snart en 2-åring i hus

Plutselig var det mandag 🙂 Denne uken får en 2-åring i hus og selv om det er utrolig fint, klarer jeg ikke å la være å tenke på hvor tiden ble av. Er det allerede 2 år siden jeg gikk utålmodig og ventet, 6 dager på overtid? Det kjennes ut som det kunne vært i går, men samtidig har så mye fantatsisk hendt siden den gang, at jeg har en slags forståelse for at det har gått 2 år også. Naia har blitt stor jente nå. Med en vilje av stål og et smil som kan smelte stein. Likevel er hun fortsatt babyen min. Vakreste bittelille. Det vil hun alltid være, samme hvor stor hun blir 🌸 

Bursdagsforberedelsene er i gang for fullt, invitasjoner til utefest er sendt ut og vi har hatt fotoshoot for å forevige (snart) 2-åringen vår 🙂 I forbindelse med det, lagde jeg denne blomsterkreasjonen 🙂 Startet med den lørdag kveld og nå er den ferdig! Planen var å ha dusere roser og også falske peoner, men bestillingen min fra ebay kom ikke frem, så da ble det med disse. Jeg har rett og slett limt roser på papp som jeg klippet ut som et 2-tall. Innimellom pyntet med eføy 🙂 Limte pappen oppå flere lag med papp for å få det stødig nok til at Naia kunne få holde det. Når vi skal ha bursdagsselskap tenker jeg å henge det opp et sted, det blir så dekorativt og fint 🙂 Dersom du har lyst til å prøve å lage noe lignende, bør du vurdere å skjære ut et 2-tall i en tynn treplate – da blir den enda stødigere 🌸 


Så vil jeg ønske deg en deilig ukestart! Jeg har ligget og hørt på regnet store deler av natten, for  til tider var det så kraftig at det vekket meg. Derfor er det ekstra deilig at sola skinner nå! 🙂 Ha en kjempefin mandag 🍃

23 kommentarer

 1. Så stilig! Du er alltid så kreativ 🙂 Er det falske blomster du har brukt? Hvor har du kjøpt dem? Jeg ser du skrev at eBay-bestillingen ikke kom fram, så tenkte de var kjøpt et annet sted, men det gjaldt kanskje bare bestillingen på peonene?

  Ble skikkelig fint iallfall, og ble fristet til å gjøre det samme når min fyller 2 om et halvt år 🙂

 2. Jeanette

  Våknet i natt og da så jeg på bloggerne 😉 gøy at du er med der! Gleder meg til å se mer.

 3. Så nydelig – du er bare så utrolig kreativ!

 4. Tror du det er rart for jentene å dra i andre sine bursdager med vanlig langpannekake og enkel pynt? Jeg vet ikke om jeg ville turt å be dere i mine barns bursdag, hadde følt meg så fattig. Haha, uff :p

  1. Karoline

   Ja de syntes sikkert det er super rart å komme i andre sin bursdag hvis de kun serverer langpannekake……For en rar kommentar?!
   Caroline, du er superkreativ!!

   1. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk, Karoline 🙂

 5. Hvor er den nydelige genseren fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er en lang cardigan fra gina, så god å slenge på seg morgen og kveld 🙂

 6. Hvor er blomstrene fra?

 7. Marianne

  For noen nydelige bursdagsinvitasjoner <3

 8. Nydelige bilder
  Så dere på Bloggerne på Sumo nå, synes dere var kjempefine og veldig naturlige .
  Gleder meg til å følge med videre. Synd episodene er så korte….
  Ps. Det siste var positivt ment

 9. Henriette

  Dere er så kreative Digger stilen din, Caroline!

 10. Therese

  Du er så flink og kreativ 🙂

 11. Så utrolig fint! <3
  Har dere lyst på flere barn eller har dere bestemt at dere er ferdig med barn? 🙂

 12. Hei, ikveldens episode av bloggerne, så hadde du en nydelig hvit blonde overdel. Hvor er den fra? den var helt nydelig

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Ganni! Har samme i sort også, den er kjempefin 🙂

   Klem!

 13. Beate Nilsen Lode

  Kreativ du er! Lurte på om dere har laget eget foto studio hjemme? Ha en fin mandag videre

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, men vi rigger opp studio når vi har bruk for det 🙂

 14. Så lekker <3

 15. Synnøve

  Altså du er så flink!! Hvor er den rosa buksen din fra forresten? så søt 🙂

 16. Inger Dahl

  Hei hei
  Må skryte litt til deg da vettu 😉 Jeg ser egentlig ikke på blogg på Tv,men tittet i går da du var med,Artig at du er med igjen ;)) Heia på dere <3 jeg bare synes dere er fantastisk familie,ogdu er så possetiv;)

 17. Hvor har du kjøpt blomstene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Superkul.no 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *