de siste dagene til fjells

reklame: vestlia resort

Hei! Vi er på båten over til Moss og endelig fant jeg tid til å oppdatere 🙂 Det har gått i ett med barnedåp fra klokken halv elleve og vi har hatt en så utrolig fin dag! Vakre dåpsbarnet med de fineste foreldrene ♥ Deler litt fra dagen i morgen, først må jeg vise dere resten av bildene fra oppholdet vårt på Geilo 🙂 

På torsdagen skulle vi kjøre zipline, 1100 meter og 70 kilometer i timen. Jeg var SÅ klar! Helt til jeg satt på toppen, spent fast i selen. Jeg fikk helt panikk da jeg så hvor bratt linen var og ble rett og slett livredd. Det er noe med meg, høyder, fart og ting jeg ikke har kontroll på. Jeg klarte rett og slett ikke å gjennomføre, jeg skalv i hele kroppen. Og hvorfor skal jeg egentlig gjøre noe jeg ikke har lyst til? Fordi jeg ikke vil at andre skal synes jeg er pysete? Det er så fælt å være redd, og jeg kjente bare at jeg ikke orket å gjøre noe som hele kroppen min fortalte meg at jeg ikke burde. Det var en lettelse da jeg var på vei ned igjen i skiheisen. Trygt. Jeg innrømmer gjerne at jeg er skikkelig pysete når det kommer til ting som dette, og det er noe som har hendt de siste årene. Da jeg var yngre elsket jeg å ta karuseller og jo mer det kilte i magen, dess bedre var det. Men nå? Til og med Tusenfryd er skumle greier for meg. Jeg skulle selvfølgelig ønske at jeg bare kunne slippe meg utfor og nyte det, men jeg har utviklet en slags sperre som jeg tydeligvis ikke klarer å trå over. Kanskje noen har noen tips til meg? Jeg vil jo ikke skrumpe inn til å bli en sånn som ikke tør å ta berg- og dalbanen engang? 

Lars-Kristian nøt det, da! 2 ganger! 🙂


På fredag var vi på sykkeltur og kjøpte med oss bakevarer fra bakeriet på Vestlia – så koselig! Første stopp ble et sted med lekeplass og gamle, ærverdige bygninger 🙂 

🐿


Vi har hatt en kjempefin uke, men nå er vi så klare for å komme hjem 🙂 Etter planen skulle gulvet være helt klart til oss nå, men så har det visst vært noen uforutsette utfordringer, og det er absolutt ikke ferdig. Noe så typisk?! Jeg kjenner at jeg ikke orker 😂 Det får være måte på. Håper dere har hatt en fin helg ♥ 

37 kommentarer

 1. Wow for et hår Nelia har! Så vakkert!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Huldra mi <3

 2. Betyr den mikrofonen der at det blir enda en sesong Bloggerne på dere? 😀

 3. Trousers

  1. Caroline Berg Eriksen

   They are from Bergans 🙂

 4. Jeg er 35 år og hadde ikke kjørt berg-og dalbane siden jeg var lite, så jeg tenkte at dette måtte jeg gjøre for ikke å bli «gammel og feig…»
  Det er det verste jeg har vært med på i hele mitt liv, var helt sikker på at jeg skulle dø, og jeg kommer aldri noensinne til å gjøre det igjen!
  Helt forferdelig var det!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Uff, så leit 🙁 Da er det like greit å la være! Kanskje det er sånn for meg også, at jeg bare burde akseptere at det er sånn jeg har blitt 🙂 Jeg lever helt fint med det, selv om det kunne vært gøy å ta Balder på Liseberg igjen og zipline i 70 km / t – uten å være redd 🙂

 5. Hvor kommer dressene til jentene fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Stormberg 🙂

 6. Det er helt greit å være «feig» eller hva man skal kalle det. Det er altfor mange ting vi skal prestere hele tiden, så jeg synes det er flott at du føler det er grei å trekke seg om man ikke har lyst. 🙂 Jeg har høydeskrekk selv, så jeg hadde nok ikke gjort det. hehe!
  Så irriterende at det er enda en ting som gjør at ting ikke blir ferdig hjemme hos dere, når blir gulvet ferdig mener de?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det skulle være ferdig fredag 🙂 Men ting gikk jo ikke etter planen for de som jobbet her :/ Gulvet reagerte på en helt annen måte enn det andre gulvet. Så nå måtte vi bare ta en avgjørelse, og ettersom lakk ikke funker på dette gulvet som var her fra før av, så er det beste å starte en ny slipeprosess på disse tre rommene og bruke lys olje i stedet for lakk :O For et slit. Må bare sette møbler på plass i dag og deretter flytte dem igjen når vi reiser til USA 🙂 :O

   1. Veldig mye styr for noe så «enkelt» som et gulv, men det var ikke så enkelt skjønner jeg. Jeg tror jeg hadde gått på veggen, haha. Men etter dere kommer hjem fra Usa, DA er sikkert alt ferdig og ordentlig gjort. 🙂

   2. Caroline Berg Eriksen

    Krysser fingrene :p

 7. Hvor er skoene fra?
  Ikke tenk så mye på at kroppen ikke vill være med på ting den ikke har kontroll på..alle må ikke like karuseller, fallskjerm hopp, ziposv..
  Evt du kunne jo vært med på 71 gr nord.. Der er det nok utfordringer.. I trygge hender vell og merke. God mandag

  1. Caroline Berg Eriksen

   Timberland 🙂

   Sant det du sier, Anita 🙂 God mandag tilbake! 🙂

 8. Helen E.

  Var det ikke andre folk der?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Som ventet på tur tenker du på? Det var bare oss.

 9. Jeg er helt lik, og har bare godtatt at jeg blir verre med tiden :p
  Men, jeg lurer på om anorakken fra twentyfour passer til vinteren, eller om den blir for kald? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Med 2 lag har jeg brukt den på langrenn uten å fryse 🙂

 10. 4barnsmamma

  Det kan være svært utfordrene og vanskelig å slipe ned gulvet slik dere har gjort. Å kjøpe nytt gulv som i utgangspunktet er klar til bruk, slipe ned og legge ny farge, og to ganger i tillegg går sjelden uten problemer. Vi ble frarådet på det sterkeste å gjøre det når vi pusset opp. Vi landet på farge og takk og pris for at vi ikke staret denne slipe/lakkeprossesen. Det er jo så mange flotte farger å velge mellom som er ferdig.

 11. Åh, ser herlig ut! De er begge så flinke til å ta bilder at det mest er nedtur å gå innom andre bloggarar, haha! Stå på vidare, og nyt måndagen!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre, Eirin! Tusen takk 😀 <3 Ha en deilig mandag 🙂

 12. Benedicte

  Så nydelige bilder <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Benedicte 🙂 <3

 13. Ser du ha en mikrofon på deg. Ble det filmet til neste sesong av Bloggerne kanskje?

 14. Åh, så søtt ekorn! Liker slike bilder så godt.

 15. Marie Moen

  Hei! Så flotte bilder du har lagt ut! 🙂 Jeg lurte på om Charlotte skuldervesken fra Adax i rosa er til salgs noen plass? Jeg har veldig lyst på den men finner den ingen steder!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Nei, dessverre – ikke som jeg vet :/ Er så glad for at du liker den! Kanskje noen selger sin på finn eller for eks. tise? 🙂

 16. Men siden du egentlig har lyst til å tørre, hadde det kanskje vært verdt det å pushe seg? 🙂

  Samboeren min hater høyder og nekter å være med meg og ta berg- og dalbaner (jeg, for min del, elsker det). Vi har snakket om at det kanskje finnes måter hvor han kunne lært seg å tørre det, om han virkelig ville. Men, han har null interesse av å skulle trosse frykten, så da lar han være. For han tror ikke det er noe gøy.

  Men – du vet jo at du syntes det var gøy tidligere og uttrykker et ønske om å kunne trosse frykten og tørre det igjen. Så da kunne det kanskje være verdt å prøve? Slik jeg ser det har du jo lyst, men frykten ødelegger. 🙂

  Kanskje du kan begynne i det små, og være med i noen av de mindre attraksjonene på Tusenfryd, sammen med Nelia og Naia? Skjønner jo at zip-liner i det kaliberet der kan være litt tøft å starte med.

  Klem <3

 17. Datteren din har det fineste håret i verden <3 Lar meg alltid imponere over det 🙂

  Ønsker dere en fin start på uken

 18. Jeg har blitt helt lik, jeg var på tusenfryd i fjor, presset på og tok ALT, til tross for høydeskrekk og dødsfrykt hele dagen.. Endte faktisk opp med grusomme mareritt den natten, drømte om alt som kunne gått galt. Innser nå at det må være greit å si nei, hvis det skaper mer ubehag enn det skaper glede, hva er poenget?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er på mange måter sant – hva er poenget? I akkurat denne situasjonen hadde i hvert fall jeg godt av å si nei 🙂

 19. Hvor er luen din fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   h&m 🙂

 20. Så fine bilder av dere i fin natur! Lars Kristian ser jo ut som profesjonell modell på nederste bilde☺️

 21. Så fine bilder i flotte omgivelser, Norge Jeg har også blitt litt som du beskriver deg selv, skal til Geilo til helgen og planen er å ta zipline. Så får vi se hvordan jeg takler det. Uansett så synes jeg det er helt greit å trekke seg når frykten blir som du beskriver. Men du takler flyskrekken din, kunne det være en ide i å øve seg mentalt på andre ting som du gjør med flyskrekken tro? Eller rett og slett bare akseptere at sånn har det blitt og ikke bruke mer tid og energi man ikke må utsette seg for å gjøre 🙂 Redsel er en forferdelig følelse!

 22. Where and when did you buy those shoes?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *