steg for steg: min hverdagssminke

Hei tirsdag! Det tok sin tid, men her kommer en video på hvordan jeg gjør sminken min og hvilke produkter jeg bruker 🙂 Denne sminken er den jeg som regel bruker i hverdagen, men det er også ofte jeg bare dropper hele øyenskygge-delen, da går det straks litt kjappere. På en annen side kan jeg også bruke mer skygge og også for eksempel konturere mer, men all over er det dette jeg gjør de dagene jeg sminker meg 🙂 Spør om du lurer på noe – og ja! Jeg ser absolutt at jeg bør revurdere den sveisen #heimopp 

108 kommentarer

 1. Du er fantastisk flott, og ser vakker ut med og uten sminke – men mest vakker uten alt dette stæsjet. 🙂 Det er nok en vane at man tror man trenger så mye, men var nå uansett litt moro å se hvordan du sminker deg.

 2. Glemte å si at det du gjorde med brynene var bra, så enkelt og likevel så effektivt! 🙂

 3. Hei!
  Vippe extentions, er det ikke irriterende når du sover? Klistrer vippene? Og når du dusjer og vasker ansigtet? Jeg hadde det en gang for 3 år siden og synes det var irroterende at jeg skulle passe på når jeg dusjet da man ikke burde få vann på vippene hver dag? Opplever du det? Eller har du kun positive ting å si ved å ha det? Hva koster det? Hver 3. Uke høres dyrt ut, synes jeg! Takk

  1. Caroline

   Jeg har i senere tid fått beskjed av min vippestylist at de bør skylles i vann hver dag 🙂 (for noen år siden fikk jeg samme beskjed som deg).Så jeg er ikke redd for å få vann på dem. Går også hver 3. uke.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Ja, vask med vann! Det er bare positivt etter hva jeg har forstått 🙂 Kjøp også gjerne rens / foam som du kan pensle på for å holde dem reneste mulig 🙂

 4. Rebekka

  Hei, kan du være så snill å legge ut en video med morgen & kveldsrutiner med tanke på ansikt, hud og hår?? 😀

 5. Har du link tel øyenskyggen?

 6. Når du farger bryna dine, bruker du bare den øyebrynspennen til å jevne ut kanten nede også bruker du børsten til jevne ut håra? vasker du kostene du bruker, eller bytter du de ut ofte?

 7. Er det noe du har fått bekreftet fra Forbukerombudet, at du ikke trenger å merke i andre sosiale medier? Ut ifra brevet du fikk fra Forbrukerombudet i fjor, på side 7, virker det som om du skal det.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Når man henviser til et innlegg som inneholder reklame, så skal man det. Men i dette tilfellet så gjør jeg ikke det.

   1. Jeg skal ikke krangle på det her, men ut ifra eksemplet til Forbrukerombudet, så kom du jo ikke med noen henvisninger til reklameinnlegget da heller, men de mente alikevel at det skulle merkes på instagram. Hadde jeg vært deg ville jeg skjekket det opp.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jo, jeg hadde på meg klær i instagramposten som var annonse i blogginnlegget om jeg ikke husker feil?

 8. Jeg kom på verdens beste idé her nå. La Lars Kristian se tutorailen din, så skal han gjøre det samme. Tviler på han vil sminke seg selv, så det får bli på deg. UTEN at du korrigerer underveis

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀

 9. Hva heter sangen du spiller i bakgrunnen her?

  1. Sangen heter «you are the solution» med Loving Caliber chez remix

 10. Så gøy med video 🙂 Du er så vakker og pen og for en småbarnsmor som meg, så ser jeg på deg som et forbilde. Alltid velstelt, ryddig i hjemmet, sunne gode middager hver dag og ikke minst – du gir masse kjærlighet til familien din <3 STÅ PÅ!
  Et spørsmål – hvilken highlighter er det du bruker i videoen?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, snille du! Så hyggelig å høre 🙂 Jeg bruker glow kit fra anastasia b.h 🙂

 11. Hildegunn

  Wow! Bare wow! Utrolig bra video, fikk masse fint tips 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så gøy! Det er jeg glad for 🙂

 12. Sandra b

  Nydelig som alltid 🙂 fin hverdagslook uten for mye sminke. Så absolutt ikke enige med de som skrev det over her

 13. can you write out all the cosmetics you used for this make-up?

 14. Har fulgt deg i mange år, og synes du har tatt bloggen din til nye høyder det siste året. Opplever innholdet som variert og positivt og av høy kvalitet. Takk for masse fin inspirasjon 🙂

 15. Så fin video Synes sjarmen din kommer så utrolig godt frem på film (også på bloggerne). Det gode humøret ditt smitter sånn! Mitt eneste ønske er at du ikke smatter så mye når du snakker, det blir litt slitsomt å høre på. Jeg er veldig var for akkurat det, men har så lyst til å fortsette å se videoene dine, så kanskje det er noe du husker litt på til neste gang

 16. Hei Hvilket leppeprodukt bruker du her? Kjempefin video!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *