minigardiner, pitapizza og kakaobod

Hei søndag og skikkelig regnvær ☔️ Vi våknet av at det pisket mot vinduet og da var det så deilig å bare bli liggende under den varme dyna. Vi spiste ikke frokost før halv elleve, og for oss er det ganske sent på en søndag 🙂 Egg, ristet brød, salami, majones, agurk og kaffe – mmm!

I går hadde vi besøk av mamma og pappa, og endelig fikk vi startet å sy gardiner til lekestuen! Mamma har alltid vært flink til å sy, hun sydde egne klær da hun var yngre, gardiner og omsying av gamle plagg. Det var hun som lærte meg rett søm da jeg var 14 og ville ha alt pinnetrangt 🙊 Så hun hjalp meg med gardinene i går, og det blir så fint! Vi rakk akkurat ikke å bli ferdig, for maskinen streiket. Det luktet plutselig brent og så sa det bare POFF før den sluttet å virke. Den tålte kanskje den voldsomme aktiviteten sånn helt plutselig?  Haha 🙂 Vi trenger 10 lengder, men mangler fortsatt noen, så jeg håper vi får fikset maksinen asap, så kan vi kanskje fortsette neste helg eller helgen etter. 

Lars-Kristian snekret ferdig kakaoboden, og den ble så fin! Nå skal vi bare male den i fine farger, og så er den klar til feiring! 

Mellom slagene ble det pitapizza til både liten og stor, og på kvelden ble det serietitting og kos 🙂 En skikkelig deilig lørdag! 


Det lukter filmkveld her hjemme i dag, blir alltid stemning for det når regnet øser ned utenfor. Håper dere får en deilig søndag ✨ 

23 kommentarer

 1. Jeg har skikkelig troen på den kakaoboden. Den kommer til å bli helt topp, det er jeg sikker på.

  Beste hilse Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, så herlig! Gleder meg til å få den helt ferdig 😀 God søndag, Ingrid <3

 2. Hanne Sofie

  Du er så vakker, Caroline! Og en så flink og god mor. Ha en fin søndag 🙂

 3. Du er så fin i grønt!

 4. blouse?

 5. Disse pitapizzaene – er det vanlig kjøpt pitabrød?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi pleier enten å kjøpe vanlig pitabrød og så dele dem i to på langs, eller så kjøper vi det som heter Pitapizza, men de er litt tykkere 🙂

 6. En lettelse å se at den kakaoboden ble rett, det var jo knyttet stor bekymring her i kommentarfeltet over at den skulle bli skjev. Har nesten ikke fått sovet den siste tiden jeg, haha

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ble urolig selv, jeg 😀 Haha! Heldigvis forsikret Lars-Kristian meg om at det skulle bli riktig så bra til slutt 😉

  2. Haha, dagens 😀

 7. Kristine

  For en perfekt søndag! Det er alltid en fryd å klikke seg inn her ☺️ Heia, Caroline

 8. åhh, jeg har fulgt deg siden 2010 og for moro skyld kikket jeg litt i arkivet tilbake til den gang. Jeg fant så et spørsmål «Hva tenker du om fremtiden, har du en drøm om hva som skal skje? Et fremtidig sted du vil bo, jobb? og så svarte du:
  Alle har vel drømmer, og jeg er intet unntak. Jeg er veldig fornøyd med livssituasjonen min akkurat nå, men jeg har alltid hatt en drøm om å bo i Italia eller Paris. Der skal vi stifte familie, jeg skal jobbe i et fashion magazine, og kjøpe brød som jeg bærer under armen på vei hjem fra jobb.

  Det er så koselig!! Må være så herlig på mange måter å ha en blogg hvor du kan spole litt tilbake, som en digital dagbok. Jeg har hatt så mange drømmer selv og det er gøy å se hva drømmene dine har vært/ er og hvor du er i dag 🙂 Selv drømte jeg om en forretningskarriere i Los Angeles, men endte opp i Norge, gift med en mann fra Australia. Livet er herlig 🙂 Moro med drømmer mens veien blir til.

 9. Jeg misunner dere som bare kunne trekke dyna over dere da dere våknet. Her er 1-åringen våken mellom 5 og 6 uansett, så blir aldri noen rolige morgener lenger. Sover jentene så lenge, eller står de opp og leker selv mens dere slapper av litt til? Vi har jo bare én, men kan tenke meg det ville vært annerledes om hun hadde et storesøsken som kunne aktivisere henne litt 🙂

  Høres ut som dere har hatt en deilig helg, til tross for regnværet 🙂

 10. Dette er lykke for meg å lese om:) ikke bare lese om at du fyker rundt hit og dit og stresser og styrer;) kjempekoselig lesning om rett og slett de små øyeblikkene 🙂 som betyr så mye, vil jeg tro for deg og din familie ❤

  1. Caroline Berg Eriksen

   Koselig at du liker det <3 🙂

 11. Very yummy ❤

 12. Akkurat som om å lese om min egen mor da jeg leste om din og at hun alltid har sydd. Min mor sydde mye da hun var yngre. Først dukkeklær, så klær til tanteunger og deres dukker. Så til meg og søs(og strikket også en del til babydukka jeg etterhvert fikk). Kjekt med egen skredder i familien. :o) ;o)

 13. Du er så inspirerende✨ Hvor har du bleket tennene dine✨✨De er såå fine

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig at du synes det 🙂 Jeg gjør det hos Dentalia i Oslo!

 14. Hei! Har du oppskrift på denne kiosken? Vil lage noe lignende. Evt hvor har du hentet inspirasjon? Kjempefin!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har bare kikket på bilder på pinterest 🙂 Lars-Kristian skal ha æren 😉 Den kommer til å bli enda finere med litt maling! Kan se om vi får laget en slags guide en gang 😀

 15. Så fin grønn genser – hvor er den kjøpt ?

  1. Ragnhild

   Den er fra Holzweiler 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *