steg for steg: min hverdagssminke

Hei tirsdag! Det tok sin tid, men her kommer en video på hvordan jeg gjør sminken min og hvilke produkter jeg bruker 🙂 Denne sminken er den jeg som regel bruker i hverdagen, men det er også ofte jeg bare dropper hele øyenskygge-delen, da går det straks litt kjappere. På en annen side kan jeg også bruke mer skygge og også for eksempel konturere mer, men all over er det dette jeg gjør de dagene jeg sminker meg 🙂 Spør om du lurer på noe – og ja! Jeg ser absolutt at jeg bør revurdere den sveisen #heimopp 

108 kommentarer

 1. Du er fantastisk flott, og ser vakker ut med og uten sminke – men mest vakker uten alt dette stĂŠsjet. 🙂 Det er nok en vane at man tror man trenger sĂ„ mye, men var nĂ„ uansett litt moro Ă„ se hvordan du sminker deg.

 2. Glemte Ă„ si at det du gjorde med brynene var bra, sĂ„ enkelt og likevel sĂ„ effektivt! 🙂

 3. Hei!
  Vippe extentions, er det ikke irriterende nÄr du sover? Klistrer vippene? Og nÄr du dusjer og vasker ansigtet? Jeg hadde det en gang for 3 Är siden og synes det var irroterende at jeg skulle passe pÄ nÄr jeg dusjet da man ikke burde fÄ vann pÄ vippene hver dag? Opplever du det? Eller har du kun positive ting Ä si ved Ä ha det? Hva koster det? Hver 3. Uke hÞres dyrt ut, synes jeg! Takk

  1. Jeg har i senere tid fĂ„tt beskjed av min vippestylist at de bĂžr skylles i vann hver dag 🙂 (for noen Ă„r siden fikk jeg samme beskjed som deg).SĂ„ jeg er ikke redd for Ă„ fĂ„ vann pĂ„ dem. GĂ„r ogsĂ„ hver 3. uke.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Ja, vask med vann! Det er bare positivt etter hva jeg har forstĂ„tt 🙂 KjĂžp ogsĂ„ gjerne rens / foam som du kan pensle pĂ„ for Ă„ holde dem reneste mulig 🙂

 4. Hei, kan du vĂŠre sĂ„ snill Ă„ legge ut en video med morgen & kveldsrutiner med tanke pĂ„ ansikt, hud og hĂ„r?? 😀

 5. Har du link tel Ăžyenskyggen?

 6. NÄr du farger bryna dine, bruker du bare den Þyebrynspennen til Ä jevne ut kanten nede ogsÄ bruker du bÞrsten til jevne ut hÄra? vasker du kostene du bruker, eller bytter du de ut ofte?

 7. Er det noe du har fÄtt bekreftet fra Forbukerombudet, at du ikke trenger Ä merke i andre sosiale medier? Ut ifra brevet du fikk fra Forbrukerombudet i fjor, pÄ side 7, virker det som om du skal det.

  1. Caroline Berg Eriksen

   NÄr man henviser til et innlegg som inneholder reklame, sÄ skal man det. Men i dette tilfellet sÄ gjÞr jeg ikke det.

   1. Jeg skal ikke krangle pÄ det her, men ut ifra eksemplet til Forbrukerombudet, sÄ kom du jo ikke med noen henvisninger til reklameinnlegget da heller, men de mente alikevel at det skulle merkes pÄ instagram. Hadde jeg vÊrt deg ville jeg skjekket det opp.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jo, jeg hadde pÄ meg klÊr i instagramposten som var annonse i blogginnlegget om jeg ikke husker feil?

 8. Jeg kom pÄ verdens beste idé her nÄ. La Lars Kristian se tutorailen din, sÄ skal han gjÞre det samme. Tviler pÄ han vil sminke seg selv, sÄ det fÄr bli pÄ deg. UTEN at du korrigerer underveis

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀

 9. Hva heter sangen du spiller i bakgrunnen her?

  1. Sangen heter «you are the solution» med Loving Caliber chez remix

 10. SĂ„ gĂžy med video 🙂 Du er sĂ„ vakker og pen og for en smĂ„barnsmor som meg, sĂ„ ser jeg pĂ„ deg som et forbilde. Alltid velstelt, ryddig i hjemmet, sunne gode middager hver dag og ikke minst – du gir masse kjĂŠrlighet til familien din <3 STÅ PÅ!
  Et spĂžrsmĂ„l – hvilken highlighter er det du bruker i videoen?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, snille du! SĂ„ hyggelig Ă„ hĂžre 🙂 Jeg bruker glow kit fra anastasia b.h 🙂

 11. Wow! Bare wow! Utrolig bra video, fikk masse fint tips 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   SĂ„ gĂžy! Det er jeg glad for 🙂

 12. Nydelig som alltid 🙂 fin hverdagslook uten for mye sminke. SĂ„ absolutt ikke enige med de som skrev det over her

 13. can you write out all the cosmetics you used for this make-up?

 14. Har fulgt deg i mange Ă„r, og synes du har tatt bloggen din til nye hĂžyder det siste Ă„ret. Opplever innholdet som variert og positivt og av hĂžy kvalitet. Takk for masse fin inspirasjon 🙂

 15. SÄ fin video Synes sjarmen din kommer sÄ utrolig godt frem pÄ film (ogsÄ pÄ bloggerne). Det gode humÞret ditt smitter sÄnn! Mitt eneste Þnske er at du ikke smatter sÄ mye nÄr du snakker, det blir litt slitsomt Ä hÞre pÄ. Jeg er veldig var for akkurat det, men har sÄ lyst til Ä fortsette Ä se videoene dine, sÄ kanskje det er noe du husker litt pÄ til neste gang

 16. Hei Hvilket leppeprodukt bruker du her? Kjempefin video!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *