma

  Nydelig rom!

 8. Kristine

  Ja til mer affordable DIY-inspo som dette:)

 9. Ønsker dere alle en flott og begivenhetsrik ferie «over there» 🙂
  Selv reiser vi på hytta på skauen noen dager. Gleder meg til det og jeg gleder meg til å lese om deres opplevelser i Florida, Key West og på cruise. Ha en fin tur 🙂

 10. Ferie? Trodde du skulle på jobbtur jeg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det skal jeg ikke 🙂 1 uke på cruise er jobb, men resten er ferie.

   1. Lena Cecilie

    Hvordan skiller dere på det, egentlig? Det kommer vel både bilder og innlegg fra hele turen?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det er jo vanskelig å skille på jobb og fritid når jeg jobber med sosiale medier på den måten jeg/vi gjør :/ Det flyter jo litt over i hverandre. Vi kommer til å jobbe på hele turen, og har blant annet planlagt å lage en guide til Disney World, så noe hardt og klart skille kan vi ikke sette.

   3. Smiley

    Det du får sponset/betalt reklame er jobb, og resten er ferie… er det så vanskelig å si det?

   4. Caroline Berg Eriksen

    Ja, det er litt vanskelig å si det for det er ikke riktig 😉

 11. Så koselig det ble 🙂
  Hadde sånne på «lille» verandaen min i fjor.. Gøy at kunstig ikke ser dånn ut som før lenger 🙂
  Heldige nelia:)

 12. Hvor har dere kjøpt husken? Så fin:) hva betalte dere? Hvordan festet dere den? Nydelig rom

 13. Amalie Marie Fuglaas

  Hei. Jeg er en 13 år gammel jente fra Skien, som nylig har startet å legge ut videoer på YouTube. Jeg har sett på mange av videoene dine og lurer på hvilke videokamera du bruker. Videoene dine har fantastisk kvalitet.
  Hilsen Amalie.
  (YouTube-kanalen min heter: Amalie Marie)

 14. Så fint det blev, wauw!
  Jeg kunne godt tænke mig at se hvordan i opbevare og organisere legetøjet som du nævner, tror vi er mange der godt kunne bruge tips i den retning, for det fylder jo virkelig meget!
  Rigtig god tur til hele jeres skønne familie, pas på hinanden, og nyd det – det har i så hjerteligt fortjent ❤️
  Kram fra Danmark.

 15. Madelen

  Nyyydelig rom! Som en liten oase 🙂 Du er så flink! Både Naia og Nelia er heldige som har en mamma som deg. Stor klem

 16. Herregud så nydelig 🙂 Masse GØY inspirasjon her! 🙂 Tusen takk flinke deg 🙂

 17. Kjersti

  Hei Caroline,

  Jeg lurer litt på hvordan du organiserer bildene dine når du tar så mange. Arkiverer du alle eller sletter du gamle bilder som ikke blir brukt på bloggen? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei 🙂

   Jeg arkiver de i mapper på harddisken eller i en skylagringstjeneste! Jeg arkiverer de på følgende måte: Årstall –> Måned –> Dato/Dag –> Hendelse. Og så har jeg egne mapper hvor det kun er bilder av Nelia og Naia.

 18. Sunniva

  Åh! Leter etter eføy som ser nogenlunde ekte ut, men føler ikke jeg finner det på Ebay. Kunne du ha linket til hvilken selger du brukte?

 19. Dette er jo vakkert, men ikke et inspirerende lekemiljø for små barn. Blir som å leke i en utstilling.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *