sesongstart Bloggerne

Håper du skrur på TV2 livsstil klokken 21:30! Det er premiere på Bloggerne, skal du se på? Jeg håper du liker det 🙂 Lars-Kristian spiller fotballkamp i kveld og jeg skulle egentlig vært i Oslo på lanseringsfest, men jeg hadde rett og slett ikke sjans til å få det til. Jeg har sjanglet litt mellom subfebril og feberfri tilstand mer eller mindre siden torsdag, og i dag er første dagen på lenge jeg føler meg ganske grei i formen. Jeg er så sjukt forkjølet! Jeg må bli (tilnærmet) hundre prosent til i morgen, for da skal vi reise til fjells. Så i stedet for å kjøre på og forsøke å rekke over absolutt alt som jeg vanligvis ville gjort, har jeg bestemt meg for å ligge lavt denne gangen. Jeg skulle så gjerne vært der med den fine gjengen – se på disse jentene, da! 

En annen ting er jo at Naia har bursdag i morgen, så jeg må sette av en times tid (eller mer, vi får se an kunnskapene 😉 ) i kveld til å bake en kake til henne. Hun må jo få den servert på sengen når hun våkner – tradisjonen tro. Gaver må pakkes inn også – gleder meg sånn til å overraske henne – lille vakre 2-åringen Og så må jeg pakke til fjellet, kofferten skal fylles med ull, fleece og turtøy. Kvelden er ung, men jeg vet hvor fort det går! 


Jeg har allerede sett episode 1 og slapp overraskende nok å ta puta foran øynene, det var bare koselig å se på 🙂 Jeg har litt lyst til å gjøre en reaksjonsvideo etter hvert som vi får sett resten av episodene – kunne det vært gøy? Rop ut i så fall! God klem ✨ 

86 kommentarer

  1. Jannicke

    Kunne du delt oppskriften på gratengen i episode 3, den hadde ungene her i huset digget 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *