steg for steg: min hverdagssminke

Hei tirsdag! Det tok sin tid, men her kommer en video på hvordan jeg gjør sminken min og hvilke produkter jeg bruker 🙂 Denne sminken er den jeg som regel bruker i hverdagen, men det er også ofte jeg bare dropper hele øyenskygge-delen, da går det straks litt kjappere. På en annen side kan jeg også bruke mer skygge og også for eksempel konturere mer, men all over er det dette jeg gjør de dagene jeg sminker meg 🙂 Spør om du lurer på noe – og ja! Jeg ser absolutt at jeg bør revurdere den sveisen #heimopp 

108 kommentarer

 1. Kariann

  Så lekker sminke, og så god du er til å vise og forklare. Takk fir mange gode tips☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er hyggelig å høre, Kariann 😀 Tusen takk!

 2. Som du stråler for tiden, Caroline! Du er virkelig bare helt nydelig<3 Ønsker deg en fantastisk dag!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så innmari hyggelig å høre, Stine! Spesielt fordi jeg er supersliten om dagen :p God klem og tusen takk <3 ønsker deg en fin tirsdag <3

 3. «Motepolitiet»Jan Thomas gir deg en flott anmeldelse i dagens Se og Hør. Bare et tips i tilfelle du synes det er gøy å lese

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, så gøy 😀 Da må jeg nesten kjøpe se og hør 😀

 4. Hei! Gøy at du viser oss sminken din! Fikk noen gode tips her. Har du vippe extensions siden du ikke bruker mascara? Hvor ofte må du fylle på for at extensions skal holde seg fine? Jeg vurderer å få det selv, for er så lei av mascara, men synes det virker så dyrt å ha

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, jeg bruker vippeextensions 🙂 Bruker mascara på undervippene, men det glemte jeg oppi alt sammen :O Jeg går ca. hver tredje uke 🙂

   1. Caroline

    Men tar du pauser innimellom, eller har du vippeextensions hele tiden? Jeg har hatt siden mai ish nå, og nå skal jeg ta en pause tenkte jeg 🙂 Blir liksom litt lei og etterhvert, selvom jeg bare elsker å ha det!! Så et par måneders pause, så er jeg nok fit for fight igjen. Har vanligvis kunnet gå hver 3. uke jeg og, men de siste gangene har de falt av tidligere. Så kanskje vippene mine ønsker pause og, ikke bare jeg 😉

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nå har jeg hatt siden februar ca. 🙂 Før det hadde jeg en pause 🙂 Jeg vet ikke hva vippene har best av, men jeg vil tro det er som med håret – greit å ta pauser fra slike ting innimellom 🙂

 5. Fin sminke video, fikk med meg noen tips 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så gøy, Anita! Tusen takk 🙂

 6. Ta det som et kompliment- du trenger virkelig ikke all foundation, pudder, contouring og highlighter! Du var jo finere før du begynte å legge på… Men går ut fra at det er pga bildene du tar at du trenger sminken. Men virkelig- finere før 🙂 (Bruker aldri foundation selv:))

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Pia! Ja, det er mye på grunn av bildene, hudtonen blir jevnere 🙂

 7. Jeanette

  Veldig fin video! Bruker også fitme consealer! Den er så bra!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Veldig 🙂

 8. Hurra for sminkevideo! Bare et spørsmål; pleier du ikke å «fargelegge» brynene dine også? Eller legger du kun strek på undersiden, og så er resten all you? (i såfall har du veldig fine bryn altså..) klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg fyller inn litt der det trengs 🙂

 9. Dear Caroline,
  You really know how to do a good make-up! Thanks for sharing!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 10. Spennende å se så masse (for meg) nye produkter. Jeg bruker aldri noe i ansiktet, og kommer nok heller ikke til å gjøre det til hverdags, men til fest hadde det vært gøy å teste ut litt. Jeg ser jo at du blir veldig jevn og fin i huden 🙂

  Hvor lang tid bruker du ca på denne rutinen? Jeg bruker kun vippetang og mascara til hverdags, men jeg ser du ikke tar noe på vippene dine. Er det fordi du har vippe-extentions?

  Fin og inspirerende video, selv om det er ganske langt fra min egen rutine 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bruker ca. 30 minutter 🙂 Nå skal det sies at jeg er veldig pirkete, kan fort bruke mer tid om jeg for eks. skal på fest og gjøre mer ut av det :p Så kan jeg også bruke mindre tid, men jeg må minimum ha 10 minutter om jeg skal påføre foundation, pudder og for eks. gjøre bryn 🙂

 11. Charlotte

  Flott video:) Men hva heter det produktet fra Anastasia du tar på øyelokkene etter foundation?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den heter contour stick :p I fargen banana 🙂 Kan absolutt bruke vanlig concealer også 🙂

   1. Charlotte

    Tusen takkDu er nydelig og så flink å sminke deg, fikk fine tips

   2. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk, Charlotte! Så koselig å høre 🙂

 12. Det var utrolig mye sminke. Hvorfor synes du at du kunne konturere mer og skyggelegge mer? Er du misfornøyd med nesen siden du sa selv at du tok litt ekstra der? Du har jo så fin og frisk hud fra før, så skjønner ikke hvorfor du absolutt må bruke så mye concealer, pudder og konturing. Du er veldig vakker uansett, som jeg har skrevet her før:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg synes det er kult at sminke kan skape forskjellige uttrykk, for eksempel til en bestemt shoot, et bestemt antrekk eller til fest så synes jeg det kan være gøy / aktuelt å dra på litt mer 🙂 Har ingenting å gjøre med at jeg er misfornøyd med noe 🙂

  2. Var det mye sminke ??? LOL!

 13. Elisabeth h

  Dette mener jeg kun positivt : som en som kun sporadisk bruker mascara og eyeshadow og aldri har brukt noe av dette andre, synes jeg det er helt fascinerende å se denne videoen! Gøy å se hvordan disse produktene brukes,og resultatet blir jo flott. Du er flink med videoer, Caroline!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Elisabeth 😀

 14. Hei
  Ikvelden episode av bloggerne om kvinnedagen, så hadde du noen helt fantastiske lange hvite øredobber. Hvor er de fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra Ráda, gamle dessverre :/ Fant dem i Nice en gang 🙂

 15. Hei! Fantastisk video, du er så flink 🙂 Kan du lage en liste over aller produktene? Vanskelig å få det med seg.. hva heter foundation og øyenskyggen du bruker for eks?

 16. 4barnsmamma

  Det var MYE sminke! Synes det er synd å se at du som har et naturlig fint utseende, bruker så mye sminke. Var finere før du staret. Brukte ikke halvparten en gang i bryllup i sommer. Synes det er fint med litt sminke, men ikke helt sparklet i ansiktet. Sminkebudsjettet ditt må være enormt.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, budsjettet er ikke enormt 🙂 Sminke varer jo lenge og jeg sminker meg ikke slik hver eneste dag 🙂

 17. du er jo lekker,men eg hadde sett død ut uten rouge. Eg har mer olivenfarget hud enn deg og blir ofte veldig sånn flat i fjeset med foundation og alt annet om eg ikkje også bruker rouge. Solpudder er ikkje nok, det blir ofte bare for gult syns eg.
  Flott video 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det hender jeg bruker rouge også 🙂 Men ikke hver dag 🙂 Tusen takk, Lin! 🙂

 18. Morsomt at flere synes du bruker mye sminke, for jeg ble egentlig «sjokkert» over hvor lite som skal til for at du ser så bra ut!!
  🙂 (men ser jo nå hvor fin huden din er uten sminke og). Ser flere på Youtube/Instagram som virkelig peiser på mye mer enn det du gjorde, og syns egentlig du hadde en ganske naturlig og classy look. Uansett, man må velge selv hvor mye eller lite man vil ha på 😉 Takk for en fin video med gode tips!

  1. Enig, blir sjokkert over at folk synes det der var mye liksom!

   1. Hun sier at det er «Hverdagssminke», og da synes nok flere at det kan være veldig mange produkter for en hverdag. Foundation, concealer, pudder, bronzer, highlighter, lipliner, øyenskygge og litt farge i bryn. Looken er forsåvidt naturlig, det er nok antall produkter folk mener. 🙂

 19. Fin med og uten sminke.

 20. Kunne du lagt ut navn og farge på produktene? Selv om du sier det på filmen. Flere ting jeg kunne tenkt meg og teste ut. 🙂

 21. Du er utrolig pen helt naturlig!

 22. Kan du legge ut liste på produktene du brukte, med hvilken farge de var?

 23. Likte veldig godt innspillet ditt på feminisme på bloggerne i dag .

 24. Jeg syns man ser så mye eldre ut med så mye sminke. Martine Lunde feks er jo så mye finere uten sminke. Med sminke kan man fint legge på 10 år.

 25. Du gjør så god figur på kamera, Caroline 🙂 Jeg har alltid likt bloggen din, og har alltid følt at du har en god og koselig personlighet gjennom tekstene dine, men inntrykket av deg som person blir alltid bare bedre etter jeg har sett en videoblogg eller Bloggerne.

 26. Ååh. Skulle ønske du kunne skrive ned navnene på alle produktene i innlegget under videoen.. Med linker også kanskje? Du er flink!

 27. Wow 🙂 skulle ønske jeg var så flink til å sminke meg. Du inspirerer virkelig! 🙂

 28. Elisabeth L

  Dette var utrolig gøy, syns alltid det er gøy å se videoer av deg <3 Så på bloggerne, den episoden der var vixen awards, og de intervjuene der du hadde på deg sort topp og sort hatt – brukte du samme øyesminke der også? Mener å synes fargen var mer oransje der, syns det var utrolig pent 🙂

 29. Hei Caroline ::)
  Kunne du ha listet opp hele navnet på de produktene du bruker i denne videoen og evt en link til hvor de kan kjløpes? 🙂 Hadde vært supert!!

 30. Endelig kom det sminkevideo:) masse flotte tips:) Hvordan er den foundation du bruker? Dekker den bra me tanker på den som sliter med litt uren hud? Å at den varer lenge er et must!

 31. Du er såå pen både med og uten sminke. Elsker slike videoer, tusen takk for tips!

 32. Heisann.
  Hva var navnet og fargen på leppestiften ?

 33. Emmicke

  Hei! Synes øyenskyggen du bruker under øynene og på lokkene var veldig fine 🙂 hvor kan man få tak i de?

 34. Kan du utdype hva du mente med feminist-utsagnet ditt i Bloggerne? Jeg ble veldig forvirret. Feminisme er liksom litt mer enn et par feminist/girlpower-plakater på hjemmekontoret sitt. Oppriktig nysgjerrig på hva du mente med utsagnet ditt.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Feminisme er veldig mye mer enn hva jeg sa i programmet 🙂 Du regnet vel ikke med at jeg skulle gi en 100 prosent dekkende beskrivelse av hva feminisme er på de få sekundene? 😉 Det hadde nok tatt litt mer tid.

   Jeg synes ikke det er forvirrende eller vanskelig å forstå i det hele tatt 🙂 Hver dag blir jeg og andre kvinner fortalt hva vi egentlig burde gjort, på bakgrunn av det faktum at vi er kvinner. I mine øyne er det så antifeministisk som det er mulig å få det, og der og da følte jeg for å adressere akkurat det.

 35. Synnøve

  Hva brukte du på leppene dine? 🙂

 36. Caroline

  Så fin du er!❤️ Hvor har du kjøpt sånn stor ring-lampe/sminkelys? Har du sånn til tlf også? Evnt hvor er de kjøpt? Supert å følge deg☺️

 37. Marianne

  Tusen takk for fin sminkevideo!! Du er nydelig både med og uten sminke. Syns også sminke er gøy som kan gi så forskjellig uttrykk! Kunne gjerne tenkt meg liste med navn og farge på produktene du bruker i denne videoen!

 38. Beate Nilsen Lode

  Veldig kjekk video, kom gjerne med flere! Nydelig med og uten sminke du Caroline klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Snille deg <3 Tusen takk!

   God klem 🙂

 39. Så fin video til inspirasjon! Som flere andre har spurt etter, kunne jeg også gjerne sett en liste med produktene du brukte 🙂

  Fortsett å blogge 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det skal jeg ordne 🙂

   Tusen takk, Astrid <3

 40. Du sminker jo deg sånn at rynkene rundt øynene kommer veldig tydelig frem når du smiler?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det har jeg faktisk ikke tenkt over :p Men det er ganske vanlig med smilerynker rundt øynene 🙂

 41. Gøy med sminkevideo 🙂
  Napper du brynene, eller vokser de? De ser veldig fine ut for tiden!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Jeg napper dem bare selv 🙂

 42. Martine

  Hvilken farge har du på Beached Bronzer fra Urban Decay? Er det «sun kissed» eller «bronzed»?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Sun-kissed 🙂

 43. Stine H.

  Hei!Må bare gi deg litt skryt for denne bloggen!Din blogg er virkelig den beste !Den har alt og du leverer alltid så bra og da mener jeg alltid!Hver gang jeg klikker meg inn her blir jeg aldri skuffet!Du jobber bein hardt og gjør en super jobb!Bare din blogg som alltid har bra kvalitet og masse inspo.

 44. Fin video og gode forklaringer !
  Men må si du er finere uten sminke. Virkelig. Er ikke alle jenter som er det.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Elin! 🙂

 45. Vanja A

  Virkelig vakker!
  Hva er navnet på leppeproduktet du brukte, og farge?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Jeg brukte bare en lipliner fra lindex som jeg fant helt tilfeldig, det står ikke noe navn på den :O Men det er lindex sitt eget merke 🙂 Jeg bruker egentlig nude dessert fra JT og kan også anbefale subculture fra mac 🙂

 46. Christina

  Så fin video! Deilig,som noen skrev over her,å se en sminkevideo hvor vedkommende peiser på med sminke som om det var sparkel du er jo så naturlig nydelig!

  Tre spørsmål:
  1. Hvordan blander du olje og foundation?
  2. Kan man bruke kun oljen direkte på huden for fukt?
  3. Nå ser jeg jo at du har veldig fin hud,men hvordan reagerer den hvis du bruker foundation flere dager på rad?Jeg sliter alltid med at huden i så tilfelle blir både uren og tørr..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Christina! 🙂

   1. Jeg blander bare i hånden før jeg tar det på kosten 🙂 Tar en liten spray i et par dotter foundation 🙂
   2. Oljen kan brukes direkte på huden for fukt, den er så god! Kan brukes i håret og på kroppen også 🙂
   3. For min del går det fint å bruke foundation flere dager på rad, men oljen ville jeg heller vært forsiktig med å bruke for ofte. Akkurat da jeg lagde denne videoen var jeg litt tør på det partiet og ville at jeg skulle ha fukt utover dagen, mens for eksempel nå så er jeg ikke tørr og ville ikke brukt oljen 🙂

 47. Katrine

  Takk for inspirerende video:) Lurer på hvorfor du har valgt å ikke bruke primer?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Synes sprayen er så god og føler ikke at jeg trenger enda et lag med sminke 🙂 Men en primer kan være fint å bruke også, jeg bare gjør ikke det akkurat nå 🙂

 48. Kjempefin sminke 🙂 Jeg lurte på et par ting som i og for seg ikke har noe med innlegget å gjøre, men jeg spør her likevel.

  1. Hvordan organiserer du bildene dine på laptopen? Jeg tar mange bilder selv, men synes det er vanskelig å finne en god mappestruktur å lagre bildene etter. Nå er de lagret etter årstall, men det er ikke så lett å finne fram igjen ting i ettertid synes jeg. Kanskje du kan lage et innlegg med gode tips? 🙂

  2. Jeg har også en jente som ble 2 år i høst. Har begynt å tenke på julegave til henne, men skulle hatt noen ideer. Har du noen gode tips? Kanskje du vil dele hva dere vurderer å kjøpe til Naia? 🙂

 49. Jeg har et spørsmål angående merking. Jeg ser du skriver reklame på enkelte innlegg på bloggen, og i innlegget har du bilder knyttet til den reklame. Så hat jeg lagt merke til de samme bildene legges ut på instagram uten merking. Lurer på hvorfor? Eksempel er det siste bilde på instagram. Burde ikke det vært merket med reklame? Selv om du ikke nevner Gevir….

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er ikke bildet i seg selv som er reklame, men teksten og bildet i sum 🙂 Derfor er bloggposten merket med reklame, og ikke posten på Instagram. Instagramposten har ingen markedsverdi for Gevir, da bildet ikke inneholder noe som henviser til dem. Det kan jo i teorien være tatt hvor som helst.

 50. Ser mange skriver at hun bruker for mye sminke, finere uten osv. Kan det tenkes at sminke noen ganger kan være gøy og? 🙂 Jeg for eksempel, har sminke som hobby, og kan bruke massevis av det uten at jeg skal ut døra. Fordi jeg synes det er morro å legge, prøve nye looks osv. Men neida, jeg MÅ ikke ha sminke. Ingen MÅ eller trenger det.. Kan være en interesse og. Flott video.

 51. Du er fantastisk flott, og ser vakker ut med og uten sminke – men mest vakker uten alt dette stæsjet. 🙂 Det er nok en vane at man tror man trenger så mye, men var nå uansett litt moro å se hvordan du sminker deg.

 52. Glemte å si at det du gjorde med brynene var bra, så enkelt og likevel så effektivt! 🙂

 53. Hei!
  Vippe extentions, er det ikke irriterende når du sover? Klistrer vippene? Og når du dusjer og vasker ansigtet? Jeg hadde det en gang for 3 år siden og synes det var irroterende at jeg skulle passe på når jeg dusjet da man ikke burde få vann på vippene hver dag? Opplever du det? Eller har du kun positive ting å si ved å ha det? Hva koster det? Hver 3. Uke høres dyrt ut, synes jeg! Takk

  1. Caroline

   Jeg har i senere tid fått beskjed av min vippestylist at de bør skylles i vann hver dag 🙂 (for noen år siden fikk jeg samme beskjed som deg).Så jeg er ikke redd for å få vann på dem. Går også hver 3. uke.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Ja, vask med vann! Det er bare positivt etter hva jeg har forstått 🙂 Kjøp også gjerne rens / foam som du kan pensle på for å holde dem reneste mulig 🙂

 54. Rebekka

  Hei, kan du være så snill å legge ut en video med morgen & kveldsrutiner med tanke på ansikt, hud og hår?? 😀

 55. Har du link tel øyenskyggen?

 56. Når du farger bryna dine, bruker du bare den øyebrynspennen til å jevne ut kanten nede også bruker du børsten til jevne ut håra? vasker du kostene du bruker, eller bytter du de ut ofte?

 57. Er det noe du har fått bekreftet fra Forbukerombudet, at du ikke trenger å merke i andre sosiale medier? Ut ifra brevet du fikk fra Forbrukerombudet i fjor, på side 7, virker det som om du skal det.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Når man henviser til et innlegg som inneholder reklame, så skal man det. Men i dette tilfellet så gjør jeg ikke det.

   1. Jeg skal ikke krangle på det her, men ut ifra eksemplet til Forbrukerombudet, så kom du jo ikke med noen henvisninger til reklameinnlegget da heller, men de mente alikevel at det skulle merkes på instagram. Hadde jeg vært deg ville jeg skjekket det opp.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jo, jeg hadde på meg klær i instagramposten som var annonse i blogginnlegget om jeg ikke husker feil?

 58. Jeg kom på verdens beste idé her nå. La Lars Kristian se tutorailen din, så skal han gjøre det samme. Tviler på han vil sminke seg selv, så det får bli på deg. UTEN at du korrigerer underveis

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀

 59. Hva heter sangen du spiller i bakgrunnen her?

  1. Sangen heter «you are the solution» med Loving Caliber chez remix

 60. Så gøy med video 🙂 Du er så vakker og pen og for en småbarnsmor som meg, så ser jeg på deg som et forbilde. Alltid velstelt, ryddig i hjemmet, sunne gode middager hver dag og ikke minst – du gir masse kjærlighet til familien din <3 STÅ PÅ!
  Et spørsmål – hvilken highlighter er det du bruker i videoen?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, snille du! Så hyggelig å høre 🙂 Jeg bruker glow kit fra anastasia b.h 🙂

 61. Hildegunn

  Wow! Bare wow! Utrolig bra video, fikk masse fint tips 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så gøy! Det er jeg glad for 🙂

 62. Sandra b

  Nydelig som alltid 🙂 fin hverdagslook uten for mye sminke. Så absolutt ikke enige med de som skrev det over her

 63. can you write out all the cosmetics you used for this make-up?

 64. Har fulgt deg i mange år, og synes du har tatt bloggen din til nye høyder det siste året. Opplever innholdet som variert og positivt og av høy kvalitet. Takk for masse fin inspirasjon 🙂

 65. Så fin video Synes sjarmen din kommer så utrolig godt frem på film (også på bloggerne). Det gode humøret ditt smitter sånn! Mitt eneste ønske er at du ikke smatter så mye når du snakker, det blir litt slitsomt å høre på. Jeg er veldig var for akkurat det, men har så lyst til å fortsette å se videoene dine, så kanskje det er noe du husker litt på til neste gang

 66. Hei Hvilket leppeprodukt bruker du her? Kjempefin video!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *