den beste starten på dagen

reklame: vestlia 

Hei hopp! Jeg rakk en kjapp morgenøkt før frokost i dag og det er kanskje den beste starten jeg kan få på en ny dag 🙂 20 minutter med intervaller pluss noen gode mageøvelser, og jeg var fornøyd. Treningstirsdag måtte dessverre utgå denne uken ettersom vi er på reisefot, men jeg kommer sterkere tilbake neste uke med nytt program! Er det noe spesielt dere ønsker øvelser på? 


Jeg må avslutte denne posten med å si tusen takk for så mange fine ord angående Bloggerne! Hver gang det tikker inn hyggelige kommentarer angående programmet, blir jeg så glad! Det betyr mye for meg at dere liker det 🙂 Tusen takk ✨ 

44 kommentarer

 1. Shoes?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Asics 🙂

 2. Synest du gjør en utrolig bra figur på bloggerne, du er en vanvittig inspirasjon Caroline!! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så gøy å høre, Malin! 🙂 Tusen takk <3

 3. Elisabeth

  Hei, har du et kjapt program der man trener hele kroppen intensivt på ca 30 min uten treningsutstyr?

 4. I see you know how to start the day perfectly, dear Caroline, and you simply look adorable!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much, Rena! <3

 5. Haha, ler så godt av dere på bloggerne. Spesielt pølseepisoden, typisk menn! Digger at dere er med i år. Stå på!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha! Orker ikke :p Tusen takk, X! <3

 6. Jeg har aldri vært særlig begeistret for reality-serier, kan fort bli for mye utlevering og drama for min del. Men da jeg fikk se at du/dere skulle være med ble det straks mere interessant, din blogg er den aller beste! Jeg satte meg ned og så hele forrige sesong, og ble positivt overrasket 🙂 Synes både Pilotfrue og Anne Brith gjør hele serien mere «voksen» og dermed også litt mere for meg å se på. Synes du og LK fremstår som ekte, varme og fine mennesker – akkurat slik som på bloggen, men enda mere på tv. Gleder meg til å følge serien videre 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så innmari koselig, Marit! Tusen takk for så fine ord <3

   God klem 🙂

 7. Vil se noen gode øvelser for underarmer og lysken? 🙂

 8. It would be great if you could post the videos in individual highlight-videos instead of one long one. (Or as videos in individual posts on your Instagram) When you’re not sure about an exercise, it’s quite frustrating having to click through a really long video to get to the one exercise. Especially if you are unsure about more than one exercise – then you have to click through a ton of videos to get it right.

 9. Det hadde vært supert med et program basert på strikk. 🙂

 10. Anne Kristine

  Hei!
  Dere gjør begge en veldig god figur i Bloggerne Naturlige, lite selvhøytidelige og med en god porsjon humor! Moro å bli ‘kjent’ med dere på denne måten.
  Nyt oppholdet på Geilo videre!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig å høre, Anne Kristine! 🙂 Tusen takk <3

 11. Helt sykt at det går an å ha en så insane kropp! Og jeg elsker å se deg på bloggerne, hihi! Du virker såååå snill og koselig <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Andrea 😀 <3

 12. Hei Caroline:) Dere er helt klart de mine favoritter på bloggerne gøy å se dere i hverdagen jeg skulle sååå ønske du kunne lage et program for øvelser med strikk?? Et program vi kan følge som ikke tar altfor lang tid. Det står høyt på ønskelisten!! Mage rompe og lår osv. Håper virkelig du vil gjøre det! Vet ikke om du selv bruker mye strikk?:) ønsker deg en fantastisk kveld

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Venke! <3 Jeg elsker å trene med strikk! Deler gjerne 🙂 Takk for innspill 🙂 Håper du får en nydelig helg!

   <3

 13. Jatakk til flere kjerneøvelser og øvelser som trener store muskelgrupper 😀

 14. Andrine

  Hei!
  For en fantastisk figur dere gjør i Bloggerne 🙂 Som du sier, dere får vist en annen side av dere og ja, jeg digger det – selvom jeg ikke har hatt noe å klage på på bloggen. Jeg lurer på om du fortsatt spiser lite brød? Ut i fra bildet over? Ikke noe vondt ment i spørsmålet, bare lurer da jeg prøver å kutte ut dette selv pga av magetrøbbel..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Andrine! 🙂

   Jeg spiser ikke mye brød, men jeg spiser heller ikke lavkarbo lenger – heller moderat lavkarbo 🙂

 15. Ønsker øvelser på å trene opp igjen magen etter svangerskap.
  Øvelser som går på de dype magemusklene, ikke «10 sit-ups». Jeg kan heller ikke ta sit-ups pga delte magemuskler.

  1. Syns du skal ta kontakt med en personlig trener med fysiobakgrunn, ikke en blogger…

 16. Med fare for at du har hatt om det før…gjerne ein intervall økt, med forslag om innstillinger for nybegynnere. Har ødlagt handa mi og tvunge meg til å like jogging, det begynner å bli kjekt, men vestlandsveret gjer at mølla frister i blant og eg skulle hatt ei økt å starte med, som kunne gitt litt mestrings følelse og sjølvsagt uttelling i litt svette og kondis 😉 vist du har allerede eit slikt innlegg, så gjerne ein link som tar meg til innlegget 🙂

 17. Hei! Syntes du har en råå fin figur! Kan du lage en video på hvordan du vanligvis trener rumpe/lår ? Du har virkelig fått til den balansegangen hvor midjen er smal og med sprettrumpe som gir timeglassfasong
  Det står høyt på ønskelisten min

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det gjør jeg gjerne, Jen! 🙂

 18. Såå gøy å se dere på bloggerne!

  Har veldig lyst på de beste øvelsene til fat burn

 19. Er bare helt nødt til å spørre for lurer på om dette kanskje er en Oslo greie så som i Usa. Går dere alltid inne med sko hjemme? Og på hotellrom osv? Er det vanlig? Jeg hadde vært for redd for alle bakterier osv som haver i matter, sofa, lekene til barna mine osv man trår jo i alt mulig av matrester, kattetiss, hundetiss, spytt, blod, bæsj osv ute på gata og drar det da med inn Liker at hjemmet mitt er hjemmet mitt og ikke et offentlig sted på en måte. Hadde blitt forbannet om noen gikk med sko på inne hos meg,

 20. Hei! Vil bare si at du inspirerer meg med både hardt arbeid og trening. Lurer på om du har noen tips til ei som har blitt større over rumpe og lår?

 21. Innleg om løpeteknikk , jeg er nybegynner…, oooog gode øvelser med strikk!

 22. Dere er fine på Bloggerene, men jeg føler ikke at du er så veldig forskjellig der enn hvordan jeg oppfatter deg på bloggen? På hvilken måte tenker du at du oppfattes forskjellig?

  Og er det faktisk mulig at dere ikke klarte å finne en truse? Midt i Oslo?

  Jeg tenker at om man risikerer å flashe seg om man har ‘glemt’ trusen, så er kjolen for kort 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var en søndag 🙂

 23. Samarbeider du med xlife enda?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei 🙂

 24. Hei. Hvilket kamera er det dere bruker for å ta bildene med? Ser det er Canon, og lurer på hvilket et? Og hvilken linse dere bruker?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Canon Eos 5D M4 🙂 Dette objektivet er 24-70 f. 2.8 🙂

 25. Victoria

  Jeg vil faktisk rørt av å se deg i bloggerene med familien din! VAKKERT og varmt!!
  Jeg tror virkelig dette programmet får frem en veldig god side av deg: en jordnær, hardtarbeidene, kul og varm Caroline uten for mye dilldall og perfeksjon (det du leverer er så klart perfeksjon, finnes ikke en mer gjennomført blogger enn deg! Jeg håper du skjønner hva jeg mener;))
  Håper på å få se deg i flere sesogner;)

  1. Caroline Berg Eriksen

   For en utrolig fin kommentar, Victoria! Denne gjorde meg varm <3 Tusen takk for alt du skriver <3

   God klem! <3

 26. Therese

  Hvorfor er bildet speilvendt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Fordi det er tatt i et speil 😉

 27. Hei, så fin blogg du har -første gang jeg er her 🙂 Jeg har kikket litt gjennom innleggene dine om trening og lurer litt på hvor lenge du har drevet med løping spesielt og om du har noen anbefalinger for nybegynnere? Fra tidligere har jeg trent endel yoga, svømming, dansing og styrke men egentlig aldri løping da jeg ikke var noe god til dette og heller aldri likte det (ensidig). Men nå har jeg hatt ca. 5 år med svært lite trening og lurer litt på om jeg skal begynne med løping, tenker et mål om 30 min. intervall noen ganger i uka slik at jeg kan raskt komme i form..men så tenker jeg litt på belastningsskader osv ved denne type anstrengelse når man ikke har gjort det tidligere…Hadde satt stor pris på om du kunne delt noen tips om du har.
  Takk igjen for en veldig koselig blogg
  Hilsen kvinne, 31 🙂

 28. Hei.
  Kan du ikke vise gode øvelser med ball? Altså en slik stor trenings ball? Jeg har kjøpt en slik en, men trenger inspirasjon til gode øvelser. 🙂
  Hilsen Stine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *