søndag med familien min

I dag tok vi med oss hele familien, inkludert mamma, pappa og Anette på sykkeltur til Appelsintoppen 🙂 Der er det så koselig – mange fine plasser å sitte på, gapahuker, griller for de som vil bruke det og stor plass for barna å løpe rundt. Og så det fine utsiktstårnet da 😉 Det har vært så fantastisk fint vær i dag, men akkurat da vi kom frem, begynte det plutselig å regne. Hvor typisk?! Heldigvis gikk det fort over 🙂 

Vi tente i grillen og slang på pølsene så snart regnet var over, og etterpå grillet vi pinnebrødene jeg hadde laget hjemme på forhånd 🙂 Så var det bare å nyte søndagen i noen timer før vi syklet hjem igjen. Så deilig! 


I kveld bestemmer vi oss for boplasser i forbindelse med USA-oppholdet vårt, jeg kan ikke forstå at det bare er én uke til vi svinser rundt i Disney World?! Det har gått så fort og faktisk såpass fort at ingen av oss har klart å lande på hvor vi skal bo ennå – nå begynner det også å fylle seg opp flere steder – naturlig nok, ettersom det er under en uke til vi skal dra. Jeg har enorme sommerfugler i magen og gleder meg skikkelig samtidig som jeg ikke er helt forberedt på flyturen. Men det kommer jo til å bli tidenes ferie 🙂 Før vi legger oss i kveld SKAL vi booke hotell, det var første punkt på listen etter bursdagsfeiringen 🙂 Håper dere har hatt en fin helg 🍂 

37 kommentarer

 1. Hvor er den fine rosa ullgenseren fra? <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra twenty four 🙂

 2. Kariann

  Det er så gøy å lese bloggen din Caroline. Den er så gjennomført og proff. <3 Og når det går noen dager mellom hver gang jeg får satt meg ned og virkelig lest så er det så gøy å se de fine bildene, og den gode teksten. 🙂
  Men, du. apropo det å ikke få lest hver dag her. Nesespray. Du har sikkert prøvd Otrivin Comp. Hvis ikke så syns jeg den har vært gull verdt. Jeg ble fort avhengig av original Otrivin. Men så prøvde jeg ut Otrivin Comp og den funket så mye bedre. En spray før jeg la meg, kanskje to ganger i løpet av dagen generelt, også er forkjølelsen borte og ferdig løpet av to-tre dager. Den har vært lifesaver for meg!
  Og for en fin lekeplass dere har laget!! Heldige jentene. 🙂 Håper bare ikke de kriger over den ene runsen (husken?). He he. For det vet jeg mine to hadde. He he. Men utrolig fin, og kjente på den at det hadde vært så koselig å laget noe slikt tårn i hagen vår. Selv om vi har lekeplassen to minutter borti gaten å gå, er det deilig og bare kunne være hjemme nær do og kjøkken og til tider. 🙂
  Og til dagen innlegg! Hærlighed for et hår på jentungen <3 Jenta mi et et halvt år yngre enn Nelia og har nå langt hår. He he. Det rekker til unger armene hvis vi legger godviljen til. Aldri klippet, bare små stuss. He he. Utrolig hvor forskjellig det er. Men ser ut som dere har hatt en fin tur. Det er deilig å gjøre slikt etter den stormen som har vært i helgen. 🙂
  Men du, den jakken du har, er det anorakken eller jakken. Er du fornøyd med den? Jakken står høyt på ønskelisten min i år ser du. 😛 For vet du hva, det er bare tre måneder til jul!!! 😀
  Nå må jeg slutte av før denne "kommentaren" blir en hel stil. Snakk om å være snakkesalig på kvelden. 😛 He he.
  Håper uken din blir fin Caroline, så ser jeg frem til å se dere på bloggerne i morgen med en god kopp kaffe. 🙂
  Stor klem! <3

 3. Hvilken størrelse har du i den rosa genseren og den rosa jakken?

 4. Last ned Disney world appen! Der kan dere booke fastpass til karuseller & «meet and greats» så dere slipper å stå i lang kø (om dere har kjøpt billett på forhånd, anbefales! Man kan booke der inntil 3mnd før om jeg husker rett, de beste karusellene går først, men hender noen avbestiller). I tillegg kan man booke restaurant både frokost/lunch/middag etc. på appen. For tro meg, på alle resturantene blir det fort fullt. Dere bør ikke satse på å møte opp uten booking. Flere booker et halvt år i forveien, så vi fikk dessverre spist middag i «skjønnheten og udyret» slottet, men fikk booket frokost der & det var fint. Bare noen tips! 🙂

  Søsteren min jobber i den norske paviljongen i Epcot, så fått en del tips fra hun & når jeg besøkte hun selv. Ønsker deg en flott kveld! Supert innlegg som vanlig – du & dere er så flinke! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Herlig! Tusen takk for tipset, Rebecca 🙂

   Og tusen takk for så fine ord <3 Ha en deilig uke! God klem 🙂

 5. Hei. To spørsmål: Har du gjort noe med leppene dine igjen? Har lagt merke til det i det siste…de står liksom så unaturlig utover…og har en sånn kant, om du skjønner hva jeg mener? Spm 2: Er den sekken god på ryggen? Ser veldig slakk ut. Tar seg selvfølgelig bra ut på slike bilder, men den ser overhode ikke noe bra ut for ryggen…? Jepp…det var mine to litt «kritiske» spørsmål…..

 6. trousesrs?

  1. Caroline Berg Eriksen

   They are from twenty four 🙂

 7. Herleg! Nyt kvart innlegg og bilete du legg ut, du og LK er så gode! Gler meg til å fye reise i USA:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig, Eirin 🙂 Tusen takk!

 8. Beate N

  Hvor har dere bodd før da? Og hva skal dere annet enn disneyworld? Jeg har vært en del i USA, men kanskje ikke mest kjent i de områdene dere tenker dere. Har dere noe annet spikret program enn disneyworld?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi skal være der i 6 dager, har hørt at vi trenger såpass med tid når jentene er så små 🙂 Så skal vi 1 uke på cruise og 5 dager til Key West 🙂

   Jeg var i USA flere ganger da jeg var yngre, men jeg tror det har vært en del endringer i hotell siden den gang da 🙂

 9. Hvor er den fine tur buksa fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra twenty four 🙂

 10. Har du prøvd å ta pinnebrødet rundt pølsa og steke det? Det pleide alltid vi da vi var barn, så ble det på et vis pølse i brød, såå godt 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det tenkte jeg på i går faktisk! 🙂 Neste gang 🙂

 11. Det forundrer meg at dere ofte er så i «siste liten» med ting, bl.a med hotell bestillinger.
  Håper virkerlig dere planlegger Orlando og Disney-parkene bedre…. 😉
  Dette hørtes negativt ut, men dere ønsker jo å fremstå planleggende, detaljeorienterte osv, men ut i fra bloggen virker dere bare kjempe distre, litt dårlige til å prioritere og egentlig ganske dårlige på å planlegge.
  Merk – dette er skrevet m en liten dose humor altså! 🙂
  Jeg håper du kan skrive litt om turen på forhånd, reiserute, hotell når det er i boks osv.
  Dere er som sagt prøvekaniner for meg, skal på samme tur til sommeren. Bytter bare ut cruise med Miami og Bahamas tror jeg. Og færre dager i Key West.
  Meget spent på Disney erfaringene deres! 🙂

 12. Hei.
  Viss du ikkje allereie har lest dei, så har Anja Johansen eit par gode innlegg om Disney world i Florida dersom det er dit de skal. Mange tips og triks 🙂

  https://www.anjajohansen.no/2018/06/05/part-one-orange-county/

  https://www.anjajohansen.no/2018/06/12/part-two-florida/

  Ha ein fin dag!

 13. Så koselig søndag med familien din 🙂 Kjempe fine tur klær du har på deg her 🙂 Så spennende og gøy med USA tur snart, gleder meg til oppdateringer derfra også. Ha en strålende fin uke 🙂

 14. Utrolig koselige bilder, og jeg elsker både genser, buksene og den fine anorakken du brukte sist. Hvordan er de i størrelsen? Kan man ta av fuskepelsen på anorakken?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, den kan du ta av 🙂 Jeg synes det er normalt i strl. 🙂 Genser noe stor om du liker det veldig trangt 😛 Men det er sånn passformen skal være, veldig behagelig 🙂

 15. Hva hetef den buksa, hvklket firma, kan ikkd finne ddn noe sted. Står det trysil knug på den. Fang den hellef ikke på twenth four.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra twenty four 🙂 Modellen heter Finse.

 16. Er på jakt etter ny turbukse og den du har såg fin ut.
  Er den høy i livet og behagelig på?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ikke høy og ikke lav, midt mellom 🙂 Utrolig comfy bukse, finse heter den 🙂

 17. Vakkert innlegg om toårsfesten og spennende om USA, men angret med en gang jeg leste dette innlegget og tenkte at nå må jeg slutte med å lese bloggen din, iallefall til sykkelsesongen er over. Kan du ikke svare en gang for alle på hvorfor dere ikke bruker hjelm når dere sykler? Hva kan «possibly» være så galt med å sette sikkerheten høyt? Håper du svarer.

  1. # Mener du de skal gå rundt med sykkel hjelm på ? Ikke et bilde her viser dem på sykkel, men sykler står parkert . Om dette gir deg så stor irritasjon så dropp å lese, det er ikke din eller andre sin oppgave å oppdra Caroline. Det er kjedelig å lese samme agressive kommentar fra noen om dette med sykkelhjelm. Så det blir for dumt med stadig spørsmål og omtrent forlange svar når det kommer til sykkelhjelm bruk.

   1. Hei bloggpoliti Lill!
    Jo, det er legitimt å spørre om det med hjelm. Ja, syklene står der de, men det henger aldri en hjelm på styret i disse bildene. (btw. det heter sykkelhjelm) Hadde svaret vært noe sånn som : Selvfølgelig har vi hjelmene liggende bortenfor syklene eller noe sånt hadde jeg stolt på at det var rett, men her er de tydeligvis ikke med, eller i bruk. Nei, det er ikke min oppgave å oppdra Caroline heldigvis, hun er voksen nok til det selv Lill. Jeg forlanger ikke et svar, men håper hun svarer. Taushet tar jeg til etterretning. Intet aggressivt herfra, og jammen er jeg jo inne her igjen i dag 🙂

 18. Therese

  Hei
  Bare lurte på hvilken størrelse du har på twenty four buksen? Jeg skal bestille meg en, men er i tvil om jeg skal gå for 34 eller 36. Er ca 174 og slank.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gå for den strl. du vanligvis bruker, den har kjempefin passform og er normal 🙂 Jeg har 34 og er ca. 170 høy, så tror lengden vil passe deg akkurat 🙂 Kan reguleres i livet og ved anklene også 🙂

 19. Hvor er de fine koppene fra? Du er virkelig en stor inspirasjon!

  1. Caroline Berg Eriksen

   De var en gave da jeg fylte 30 🙂 Så jeg vet faktisk ikke :O

 20. Vi reiser til Orlando annethvert år. Trives så godt der. Hvis dere skal innom epcot anbefaler jeg the garden grill, eller «snurreresturanten» som mine barn kaller det. De har både frokost og middag. Karakterene kommer bort til bordet og tar seg god tid til barna. Vi har vært der fire ganger og barna insisterer fortsatt på at vi må tilbake neste gang. I animal kingdom anbefaler jeg tusker house, også med karakterer som kommer bort til bordet. Ellers er en anbefaling og begynne innerst i parken og jobbe seg mot utgangen, spesielt om dere begynner tidlig. De fleste begynner nemlig ved inngangen og jobber seg innover. Ellers er det bare å nyte og bruke den tiden det tar. Disney er virkelig ett paradis for store og små. Disney appen bør du også ha. Her kan du booke fastpass, sjekke ventetid og reservere bord til mat. Vi har hatt flaks flere ganger og fått bord på kort varsel. God tur!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tips! Booket bord 😀

 21. Hei 🙂 Hvilken størrelse har du i den rosa ullgenseren og den rosa jakken? Elsket de!

 22. Veldig fin tur! 🙂
  Lurer på hvilken kamera objekt bruke dere?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *