fra Geilo til Skien

reklame: vestlia resort 

Hei lørdag! Vi har vært på veien siden etter frokost i dag og nå er vi i Skien 🙂 I kveld skal vi ta en matbit med gode venner herfra, før vi må tilbake på rommet slik at både jentene og vi får vært i seng til fornuftig tid. I morgen er det barnedåp for skjønne Matheo Vi har altså vinket farvel til Vestlia for denne gang, men det var nesten litt vemodig for jeg synes det har blitt så flott der! Lekeland og Eventyrbadet er virkelig midt i blinken for jentene, samtidig som det er stor plass på hele hotellet og masse aktiviteter rett utenfor døren – fjellturer om høsten og sommeren, og både langrenn og slalåm på vinterstid. Klatrepark og sykkelpark finnes også i umiddelbar nærhet! Det bygges et helt nytt leilighetskompleks ved siden av hotellet og vi var faktisk og kikket på det før vi dro avsted i dag. Jeg er mer fristet til å kjøpe noe her enn i Spania akkurat nå, boligmarkedet der er litt skummelt synes vi. Her i Norge virker alt mye tryggere med en gang, og jeg har lenge drømt om et sted på fjellet også, selv om jeg ikke så for meg at det skulle skje før vi var eldre og hadde en stor hund som trengte massevis av aktivitet 😉 Tiden får vise! Det hadde i hvert fall vært helt fantastisk å kunne komme tilbake hit akkurat når vi ville 🍂

Denne gangen bodde vi i romslige Hamsun, som er en helt nydelig penthouse på toppen av Vestlia. Den er så lekker, skikkelig luksus for oss med to barn og to hunder. Vi har hatt det så fint! Flere bilder fra oppholdet kommer i morgen 🙂 


Nå skal vi tusle bort på Strøm, der er det lenge siden vi har vært! Vi elsket det da vi bodde her 🙂 God lørdag, dere 🌸

13 kommentarer

 1. Ny Kari traa?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, dette settet er noen år gammelt :/

 2. Er det Matheo til Jørgine dere skal i barnedåp til?

 3. Huffda, tok fel av navnene, de lignet. Han heter Milano

  1. Caroline Berg Eriksen

   🙂

 4. Nydlig plass 🙂
  Kansje ikke så dumt å kjøpe noe her hjemme.. Alle de fine årstidene vi har:) kos dere masse i Skien

 5. Er det lov med hund i sofaen? Fantastisk sted der syns jeg, et lite stykke eventyr

 6. Ååå – for noen fine bilder! Kos dere masse, masse videre på turen 🙂
  Klem fra Lena i MAMINO

  http://www.mamino.no

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! 🙂

 7. Fine Caroline! Kunne du tipset om noen gode hudpleiemerker? Trenger nye produkter, men vanskelig velge i en så stor jungel av varer. Vet det kommer an på hudtype og alt det der, men har du noen merker du er fornøyd med?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har brukt zo skin care siden 2013 og er absolutt fornøyd fortsatt 🙂 Hudpleieprogrammet / produkter har variert ut fra tilstand og sesong (for eks. gravid / ikke gravid eller vinter / sommer) , men jeg er så glad i disse kremene 🙂

 8. NÅ ble jeg sjokkert!! Ser jeg en levende hund oppi sofaen?? – Er det virkelig mulig at folk flest kan ta med sine dyr/kjæledegger når de leier rom/leilighet på Vestlia resort??

  1. Caroline Berg Eriksen

   De aller fleste hoteller har dyrevennlige rom, så ja. Om du absolutt ikke kan bo et sted hvor det har vært dyr så anbefaler jeg at du spør det aktuelle hotellet du ønsker å bo på om dyr er tillatt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *