skjønnhetsspalten: dette har jeg i min hverdagsveske

reklame: inneholder produktplassering for batiste 

Jeg er mye på farten, og ofte er jeg borte i flere timer om gangen. Likevel inneholder hverdagsvesken min overraskende lite, men absolutt det mest nødvendige 🙂 Dataen min bærer jeg ofte i en egen mappe under armen, eller jeg har en egen veske kun til den. Dersom jeg er på tur med jentene, er vesken som regel mye større (og fullere) eller jeg har en veske ved siden av min egen som rommer våtservietter, bleier, skift, smekke, kanskje en bok og tegnesaker samt snacks 🙂 Uansett – dette er som regel innholdet i min hverdagsveske. 

Hårstrikker må jeg alltid ha tilgjengelig, bare i tilfelle jeg vil ta en hestehale eller få bort håret. Disse tar nesten ingen plass og strikker som er transparente er så enkelt og greit. Mobil, lommebok og nøkler er vel selvsagt 😉 Denne nøkkelbeholderen fra Louis Vuitton var faktisk den første julegaven jeg fikk av Lars-Kristian, sammen med et nydelig smykke Er så glad for at jeg har den ennå! 

Dessverre har jeg blitt avhengig av nesespray igjen, etter en forferdelig runde med skikkelig forkjølelse i forrige uke. Jeg er så glad for at stemmen min er tilbake og for at det ikke kjennes som jeg svelger småstein hver gang jeg tar meg en slurk med vann, men nesen skal jeg visst slite lenge med. Som alltid. Og nei – saltvann fungerer dessverre ikke på nesen min. Ikke sånn nesehorn heller – har prøvd alt! Da jeg var yngre sov jeg til og med ved siden av en klut dynket i peppermynthe. Den lå rett under nesen min. Funket ikke. Otrivin er skumle greier, men jeg skal nok klare å bli kvitt avhengigheten igjen. 2 uker med dårlig søvn, så er som regel behovet borte 😉 Bah. Tiltak. 

(produktplassering) Batiste kommer i miniversjon og det er virkelig gull for håret! Denne tørrsjampoen er en life saver, og på de lengste dagene mine, for eksempel de dagene vi har flere møter i Oslo og ofte tar bilder når det er over 10 timer siden sist jeg så meg selv i speilet, er det utrolig digg å freshe opp lokkene med denne – enten jeg har slett hår eller krøller. Med Batiste sin tørrsjampo får jeg volum med en gang og dessuten lukter jeg skikkelig godt i tillegg 🙂 Denne finner du HER til en slikk og ingenting. Nå kan jeg nemlig med glede informere om at Batiste har satt ned prisene sine – rett og slett fordi #friendspayless! 

Lipgloss og lipliner er alltid fint å freshe opp i løpet av dagen, min favoritt er egentlig nude desert fra Jan Thomas, men denne fra Mac er også utrolig fin. Glossen er jeg fornøyd med så lenge den er klar og uten noe særlig farge. Noen ganger blir jeg litt blank enkelte partier i ansiktet, så da er blotting paper gull å ha tilgjengelig ✨ Du trykker bare papiret over det blanke partiet og vips – borte! Blotting paper har vært en stor favoritt siden jeg giftet meg i 2010 – alltid i vesken min 🙂 


👛

52 kommentarer

 1. Kjenner godt til avhengighet av nesespray! Legen gav meg en resept på dymista nesespray som tok bort avhengigheten 🙂 Anbefaler det virkelig.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for tipset, Tina! 🙂

 2. Det var faktisk lite i veska de.. Føler jeg drasse med meg alt mulig.. Som om jeg ikke skal hjem igjen.. Haha neida ikke så ille. Så her var det litt å lære.. Takk for titten!
  Huff nese spray.. Ikke bra Caroline. Håper du kan få hjelp til å slutte med det.. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg vet det! Det synes jeg også :p Men det kommer litt an på veskestørrelsen også, og hva jeg skal – som jeg nevnte ang. stelleveske for eks. :p Den er alltid stappa 😉

   Klem!

 3. Dear Caroline,
  I see you have also very less in your handbag – for me it is pretty the same as I normally only wear with my my keys, my lipstick and my mobile – sometimes my wallet 🙂
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 4. Forsøk å kutte en side først funker bra for meg hver gang jeg kommer på nesespray-kjøret tar ca to uker, men det er overlevbart

  1. Tenkte tipse om det samme som Mari:) En side av gangen funket for meg også. Samt å trappe ned på dagen først, siden det er natten som var verst for meg uten nesespray 😉 Tror jeg var avhengig i sånn 5 år eller noe 😛
   Grunnen til at en blir avhengig av nesepray er:
   Nesespray inneholder et stoff som fører til at blodårene i slimhinnen i nesen trekker seg sammen. Slimhinnen blir på den måten tynnere og plassforholdene i nesen bedres. Når slimhinnen gjentatte ganger utsettes for dette stoffet vil blodårene etter hvert automatisk forsøke å motvirke effekten. Dette kan etter en tids bruk medføre at blodårene utvider seg mer enn normalt. Effekten av nesespray blir da helt forbigående, og etterfølges av en unormal tetthet i nesen.

   Så det er ikke så rart at nesehorn, saltvann ect ikke fungerer 🙂

  2. Caroline Berg Eriksen

   Ja! Alltid to uker her også :O Skal teste ett og ett nesebor 🙂

 5. Sara Katrin

  Har du hørt om Aloe Heat Lotion fra Forever Living før? Det er isåfall en massasjekrem i all hovedsak, men kan brukes til andre formål også.

  Jeg har brukt den i tinningen ved lett hodepine sammen med noen dråper lavendelolje på våt klut. Har også brukt den når jeg har hatt vondt i magen og så under nesa ved amorlinjen..den lukter eucalyptus og menthol og kan minne litt om tigerbalsam..funker også helt sinnsykt på vonde føtter og urolige bein. Jeg er veldig plaga med urolige bein, så jeg smører på meg denne på føttene og gjerne beina før jeg legger meg. Da er det borte ganske fort.

  Også syns jeg den er god å ha på beina etter barbering. Jeg klør ikke i like stor grad som jeg gjør vanligvis, og det er superdigg.

 6. Spør legen din om Å sette deg på en kur Rinexin tabletter. De er slimhinneavsvellende og gjør avveninningen fra nesespray enkel:-) de vil ikke ødelegge nesen din og du slipper å bli tett.

 7. Har dere planer om å få flere barn?❤ og i så fall hvor lang tid har dere tenkt å vente? ❤

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi elsker jentene våre og er så takknemlig for de to <3 Vi har snakket om at det per nå ikke er aktuelt å få flere, men man skal aldri si aldri 🙂

 8. Ble nyskjerrig på hvordan denne avhengigheten utarter seg?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har vært avhengig av og på i flere år. Det er anbefalt å ikke bruke Otrivin sammenhengende mer enn 10 dager, går du utover disse 10 dagene utvikler du fort tett nese til tross for at den ikke er tett – fordi du bruker nesespray. Så det er en ond sirkel, rett og slett. Man må ikke overdrive bruken og stoppe når du må. Jeg har aldri klart det så bra :p I tillegg har jeg litt skjev neseskillevegg, slik at min nese alltid er pottetett ved forkjølelser og derfor bruker lang tid på å bli klar igjen også :/

   1. Tusen takk for svar Vet du, tror jeg ville anbefalt operasjon av neseskilleveggen! Kjenner ei som har gjort det og det har gitt henne en ny og bedre tilværelse ifht tett nese! Var ikke noe skummelt heller. Kanskje vert å sjekke ut Lykke til og god helg

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det vet jeg ikke om jeg tør :O Har lest om det og det høres utrolig smertefullt ut :O Men ja, det er jo en mulighet 🙂

 9. Hei:-) Litt utenom tema, men håper du har sjans å svare. Skal pusse opp barnerommet til jenta vår og liker så utrolig godt rommet til Nelia. Spørsmålet er om dere fortsatt er fornøyd med tapeten. Ha en fin dag:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig å høre, Reidun! Rommet hennes er vakkert og jeg elsker tapeten! Den skal få være der lenge 🙂

   1. Reidun

    Tusen takk snilleste du❤️

 10. Kjære Caroline,

  Tusen takk for en flott blogg!
  Du kommer med så mange flotte tips og råd som selv min lommebok tåler 😉
  Jeg har aldri vært noe særlig flink med mote, interiør etc men i bloggen din, finner jeg masse inspirasjon – så tusen takk

  Desverre bruker jeg veske alt for sjelden.
  Treningsbagen er min hverdagsveske
  Jeg trener stort sett hver dag og drar rundt på treningsbag og sekker av forskjellige merker og størrelser. (Må ha plass til klær, sko, sminke, håndkle osv)

  Problemet er at de fine treningsbagene/sekkene som jeg har, sitter så dårlig på ryggen.

  Skulle så gjerne ha funnet en trenngsbag som har god nok plass til det jeg trenger, sitter godt på ryggen og er tøff i tillegg.

  Har du en favoritt treningsbag som du kan anbefale?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for så fine ord, Beate <3 Du er god!

   Jeg laget en egen treningsbag med Adax for noen år tilbake, og for meg er den helt super og akkurat det jeg liker med en treningsbag. Men den er ikke for å ha på ryggen :/

   Klem!

   1. Tusen takk for tips Jeg skal sjekke den ut på siden din

    Klem

 11. Hvordan går det med gulvet? Har det ordnet seg? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei :/ Men det er jo gammelt og jeg vet ikke om vi kanskje forventer for mye når vi ønsker at det skal være likt som resten (av det nye gulvet) Akkurat nå ser det faktisk helt ok ut etter at vi la noen flere strøk med hvit lakk, vi lar det være enn så lenge. Det ser egentlig sjarmerende fint ut i dette gamle huset, gulvet nede i stuene er jo en del av husets historie (om det stemmer som vi nå har hørt) 🙂

   1. Så bra!

    Jeg har vært litt ‘lei meg’ over at alt skal se så flott og nytt ut, det er tross alt et gammelt hus med sjel, og da kommer det noen sår.

    Ny lakk på gammelt gulv er så fint. Så om det er greit å holde rent håper jeg at dere beholder det.

    Men er det virkelig noen som lurer på hva du har i vesken din 🙂 morsomt 🙂

 12. Bare i tilfelle du ikke har tenkt på det elsker bloggen forresten❤️
  https://www.viivilla.no/interior/renhold-og-inneklima/bakterier-utesko/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for link, Julie 🙂

   <3

 13. Lite tips er å bruke barnenesesprayen fra Otrivin i stedet. Ikke så sterk, men gjør god nok nytte og dermed enklere å avvenne hvis du bruker den for lenge, da den ikke er like sterk:)

  L

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg blir bare så sjukt dårlig humør av å bruke den! Haha :p Funker ikke 🙁

 14. Koselig innlegg, gøy å få titte i vesken din ☺ Jeg har samme problem som deg med Otrivin! Var avhengig i mange år, nå er det av og på (høres ut som jeg snakker om drugs ). Saltvann gjør ingenting for meg, trenger ofte Otrivin før natten for å få puste rett og slett.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bah, håper vi blir kvitt det begge to!

 15. Den enkleste måten å bli kvitt avhengigheten på er å bruke nesespray med kortison; altså en allergispray. Nasonex fungerer veldig godt til dette formålet, og kan kjøpes reseptfritt.

 16. Tusen takk for din blogg og inspo! Så ufattelig fint og klikke sæ inn hver dag 🙂 du virker så jordnær og snill, og din blogg e blitt mitt lille magasin i en hektisk hverdag 🙂 keep up the good work!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Amalie! Så hyggelig 😀

 17. Kristin

  Har vært avhengig som deg og fikk nesesprayen Avamys av legen min. Et spray om morgenen, og ikke vært tett i nesen siden!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for tipset, Kristin 🙂 <3

 18. Fikk Avamys nesespray mot allergi, og merket etterhvert at jeg ikke trengte otrivin lenger etter å ha brukt avamys litt. Søkte opp og fant ut at den brukes blant annet til å ta knekken på otrivinavhengighet

 19. Alltid en fryd å titte innom på bloggen din 🙂
  Jeg er nå fast seer av Bloggerne også – der dere to gjør en fin figur! Fint å bli enda bedre kjent med dere.
  Ang vesken din, er du fornøyd med den? Jeg tenker på størrelsen, bruksområder, om den henger godt over skulderen osv.

 20. har dere hørt om elektronisk lås da slipper du nøkler 🙂

 21. Jannike

  Supert innlegg! Dette likte jeg så godt:-)
  Trodde forresten det ville komme veldig mange «Otrivin er vanvittig farlig, dette er fullstendig krise og det værste du kan gjøre mot kroppen, er såååå skuffet over deg som menneske, mor og medsøster»-kommentarer men er positivt overrasket:-) Er det mulig at trollene/forståsegpåerne har tatt en fridag…
  Fortsett gjerne med slike morsomme innlegg!

 22. Så fin veske! Hva heter den? Ser ut som den er i en perfekt størrelse

 23. HeI Caroline. Så fine bukser på bildet. Super fin farge. Hvor er de fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂

   1. Tusen takk

 24. Apropos Jan-Thomas, hadde ikke du noe på gang med han (ikke romantisk selvsagt)?
  Hva var/er det?

 25. Så fresht mobil-cover! Hvor har du kjøpt det? God helg ☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er bare mobilen som er sånn, iPhone X 🙂

 26. Jeg var avhenging av nesespry en god stund, over 1 år eller noe. Måtte få hjelp av lege, som skrev ut noe som var mye snillere enn Otrivin. Budesonid sandoz. Nå bruker jeg det ved behov, og det kan gå mange uker i mellom. Godt å være kvitt Otrivin-avhengigheten! Spør legen om råd! 🙂

 27. Hei 🙂 Hvor er lommeboken fra, den var fin

 28. Mitt beste tips mot nesespray-avhengighet er rett og slett å smøre nesa! Jeg bruker Elizabeth Arden sin eight hour cream hver natt. Ofte har jeg vært for tørr, som har kjentes ut som hoven og tett!

 29. Charlotte

  Er så greit med tørrshampo, men lei av at det innimellom blir hvite flekker i håpet av pulveret. Har du problemer med det, eller tips for å unngå det?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du unngår det om du gnir produktet inn i håret og ikke sprayer for nærme røttene 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *