en fantastisk fin høstjakke 🍂

reklame: floyd by smith 

Jeg har funnet en kjempefin jakke for sesongen fra Floyd by Smith – fargen, passformen og ikke minst at den er såpass varm, gjorde at jeg falt helt for den 🙂 Kanskje fargen aller mest, jeg har ingen andre jakker med så fin høstfarge! Og den er enda finere i virkeligheten! Det er den perfekte turkameraten – sammen med hundene, selvfølgelig 😉 

jakke HER – pelsen er fusk og kan selvsagt taes av 🍁 

Med i bestillingen la jeg en deilig, varm genser som jeg synes passet kjempefint til samt et par solide sko, helt nøytrale i sort – perfekte til denne årstiden! Disse er kjempelette på foten, men ikke föret, så til vintersbruk må det en tykk sokk til 🙂 

jakke HER / genser HER / jeans HER / boots HER 

min gamle, fine mann 🐶🍁 


Du finner masse fint hos Floyd nå, sjekk ut de varme høstnyheten HER!

29 kommentarer

 1. Hvordan ser den ut lukket, med hetten opp?

 2. Lise Anette Petersen

  Hei Caroline Nydelig jakke til nydelig dame Tror jeg vil «ønske» meg den☺️ Hvilken str bestilte du?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Lise Anette! Liker den veldig godt 🙂 Jeg bestilte min vanlige strl., den er true to size 🙂

   Klem 🙂

 3. Hvor blir det av sminkevideoen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Holder på å redigere den nå 🙂

 4. Hei Caroline!

  Etter en lang dag på jobb med mye mas, gjøremål, en «to-do-liste» som aldri tar slutt, samt ulike behov som skal møtes fra «alle» hold, da er det så deilig å komme hjem, kunne synke ned i sofaen et lite kvarter, og søke opp din blogg for siste innlegg (om det er onsdag, passer jeg selvsagt på ikke å være sulten eller å ha inntatt/planlagt et stusselig måltid…) for å bare glemme «alt», og være i en «annen verden» for noen minutter.

  Alle yrker/profesjoner har sin funksjon, og slik jeg ser det, er din nettopp det; et pusterom for oss som er i en ellers travel, strevsom, hverdag fylt med mange plikter og gjøremål.

  Så takk for det pusterommet din blogg gir meg de minuttene, hver dag, når jeg kommer hjem fra en slitsom arbeidsdag.

  Beste hilsen Marie

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så glad jeg ble nå, Marie! Dette er virkelig noe av det hyggeligste jeg har lest <3 Tusen takk! En god klem til deg med ønske om en fin uke <3

  2. Helt enig med deg, Marie! Det er akkurat slik jeg har det også. I tillegg til at jeg i ny og ne også får inspirasjon til å oppgradere dette beryktedede, stusselige måltidet noen hakk enkelte dager. Godt skrevet 🙂

  3. Jeg er så enig, Marie!
   Dette er en friarena, der jeg kobler ut resten av verden i noen minutter. Det er så befriende godt å åpne opp for all inspirasjon og gode vibber jeg får av deg og bloggen din, Caroline.

   Jeg så akkurat gårsdagens episode av bloggerne nå og tenker at du er akkurat det en prisbelønnt blogger bør være. Synd det ikke ble pris denne gang, for det har du så inderlig fortjent!
   Vi skulle troppet opp forran deg, alle vi som blir gladere, friskere, sterkere og lykkeligere kun fordi vi leser DIN blogg. DU gjør noe med oss <3
   Da hadde kanskje ikke skuffelsen vært like stor på utdelingen.
   Uansett pris eller ei, så håper jeg du fortsetter akkurat som du har gjort til nå. Med å være Caroline og Norges beste blogger <3

   Jeg digger deg enda mer etter å ha blitt bedre kjent med deg på bloggerne. Vennekretsen din er så heldig som har en så sprudlende, hjertelig og god venninne som deg. Du er kul!

   Varme høstklemmer til deg 🙂

   1. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk for lesere som dere! <3 Dere betyr så mye for meg! Dette er ord jeg gjemmer på og tar med meg videre <3 Jeg er så takknemlig, Stine <3 Sender deg en god klem <3

 5. Fine Caroline. Den fargen kledde du veldig godt

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Lise 😀 <3

 6. Hei! Ville bare si at du er utrolig vakker og har en flott familie! Er bare 19 år men anser deg som et forbilde på mange områder <3 Følger deg også på snapchat, og du virker som en tvers igjennom god person <3
  Håper det ordner seg med gulvet!

 7. Hei Caroline!
  Takk for fin inspo. Du gir på så mange områder. Mat, trening, hverdagslykke og mote. Jeg blir rett og slett glad av å lese bloggen din. Et krydder i hverdagen min. Tusen takk <3 Slutt aldri, for du er best!

 8. Åhhh den jakka er så stilig, gleder meg til jeg får min 🙂 Valgte en annen farge og angrer kanskje litt, den fargen du har er virkelig fin nå om høsten 🙂 Den kan du kose deg på tur i fremover med hundene. Så fine høst bilder, ønsker deg en strålende fin høstuke 🙂

 9. make up brand?

 10. Camilla

  Herregud! Jeg ble så rørt av dagens episode av bloggerne For en fin familie du har!! Måtte bare si det, ha en kjempefin dag!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så innmari koselig å høre, Camilla <3 Tusen takk <3

 11. Den var fin! Et lite ønske, det hadde vært fint å se den lukket også, forfra og bakfra, det sier mye om passformen.
  God høst 🙂

 12. Så lekker 🙂 og jeg sier det igjen du kler alt, sikker på du hadde kledd en strisekk også haha..
  Synd du ikke har rabatt kode på den haha.. Sikklig lekkert høst plagg du har her.
  God tirsdag

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, du er altfor snill! Tusen takk, Anita 🙂 Kanskje jeg kan ordne en rabattkode til neste gang 🙂

   Klem til deg 🙂

 13. Anne Grete

  Fulgt bloggen din siden dattera mi ble født for 7 år siden. Så mye bra. Dette spm har ikke med jakka og gjøre, den er forøvrig veldig tøff. Skal du selge noe greengate servise? Tenker da på Chloe offwhite. Håper på svar, den er så søt og ser du har blitt lei.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig, Anne Grete! 🙂 Tusen takk for at du har fulgt med så lenge 🙂 Jeg tror nok jeg kommer til å selge det! Gir i så fall beskjed på bloggen 🙂

 14. Det er alltid så koselig og inspirerende å titte innom bloggen din, Caroline En av de beste bloggene!
  Vil også gi deg et lite tips ang hundesele; det kan være lurt å ikke bruke de selene som hemmer bevegelse i skulderen (som den du bruker her) https://www.facebook.com/pikesdogtraining/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for informasjonen, Line! 🙂

 15. Hei! Den jakka var skikkelig fin. Tror du den er varm nok for vinterbruk i tillegg? Kanskje plass til en ullgenser under?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det tror jeg absolutt – med en genser under 🙂

 16. Hei
  Du har sikkert svært på det tidligere i forrige blogginnlegg…lurte bare på hbor dressene og skoa til jentene dine kommer i fra

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *