Oslo, hår og IKEA

reklame: gevir eger 

I dag har jeg vært hele dagen i Oslo! Blant annet var jeg en tur innom flinkeste Nikola, som fortsatt har troa på at vi skal la håret mitt gro seg til langt under skuldrene mine, og som i tillegg blir like overrasket hver gang jeg kommer fordi jeg har så MYE hår. Det stemmer – jeg har blitt så flink til å ta vare på det og har jo tross alt gått uten extensions i langt over ett år nå. Litt extensions skader nok ikke håret ditt, men når du bruker mengder slik som jeg gjorde i en periode på ca. 5 år, da skader det håret ditt.

Min hodebunn sa klart og tydelig fra at dette ville den ikke være med på lenger, og nå er håret mitt endelig like tykt som det var den gang da jeg aldri hadde gjort noe med det. Verdens deiligste følelse! Det var jo en periode Nikola også nektet meg å stripe det fordi jeg skulle skåne håret mitt, men det får jeg heldigvis lov til nå 🙂 Så i dag fikk jeg striper, en deilig vask og fin styling – og vips så var jeg ferdig. 

Før jeg dro på IKEA kjøpte jeg meg en blå smoothie bowl, og jeg må bare informere om at dette ikke lønner seg å spise i bilen – men det visste du sikkert fra før av? Det visste nemlig jeg, men jeg gjør det likevel gang på gang 😉 Det er jo så godt, men likevel verdens mest upraktiske veimat. Kanskje nettopp det er noe noen burde gjøre noe med 🙂 

På IKEA klarte jeg forresten å bruke over 2 timer, og der fant jeg blant annet en superpraktisk tekanne, noen fine tallerkner jeg kan bruke til middagsoppskriftene mine, klare, blanke kaffekopper og en skohylle. Ikke noe av dette stod på listen min. Men det skal også nevnes at jeg faktisk fikk kjøpt maling, pensler samt en hel haug med falske blomster (de har så mange fine nå) til helgens bursdag – det stod i hvert fall på listen min 🙂 


Nå er det snart natta her, håper du har hatt en fin dag 🍁 

22 kommentarer

 1. Kunstige blomster – ikke falske 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, godt poeng :p

   1. Ja, ikke sant? 🙂 Mener jeg har lagt igjen tilsvarende kommentar hos deg før også 😉

 2. Hvor er buksa fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Fra Zara, men den er fra i fjor :/

 3. May-Helén Berg

  Du er virkelig så nydelig <3 ha en fin torsdag 😀

 4. Caroline

  Kan vi se det du kjøpte fra IKEA? Spesielt nysgjerrig på de kaffekoppene og tekannen. Og de kunstige blomstene 🙂 Jeg skal si meg fornøyd med en snap eller på instastory altså.

  1. Caroline

   Og glemte å si det jeg egentlig skulle!! GUD så fint du var stylet på håret her!! Krets til Nikola. Nå fikk jeg lyst til å klippe meg kort jeg og 😛

  2. Caroline Berg Eriksen

   Jeg poster det gjerne der 😀 Det står nemlig i bilen fortsatt :O haha! 🙂

   1. Ja!! Eller hva med å vlogge hva du har kjøpt? 😀

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, kanskje det 😀

 5. Så dagens episode av bloggerne der en av de andre ble fridd til. Ble så nysjerrig på hvordan LK fridde til deg? Dere gjør en bra figur i programmet:) Gleder meg til hver episode:)

 6. Hei! Si gjerne hva du har gjort for å få så fint hår igjen etter en periode med mye slitasje, alle tips mottas med stor takk! 🙂

 7. Du er så fin på håret!:) Har du stripet både med mørke og lyse striper?

 8. Superfin med sideskill og fab føn, og nydelig farge på håret. Perfekt høstfarge 😉 Jeans, ankelboots og bluse -alltid innafor 😉

 9. Hvor kjøpte du den herlige smoothiebowlen?

 10. Koselig om du kan vise oss hva du kjøpte på ikea, liker du gamle møbler, ting med sjel til et flott herskapshus?

 11. Så fin du ble på håret- litt mykere og helt nydelig på deg! Ellers blir jeg så glad når du viser frem en kjempefin og rimelig bluse; vet du hva, jeg dro rett etter jobb og kjøpte meg en 🙂

 12. Hei!
  Kan jeg spørre om hvilke farge du bruker på håret? Veldig fint 🙂

 13. Kan du lage et innlegg med alle de ulike frisyrene og fargene du har hatt? Si litt om hva du liker best, hva som er mest pratisk osv

 14. Kristianna

  Hvor er skoene dine fra? Kjempefin outfit og utrolig vakker på håret!:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *