lekeplassen

reklame: jollyroom

Det tok sin tid, men omsider er hele lekeplassen til jentene helt ferdig! Og om jeg får si det selv – den ble fantastisk flott! Her kan de skli, klatre, huske, hoppe, slappe av og sole seg 😉 Vi fikk opp en god del av stativene i sommer før vi dro på ferie, så vi har brukt denne lekeplassen masse allerede. Det er gull verdt i helgene når vi bare vil være hjemme, de gangene vi har masse å gjøre i hagen eller i hverdagen etter barnehagen når det er deilig vær og en stund til middag 🙂 

Dette stativet finner du HER og du kan faktisk lage sandkasse under den også 🙂 Vi synes den var litt lite dyp til akkurat det, så vi valgte å ha en sandkasse utenom i stedet. Modulveggen med klatrestativ og huske finner du HER

Disse møblene er så fantastisk fine! Her har vi spist is eller lunsj flere ganger allerede, voksne får også lov til å sitte her 😉 Det runde bordet kommer fra woodlii og du finner det HER

Litt vanskeligere blir det for oss voksne å sole oss her 😉 Denne solsengen er kun forbeholdt barna ✨ Så skjønn! 

Trampoline har vi etter hvert skjønt er et must – denne modellen er vi utrolig fornøyd med og jeg liker spesielt godt at den er helsort. Den kommer med både stige og sikkerhetsnett – les mer om den HER


Du finner alle lekestativene og møblene hos Jollyroom – der har de så mye fint til barna, alt fra uteleker til inneleker og interiør 🙂 

36 kommentarer

 1. Helen E.

  Hvordan har dere festet lekestativene i bakken? Lekehuset har jo ganske høyt tyngdepunkt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Festet det med betong 🙂

 2. Så flott lekeplass! Her var det gøyale saker for både store og små!

 3. Trampoline kan være gøy for store og små det. Har kommet over flere treningsprogram hvor en bruker trampoline og de tar virkelig de altså

 4. Hei! Du er nødt til å skru av loopen på Snapchat

 5. Solseng på en lekeplass?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De må slappe av mellom slagene 🙂

 6. Er ikke denne reklamen litt feil mtp hvilken årstid det er?

  Det er vel ikke så mange av oss som oppgraderer lekeplassen i september?

  1. GURI. Hvorfor det ? Det kan være flere måneder denne kan brukes, noe kan også brukes selv om det er snø og vinter. Og om du sjekker på jollyroom så er det noen av apparatene som har tilbud så da er det vel midt i blinken spør du meg, kan kjøpe nå og vente med montering også. Det er helt valgfritt !

   1. Joda, men som regel er leverandører interessert i å reklamere for varene ved sesongstart og ikke minst selge dem til full pris 🙂

    Jeg personlig lar meg ikke friste så mye av fokus på uteleker når jeg ellers jobber med å klargjøre uteområdet til vinteren. Men man er forskjellige.

   2. GURI. en lekeplass som dette står da vel ute hele året. Kanskje rydde vekk noe, men lekestativ etc.står da vel ute. En rydder vel ikke hele hagen eller klargjør den for vinteren ved å fjerne alt. Og vi er da ennå i september, ser ikke noe feil i at reklamen kommer nå. Da får en jo mere for pengene. Og det er ikke alle steder i dette landet som blir rammet av vinter med mye snø og kulde grader. Det er ikke alt som trengs å pirkes på negativt hele tiden

   3. Lill. Jeg svarer på en reklameannonse ut fra mitt ståsted. Hvorfor opplever du det som kritikk?

   4. Caroline Berg Eriksen

    Selv om du kommenterer fra ditt «ståsted» så er jo kommentaren din kritisk? Lill Jar like mye rett til å være kritisk til din kommentar som du har til å være kritisk mot innlegget. Ser ikke noe ufint i det Lill skriver, tvert i mot har hun noen gode argumenter. Disse apparatene skal/kan stå ute hele året, og i tillegg er det nedsatte peiser på dem.

   5. Var den første kommentaren min kritisk? Jeg stilte et spørsmål mtp timingen av reklame for uteleker?

    Denne bloggen, eller kommentarfeltet spesielt, er jo en ren parodi etterhvert. Alle kommentarer som ikke viser nesegrus beundring blir sablet ned av forsvarere som iler til bloggeiers redning. Det er så komisk.

    Sånn, DENNE kommentaren ER kritisk og slipper neppe gjennom sensuren

   6. Caroline Berg Eriksen

    Du var kritisk til tidspunktet for reklamen, så ja, den var kritisk.

    Virker som du ikke helt vet hva det å være kritisk innebærer, men du bør tåle at noen er uenig med deg. Lill er saklig og konstruktiv tilbake og kommer med noen gode og fornuftige argumenter.

 7. Så fint! Solsengene var skikkelig søte; jeg hadde ELSKET å ligge der og tegne/lese da jeg var barn!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hihi <3

 8. Hei! Var de vanskelige å montere? Tenker på fundament i bakken og sånn?

 9. Heldige jenter! Håper dere har lokk over sandkassen så ikke katter kommer og bruker det som toalett….

 10. Kjempefin lekeplass for barna! Og dere er heldig som har et så stort hageområde. Vi har et stort lekeapparat som ligner på det dere har. Det har blitt brukt mye. Solsengen falt jeg virkelig for. Tenk så deilig å slappe av litt med noe å drikke. Synes det var gøyalt at det finnes for barn også. Gleder meg til å se lekehuset/ dukkehuset dere har ute, ferdig etterhvert også! Så er det gøy å få inpirasjon når du har barnebursdag. Du er så flink til å stelle i stand!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er så skjønn! 🙂 Fint med minimøbler 🙂 Tusen takk, Stine!

 11. Å så heldige jentene deres er som har en så flott lekeplass i hagen sin! ❤️

 12. susanne

  Oj, dette var flott!! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig at du synes det! 🙂

 13. Fy så heldige jentene deres er, og vennene deres Ikke mange som har plass til en slik flott lekepark i hagen sin Blir nok mye hygge og herlig lek her!

 14. Vet du om veskekolleksjonen din finns å kjøpe på nett lenger? Evt. butikk.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, dessverre :/

 15. Kristine

  Kjempe fint! Store hager med apparater til barn er helt fantastisk et lite tips er å ha en benk til voksne også. Vi er alltid med når barna leker, og koser oss med kaffekopp i mellom apekattlekingen

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi er selvfølgelig der når de leker, de er aldri her alene 🙂 Vi sitter på det runde bordet, det er fin plass til oss der 🙂 Men vi kan for eks. sette en liten gruppe her til oss, et bord og to stoler 🙂

   1. Kristin

    Og hvorfor kan ikke barna være alene ute og leke? Med mindre lekeområdet er langt fra huset, nær offentlig vei sånn at fremmede kan komme til, så har barna bare godt av å leke uten at voksne alltid skal overvåke.
    Jeg er ganske sikker på at både Caroline og Lars Kristian også lekte alene uten foreldrenes overvåkning. Vi har blitt et samfunn der ungene er fratatt sjansen til å bli selvstendige og får lov å prøve å ordne opp i ting selv. Foreldrene er på plass og koster bort alt før gullungen får lov å trippe i vei.
    Nå mener jeg selvsagt ikke at barna skal få bevege seg fritt og totalt uten oppsyn, men innenfor rimelighetens grenser altså.
    Caroline, dette er ikke myntet på deg, ikke kritikk til dere. Det var bare en kommentar til hun over her som (indirekte) lurte på hvor dere skulle sitte siden d hadde ordnet seg «overvåkningsbenk»

 16. Så fin lekeplass! Vil absolutt anbefale lokk over sandkassen, kattene synes det er en fin do!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, vi har en presenning som fulgte med 🙂

 17. Så morsomt for jentene å boltre seg der da:)

 18. Hei! Kom til å tenke på en ting; er du ikke ambassadør for X-life lenger? Husker du var det, men mener det er lenge siden du har nevnt dem?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, jeg jobber ikke med dem lenger 🙂

   1. Hvorfor ikke det?:/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *