siste flyttelasset på lenge

I dag har vi tømt alle tre stuene for tepper, møbler og pyntegjenstander. Resultatet er en stappfull hall, det er nesten så vi må gjennom en labyrint for å finne trappen som leder opp til soverommet, og når vi omsider finner den, så må vi kravle over enda mer ting for å komme oss i seng. Haha! Neida, det er ikke så ille. Bare nesten. Hvordan skal vi egentlig få koffertene våre ned og ut denne veien? Det har vi ikke tenkt på. Heldigvis har vi den sjarmerende baktrappen fra kontoret til kjøkkenet (den som i sin tid var forbeholdt kammerspiken) den løser mange problemer i situasjoner som denne. Ekstra pluss med en inngangsdør på kjøkenet i disse tider også 🙂 I morgen starter de altså å slipe gulvene her nede og forhåpentligvis, når vi kommer hjem fra Geilo senere i uken, så er alt klart! Fy søren, jeg gleder meg! 

I kveld har vi inntatt sofaen. Vi har brukt dagen på å tegne, leke, hatt kostymefest og matlaging, så den filmdagen som jeg dagdrømte om tidligere ble visket ut. Helt greit for meg, spesielt fordi jeg fikk se en episode med Suits, med et glass rødt, litt ost og syltetøy 🙂 Og Lars-Kristian! 

Uæ, i morgen er det premiere på Bloggerne! Jeg er så spent på hva dere synes 🙂 Ha en superfin søndagskveld ♥ 

25 kommentarer

 1. Hmmm….mulig jeg er dum….men du skriver dere har tømt alle stuene, hvordan kan dere sitte i tv-stuen i kveld å se på TV og spise. Brukt dagen på å tømme stuene, så skriver du at dere har brukt dagen på å tegne,leke osv. Hvordan kan dere innta sofaen i kveld hvis det ikke er møbler der? Er jo møbler i midt stuen også ut fra bildene. Er bildene tatt i går? Bare lurer. Ble litt forvirret.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Skjønner at du lurer 😉 Se svar over! 🙂

 2. Skjønner ikke…. dere har tømt alle stuene, men har inntatt sofaen for film med ost og vin.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Vi har tømt stuene litt av gangen i løpet av dagen. Bildene tok vi da det fortsatt var lyst, før vi tømte stuene for de største tingene. For å kunne spise og se på Suits sparte vi sofaen og bordet på TV-stuen til slutt 🙂 Nå er vi akkurat ferdig med å ta ut det :p

 3. Masse lykke til med lysere gulv!!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 4. Helen E.

  Slipe gulvene? Skal de bli lyse igjen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, nå er det bare stuene igjen 🙂

 5. Hvor er vinglassene fra? Syns de var utrolig fine!

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er kjempefine! De er fra Green Gate 🙂

 6. Så herlige bilder. Hvilken kjeks bruker du her, den så god og «sunn» ut:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hjemmelagde knekkebrød 😀 Det var en gave fra et vennepar, osten og syltetøyet og alt 🙂 Så deilig med sånne gaver <3

 7. Hei. En ting jeg har tenkt på;
  Det skal liksom se og høres så prefekt ut alt sammen, at man rekker alt …, og topper det hele med ost og vinkveld.. Men sannhenten er at bildene er tatt før selve kvelden, og når dere har brukt hele dagen på leking med jentene har dere også sjauet i stuene? Hva er poenget? Er målet at man skal tro at du lever det perfekte liv eller skal man bli inspirert til å få til deler av det, og at vi bør forstå at du også skjønner at det ikke kan være så perfekt som det fremstilles som? Bare nysgjerrig på vinklingen, for jeg tror det er det mange evt. misforstår når man leser blogger og tar alt på ordet eller ser svart/hvitt på ting, hvis du skjønner.. Derfor blir det også negative kommentarer, fordi man blir misunnelig på at det ser så perfekt ut. Gleder meg til Bloggerne i kveld 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Når man gjengir dagen i tekst som skal være lett å konsumere så vil det være rart å gå i detalj på hva vi har gjort :/ Det blir en forenkling og forkorting, men alt som står i teksten er ting vi har gjort. Vi er to personer og dagen gikk med på å leke med jentene, tømme stuene og så så vi litt Suits og spiste ost og kjeks. Når vi gjorde hva i detalj vil bare være tungvint å gjengi i tekst. Bildene ble tatt på kvelden, men før det ble mørkt. Vi kunne godt sett Suits og spist ost og kjeks da vi tok bildene, men vi ville heller tømme resten (untatt sofa) før vi satt oss ned i sofaen og slappet av 🙂

   1. ToneLise

    For oss som ikke lever i bloggverden virker det unektelig litt merkelig/rart/morsomt å rigge til fotoshoot sånn mellom slagene en søndag ettermiddag. Blir dere ikke litt lei av å hele tiden være ‘på’?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det har nok ingenting med bloggverden å gjøre 🙂 Det er mange som tar bilder hos profesjonelle fotografer i forbindelse med bursdagene til barna.

   3. Caroline Berg Eriksen

    ToneLise: Beklager, trodde du kommenterte på et annet innlegg 😀 Haha 😀 Så sikkert litt malplassert ut det svaret mitt.

    Men vi har ikke rigget til noe som helst her 🙂 Kun naturlig lys fra vinduene. Men man merker jo at man er «på» hele tiden. Deilig de gangene vi logger av 🙂

 8. Da har jeg sett bloggerne på tv2 sumo. Det var veldig hyggelig. Spesielt fint å se hvordan dere koser dere sammen på jobb. Også så fint at Lars Kristin kommer med tilbakemeldinger til deg. Flott par Gleder meg til fortsettelsen. Ha en fin dag

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre, Lilla! 🙂

 9. Hei, og god mandag! Har du sett Riverdale? Jeg liker den i hvert fall svært godt. Ha en fin uke! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for tipset, Tina! 🙂

 10. Marianne

  Jeg tror det kommer til å bli veldig fint med lyse gulv:) Er tallerken fra Green Gate? De var kjempefine.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det tror jeg også! Vi gleder oss 🙂 Ja, de kommer fra Green Gate 🙂

 11. Lurte på hvor du har kjøpt den fine sorte Adidas drakten din?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den bestilte jeg på Nelly for ca. 1 år siden 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *