fredagsbuketten

I dag møtte jeg en venninne over en kaffe, og det var så koselig! Tenk at vi nesten ikke fikk det til, og hun reiser tilbake til Budapest på søndag. Hele sommeren har bare forsvunnet for oss begge, det er ganske sprøtt. Hele juli. Hele august. Sånn er det å bli voksen. Jeg er så glad vi fikk skravlet og klemt litt – savner henne i hverdagen ♥ 

Etter vår lille kaffedate fikk jeg handlet fredagsbuketten, en fantastisk blanding av liljer, roser og eucalyptus. Synes kombinasjonen ble så fin! Det er ikke noe problem å sette sammen en høstbukett når utvalget er så bra. Det ble noen strå til de små vasene på tv-stua også, disse er tørket og holder så lenge jeg vil ha dem fremme. Passer meg perfekt 😉 


Ellers er tacoen i magen, jentene sover og fredagskvelden for to kan starte 🙂 Jeg oppdaget nettopp – til min enorme glede – at det har kommet nye episoder av Suits på Netflix! Sesong 7 er ute, så da vet jeg i hvert fall hva vi skal bruke fredagskvelden på.  Endelig!  God helg ♥ 

97 kommentarer

 1. trousers?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂

 2. Torhild

  Elsker stilen din på disse bildene❤️ Du er vakker, Caroline ✨ Du stråler for tiden ☀️☺️ Ønsker deg og dine en god helg ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   For en utrolig hyggelig kommentar, Thorild! Tusen takk <3 God helg til deg og dine!

   Klem 🙂

 3. Å dette synes jeg var et så koselig og hverdagslig innlegg! 🙂 Og du?? Altså på bilde nr 2 ser du bare helt smashing rå ut! Rålekkert antrekk med en rålekker figur!!!! Wow!:) God helg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig at du synes det, Wenche 😀 Tusen takk! Håper du har en deilig helg <3

 4. Det var virkelig fine bilder!! Nydelige deg! Og superkult antrekk! Og så lurer jeg veldig på hvor den kule camo-buksa er fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Zara 🙂

   Klem og god helg <3

 5. Beate N

  Hei. Jeg mener ikke å være ufin eller noe, men jeg lurer oppriktig på noe. Jeg har flere ganger forsvart deg og bloggen i diskusjoner på jobb og med venninner, spesielt etter alle avsløringene om kommentarjuks, bildemanipulering, osv. Jeg har alltid sagt: hvordan ville du selv likt det hvis du ikke fikk en ny sjanse når du har driti deg ut?

  Dette står jeg fortsatt for. Men nå lurer jeg på om det virkelig er sånn at du/dere lyver om sponsing/ikke sponsing? I noen blogginnlegg så sier du at møblene er sponset, og i andre innlegg sier du at disse er kjøpt selv til full pris? Kan du bare forklare hva som har skjedd her? Jeg håper dette bare er en misforståelse eller at det er noe jeg ikke skjønner her…

  Ønsker dere en god helg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei! 🙂

   Vi ble sponset med en del møbler og fikk blant annet rabatt på en kakkelovn ifjor, men i samråd med regnskapsføreren vår så ble vi enige om at det mest praktiske var å kjøpe disse varene privat til normal pris, og så fikk heller leverandørene kjøpe reklameplass på bloggen 🙂

   Så da bloggposten ble publisert var produktene sponset, men i ettertid har vi betalt vanlig pris for dem og heller fakturert leverandørene for reklameplassen de ønsket.

   Håper det var oppklarende 🙂

   1. Jeg tror ikke jeg skjønner helt?

    Når de sponser (gir dere) produktene, skal det merkes, men når de kjøper reklameplass (hva innebærer det?) skal det ikke merkes?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det skal merkes uansett, og bloggpostene som er publisert er merket 🙂

    Men man skal ikke merke et produkt med reklame for evig og alltid. Om jeg gjør et reklamesamarbeid med Daniel Wellington, så må ikke jeg merke alle innlegg i fremtiden hvor jeg har på meg klokker fra Daniel Wellington, med reklame. Det ville jo vært fullstendig urimelig. Da måtte jeg i praksis merke alle innlegg hvor jeg er avbildet, med reklame, fordi jeg bruker stort sett klær fra leverandører jeg har reklamert for de siste 9 årene. Det vil i praksis si at alle innlegg hvor jeg har på meg klær fra Boozt, Nelly, DW, Zalando, Gina Tricot, Floyd, Cubus osv. må merkes fordi jeg tidligere har reklamert for dem.

   3. Jeg lurer på hvor dere får den 6 mnd fristen fra, at man ikke trenger å merke reklame hvis den er gamlere enn 6 mnd. ?

   4. Caroline Berg Eriksen

    Jeg har ikke nevnt noen 6 måneders frist? Jeg skrev bare at disse produktene kjøpte vi for mer enn 6 måneder siden.

   5. Du skrev: det er ikke sånn at jeg fortsatt må merke det med reklame mer enn 6 mnd etterpå. Hva mener du med det da? Og hvorfor akkurat 6 mnd?

   6. Caroline Berg Eriksen

    Fordi kjøkkenøyen ble satt inn i februar, og det er mer enn 6 måneder siden 🙂

   7. Og da mener du at ettersom det har gått mer enn 6 mnd, så trenger dere ikke å merke som reklame? Hvor lenge siden det er siden dere fikk øya eller andre ting har jo ikke noe å si så lenge det fortsatt har markedsføringsverdi. Det kan være alt fra 1 mnd til faktisk flere år

   8. Caroline Berg Eriksen

    Med den logikken må alle influencere merke alle innlegg i SoMe som viser frem produkter fra tidligere samarbeidspartnere.

    Dvs. at hver gang jeg reiser til Paris eller Karpathos må jeg merke samtlige innlegg med reklame, kun fordi jeg en gang i fortiden reklamerte for disse destinasjonene som reisemål.

    Om vi kjøper oss en Peugeot så må vi også merke alle innlegg hvor den nevnes og vises frem, med reklame, fordi jeg i 2011 fikk låne en for å skrive om den.

    Det sier seg selv at det ville vært fullstendig urimelig. Er du ikke enig?

    Når vi selger reklameplass så selger vi det innenfor en kort tidsperiode fra avtalen er gjort, med mindre annet er avtalt. Strai kjøpte reklameplass i den aktuelle perioden hvor øyen var ferdig, og Six Bond Street kjøpte reklameplass i forbindelse med at innredningen kom på plass. Vi har ingen avtale ut over dette.

    Det skulle tatt seg ut om man ble bundet til en leverandør kommersielt resten av livet om man en gang hadde samarbeidet. Heldigvis er det ikke sånn! 🙂

    Men jeg kan være enig med deg at dette med tidsperspektiv og reklame er litt kinkig! Om denne videoen ble publisert i vinter så ville jeg nok vurdert det annerledes.

   9. Jeg syns dere tar veldig lett på det. En ting er alle de forskjellige avtalene dere inngår, men dere glemmer regelverket rundt merking av reklame. Det nevnes ikke der at reklame gjelder kun når dere har en aktiv avtale med noen.
    I tillegg er eksemplene dine om reiser noe helt annet enn faktiske ting som klær og ting til huset. Dere mener at hvis samarbeidsavtalen går ut 30.04.18, og dere viser frem produktet på bloggen 01.05.18, så trenger dere ikke merke det som reklame. Merkelig tolking av regelverket.

   10. Caroline Berg Eriksen

    Trude: Nei, det har jeg aldri sagt :/ Jeg skriver jo at det er litt kinkig dette med tidsperspektivet. Det er ingen eksakt grense. At jeg tar lett på det stemmer på ingen måte.

    Hvorfor er eksemplene om reiser noe helt annet? Ja, jeg vet at produktene er helt ulike, men prinsippene er de samme. Jeg reklamerer for et produkt, som jeg så viser frem ved en senere anledning uten å merke det fordi det da ikke er i forbindelse med reklame. Jeg ble jo sponset med en reise til Paris for å vise frem destinasjonen, og det samme med Karpathos. At jeg drar til Paris ett år etter samarbeidet har jo definitivt en markedsmessig verdi for det Franske Turistrådet.

    Men la oss ta et eksempel med klær:

    Jeg har jobbet med en rekke nettbutikker hvor jeg har vist frem klær, promotert salg og på generelt grunnlag promotert nettbutikken. Må jeg i alle fremtidige innlegg hvor jeg har på meg og viser frem klær fra disse nettbutikkene, merke det med reklame? Ta for eksempel Get Inspired. Om jeg har på meg klær fra dem og skriver at det er fra Get Inspired, må jeg da merke det med reklame bare fordi jeg har jobbet med dem tidligere?

    I mine øyne ville det vært en helt urimelig praksis.

   11. Jeg mener at hvis du fikk sponset en jakke fra get inspired mens du hadde en avtale med dem. Og du fortsetter å bruke den jakken etter at avtalen er gått ut, og de fortsatt selger den jakken, så skal det merkes. Men ikke nye klær du kjøper privat etter at avtalen er gått ut.

   12. Caroline Berg Eriksen

    Det ville vært fullstendig urimelig :/ Da må jeg merke det hver gang jeg har på meg buksene fra Floyd, klokker fra DW jeg har reklamert for, reiser til Paris, klær fra GI, nevner Storytel, publiserer bilder fra stue eller soverom, bor på Royal Christiania osv., til tross for at jeg ikke får betalt en krone for å nevne eller vise frem noe av dette.

    Jeg kan være enig med deg om man linker og oppfordrer lesere til å kjøpe på en måte, men ikke når produktene bare er med.

   13. Nei, det er ikke urimelig, det er sånn lovverket er. Hvis du reiser til Paris privat uten noen form for avtaler trenger du ikke merk. Hvis du bor på hotell privat, trenger du ikke merke. Men bruker du en klokke du har fått en fordel for, og den fortsatt er til salgs, så ja da må det merkes. Det er liksom baksiden med å inngå så mange avtaler og reklamere for så mye, at det blir veldig mye å merke. Jeg tenker at hvis man bare skal merke så lenge man har en avtale, så kan man jo spekulere i å ha kortes mulig avtaler for å slippe å merke.
    Hvis du har fått sponset et helt soverom, så må det merkes så lenge kunder kan få tak i samme produket. Og hvis man da føler at man reklamerer gratis, må man jo vurdere det når man inngår avtaler, om man vil binde seg for en lang periode. Jeg ser faktisk ikke helt problemet jeg. Mye jobb, men det er bare en setning ekstra pr. innlegg.- REKLAME.

   14. Caroline Berg Eriksen

    Nå tilpasser du argumentene dine sånn at det skal passe det standpunktet du allerede har bestemt deg for er det riktige.

    Jeg reiser til Paris privat, men tidligere har jeg fått en fordel for å reise dit. Jeg bor på hotell privat, men tidligere har jeg fått en fordel for å gjøre det. Jeg viser frem en klokke fra DW som jeg har kjøpt privat, men tidligere har jeg fått en fordel for å vise den frem. Prinsippet er det samme, Trude. Man kan ikke spekulere i det, det hadde vært enkelt å gjennomskue. Jeg går ut i fra at om noe sånt skulle bli sjekket av myndighetene så må man legge frem e-poster, kontrakter, verdi på avtale, verdi på produkter osv. Da kan man ikke hjemme seg bak urealistiske tidsperspektiver.

    Hensikten med å merke noe med reklame er å merke det som faktisk er reklame. Ikke å merke det som ikke er reklame.

    Men jeg kan være enig at om jeg oppfordrer til kjøp så må det merkes uavhengig av tidsperspektivet.

   15. Men ser du ikke forskjellen på om du reiser til Paris og gjør en jobb, merker det som reklame. Reiser til Paris året etter, privat, og da skal det ikke merkes. Selv om du fikk en fordel første turen, så skal det ikke merkes andre gangen hvis du ikke fikk en fordel. Hvis du får en fordel for en jakke, og du fortsetter å bruke den jakken i et år eller så lenge butikken selger den, så må det merkes. Kjøper du en nye jakke, fra tidligere samarbeidspartnere, så skal det ikke merkes.
    Jeg skjønner ikke hvordan dere har kommet frem til konklusjonen at markedsføringsverdien styres ut i fra hvor lange avtaler du har?? Det kan jo være at du har en avtale som varer to uker, men markedsføringsverdien er 8 mnd. Men skal dobbeltsjekke med forbrukertilsynet jeg, for det du mener her klarer ikke jeg å lese ut fra lovverket.

   16. Iselin

    Hei Trude. Jeg må bare spørre, hvorfor gidder du å bruke tiden din på å henge deg oppi dette? Er det jobben din å passe på at Caroline følger regelverket?

   17. Iselin: Hvorfor skal hun ikke kunne stille kritiske spørsmål? Må det være jobben hennes for at hun skal kunne gjøre det? Hva da med alle forbrukere som tar et standpunkt overfor butikkkjeder som bruker barnearbeid til å produsere klær? Det er jo ikke jobben deres men likevel engasjerer forbrukere seg slik at det ikke skjer urett. Et ekspempel i ytterkant men likevel sammenlignbart. Jeg ser poenget til Trude. En Paris tur kan ikke sammenlignes med en klokke eller en jakke. Klokken og jakken er den identisk samme varen og har markedsverdi lengre enn avtalen. En ny paristur er ny tur kjøpt med «nye» penger, men den eksakte klokken man en gang lagde reklame på, gir markedsverdi utover bare 4uker feks. Caroline sier det jo fint selv, tidsperspektivet er kinkig, og noe det kanskje burde komme enda klarere regler for? Å argumentere med at det blir urimelig eller tungvint er en tynn argumentasjon.
    Jeg syns Trude stiller gode og kristiake spørsmål.
    Man må kunne være uenige og fortsette å diskutere uten at det oppfattes som noe annet.

   18. Caroline Berg Eriksen

    Paris i 2017 er fortsatt Paris i 2018. Økt turisme gir mer penger til staten Frankrike, noe som er en av oppgavene til Det Franske Turistrådet. Så en tur til Paris har definitivt den samme markedsverdien for det Franske Turistrådet i 2018 som i 2017.

    For at noe skal regnes som reklame må det ligge en forventning fra leverandørens side om markedsføring i retur for deres investering. Det er ingen som forventer reklame i retur, om ikke det er spesifikt avtalt, ett år etter at avtalen først trådte i kraft.

    Med den logikken du skriver om her så må jeg for alltid merke en klokke fra DW med reklame, selv om jeg kjøpte den selv i forkant av innlegget. Men om jeg kjøper meg den samme klokken etter innlegget, så slipper jeg det?

    Vi jobber med ganske så nøyaktige beskrivelser og kontrakter om hva som forventes av reklame i retur for beløpene som investeres i reklame hos meg. Det er en smal sak å vurdere verdien av hver avtale og hvor mye eksponering som kunden bør forvente. Å merke for evig og alltid blir en fullstendig utvanning av reklamebegrepet, noe jeg vil tro ikke er hensikten.

   19. Sissel

    Trude : ja, jeg skjønner heller ikke hvorfor du orker å kverulere så mye på dette. Er det SÅ viktig for deg…føler du gjør det for å være vanskelig. Er det din jobb å passe på at andre oppfører seg og merker rett. Gir det deg noe å bruke så mye tid på å pirke på andre….for det er det det er. Skikkelig usjarmerende altså.

 6. Silje. O

  Hei. Den jakken fra Boda Skins er jeg på jakt etter, den er bare SÅ fin!

  Vet du hvor man kan få tak i den i Norge? <3

  Klem Silje

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dessverre :/ Jeg bestilte den via boda skins sin nettside i sin tid, tror det var i 2014? Den er noen år gammel :p Nydelig kvalitet!

   Klem 🙂

  2. Helt enig med Iselin her, hvorfor bruker du tiden din på dette? Slikt fascinerer meg alltid, hver gang noen er ute etter å ta Caroline på noe. Hvorfor leser dere egentlig bloggen? Jeg leser selv bloggen for å koble av i hverdagen. Jeg blir inspirert av oppskrifter, klær, trening, interiør, samt den idylliske delen av livet Caroline deler. Hva som er sponset eller ikke av huset eller reiser f.eks. bryr jeg meg svært lite om. Dersom jeg oppdager et bilde, et hotell eller en treningbukse via bloggen er det helt topp, og det plager meg ikke om Caroline evt tjener noen kroner på dette. Jeg vet at ingen spurte meg om hvorfor jeg leser bloggen, men hvis man sitter igjen med så mye sinne og bitterhet av å lese her ville jeg i hvertfall selv gått i tankeboksen om det ville vært bedre å bruke tiden på andre ting. Caroline, jeg håper ikke dette ødelegger for mye av helgen din <3

   1. Caroline Berg Eriksen

    Du har et godt poeng :O Burde lagt den diskusjonen død for lenge siden :/

   2. Caroline

    Hanne, SÅ enig med deg :))

   3. Fordi det er en offentlig blogg og på samme måte man kan stille spm ved aviser og andre medier kan man stille de her. Kalles ytringsfrihet. Det at dere ser på det som unødig er er fett likegyldig.

   4. Og jeg blir fascinert Hanne over at du legger det på «kontoen» sinne og bitterhet!!? Trude kan vel få interessere seg for spons og reklame og etterspørre et godt svar selv om du driter i det, eller hva? Hanne, da kan du jo bare droppe kommentarfeltet og koble av og kose deg med selve bloggposten som du skriver at du gjør, ikke sant?

 7. Du ser helt fantastisk ut om dagen, Caroline! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tuusen takk, Celina!

 8. Har du sett handmaid’s tale eller big little lies på hbo? White collar (netflix) er også bra 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Big little lies og white collar har jeg sett – ikke alt av white collar, ble faktisk lei av den :p Big little lies var fantastisk! Handmaid’s tale har jeg ikke sett, setter det på listen 😀

   1. Lindey

    Handmaids mååå du se – HELT FANTASTISK SERIE 🙂
    Den setter virkelig spor i deg

 9. Hei fine! <3 Sååå nydelig bukett! <3 Og så synes jeg du har helt perfekt lengde på håret nå!!! Du er vakker! <3 Stor klem! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Beate! Synes nesten det begynner å bli litt langt :p Haha 🙂

   Klem til deg og god helg <3

 10. Utrolig fine bilder av deg!! Og lengden på håret ditt nå er perfekt<3 God helg, Caroline:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Thea! God helg <3

 11. Sara Katrin

  Det er så rart å se at bladene på trærne har blitt gule og falt på bakken allerede, og vi har akkurat gått inn i september måned.. :O
  Sommeren kom en måned for tidlig i år, og nå har høsten gjort det samme. Betyr det at vinteren gjør det samme, skal tro?? Hmm..Jeg krysser fingre for ikke.

  1. Caroline

   Enig med deg. Men om vinteren kommer en måned tidligere, så får vi kanskje hvit jul da hvertfall :)) det er jo et pluss.

 12. utrolige kule bukser,hvor er de fra ? God helg 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra zara 🙂

 13. Digger stilen din på disse bildene, stilig antrekk på ei rå dame 🙂 Og fredags buketten var spot on 😉 God helg fine deg ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anita! Ønsker deg en fantastisk fin helg <3

 14. Gule blader på bakken?? Her hvor jeg bor er det fortsatt grønt, kun ett og annet gult blad på trærne, og ingen på bakken. Rart at forskjellen er så stor fra Østlandet til Vestlandet 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Klimaet på øst- og vestlandet er ganske så ulikt 🙂 Så det er ikke så veldig rart 😉

   1. Marita

    Jeg mente at det er litt rart å se så høstlige bilder samtidig som det er grønt utenfor 😉 Vet jo selvsagt at klimaet er ulikt 😉
    Uansett – veldig flotte bilder! 🙂

 15. Kjempestilig antrekk Caroline.
  Denne stilen kler du absolutt best, så avslappet og stilig.
  Ønsker mer av hverdagsstil. God helg til deg og dine! 🙂

 16. Ønsker litt variasjon på bildene, alle er tatt fra nesten samme side, foruten om det første bilde. Hadde vært fin med noen rett forfra med lang avstand, eller noen bakfra. Men bildene er kjempefine.

 17. Helt out of topic, men; Hvilken kjøkkenmaskin bruker du?

 18. Jeg har også forsvart deg, men også vært uenig i mye….

  Da lurer jeg på:
  «Glemte» tilfeldigvis du å nevne at dere motfakturerer for reklame, når du skrev at dere betaler full pris for varer?
  Disse to tingene henger jo helt klart sammen og han kan ikke bare si «vi betaler full pris», og ikke noe mer! regnestykket endrer seg jo helt siden dere fakturerer tilbake til selskapet. Det er vel så begge selskap skal få fradrag for moms også?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, jeg glemte det ikke, jeg regnet det som opplagt at leverandørene hadde betalt for reklame i og med at det står ¨Reklame¨ i de aktuelle bloggpostene :/ Det hadde jo vært ekstremt usannsynlig om vi først hadde gitt de reklame, for så å betale dem etterpå :p

   Vi får ikke noe fradrag for moms? Alle varene er kjøpt av oss privat, da får vi ikke noe momsfradrag, og det skal vi heller ikke gjøre. Vi betaler også moms av inntektene fra reklameinntektene.

   1. Jeg tror mitt opprinnelige innlegg ble redigert av dere, det er litt ubehagelig at du/dere skal «bestemme» hva jeg ønsker å skrive som kommentar i et åpent kommentarfelt. Ikke noen ufine ord, hets e.l; men noen ord ble fjernet. Det var litt snodig rett og slett.
    Mva-spørsmålet var mtp om det er firmaet deres som kjøper varer og deretter fakturerer leverandører etterpå?
    Er det ikke firmaet deres som fakturerer?
    (Nå ble jeg bare oppriktig nyskjerrig, elsker regnskap nemlig….ja, sært I know).

    Samtidig lurer jeg på om det kommer noen Usa-innlegg snart. Reiserute, bosteder o.a. Det blir gøy!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, kommentaren din ble litt moderert, uten at det gikk ut over poeng og innhold 🙂 Håper det går fint.

    Vi kjøper varene privat, firmaet vårt har ingenting med det å gjøre. Da blir det mye enklere i forbindelse med regnskap, da man slipper å innberette det o.l. Firmaet vårt fakturerer bare leverandøren for den mengden reklame de ønsker 🙂

   3. Hadde faktisk ikke brukt mere tid på å svare disse som alltid skal påpeke angående merking og ellers alltid kommenterer negativt. bedre å droppe publisere, blir en lang forsvarstale og lite trivelig kommentarfelt. Det er alltid de samme navnene som må kommentere negativt og påpeke merking. de er kun ute etter å ta deg. Og det er de samme personene som går igjen i et vist forum. Det skjønner en veldig på skrivemåte og hvordan ting fremlegges både her og i rampelys tråden . Det blir kun heksejakt.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Jeg skjønner godt hva du mener, Lill! Men det er godt å kunne legge frem argumenter som viser at de tar feil 🙂

    Men jeg er ferdig med den saken nå 🙂

 19. Må bare tipse om Chesapeake Shores på netflix! Skikkelig chickflick-serie 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tips 😀

 20. sofie lovise

  Hei, den genserne du har på deg i headlineren din, vet du hva den heter?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Ganni, men navnet på den husker jeg ikke :/

 21. Hvilken ringlight bruker du/kan du anbefale? Ser du har en i innlegget ‘Behind the scene’ Skal kjøpe og det er så mye å velge på…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Litt usikker faktisk :/ Hvilke er det du vurderer å kjøpe da, så kan jeg få Lars-Kristian til å hjelpe deg 🙂

   1. Har sett på en som heter Diva Ring Light Super Nova 18». Vurderer å bestille på Amazon.com. Japan Photo har noe som heter Nanguang Venus ser jeg..

   2. Caroline Berg Eriksen

    Vi har Diva Ring Light Super Nova 18, fant ordre e-posten nå:) Vi kjøpte den her: https://www.dvestore.com/diva-ring-light-super-nova/

    Pass på å kjøpe med stativ 🙂 Og så må du ha en strømtransformator, men det får du på typ Clas Ohlson 🙂

   3. Tusen takk for hjelp! Da går jeg nok også for den

   4. Caroline Berg Eriksen

    Bare hyggelig 🙂

 22. Du skriver at der ville vært urimelig praksis…men hva sier regelverket? Man kan ikke se bort fra regelverket selvom man personlig synes det er urimelig.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Regelverket sier at all reklame skal merkes tydelig, men poenget her er jo at det ikke er reklame.

   Selve avtalen om reklame og leverandørens forventning om å få reklame i retur for summen de har investert har gått ut for lengst.

 23. Til Lill over her – det er flere som heter Trude enn meg så at navn går igjen betyr ikke at det er samme person som kommenterer. . Jeg har ikke kommentert innleggene om reklame tidligere i tråden, det er en annen Trude.

 24. Kult antrekk! Mener jeg har sett en kommentar på ankelstøvlettene før. De er ikke i butikk nå? Takk for svar:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra Bianco, men er ikke i butikk lenger :/

 25. Det sier seg selv at det er fullstendig ulogisk/umulig å praktisere en «livslang» merking av produkter du har reklamert for.
  Så et ønske, kunne du dekke høstbord? Det er alltid så inspirerende å se det du kreerer

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det ville i så fall vært et ekstremt strengt regelverk som ikke gjelder for noen andre enn bloggere. Greit nok at bloggere er underlagt et mye strengere regelverk enn f.eks journalister, men det er ikke noe poeng å gjøre det enda strengere.

   Tenk å få sponset en bukse til 500,-, og så måtte merke det med reklame i 10 år fremover. Det sier seg selv at det er urimelig.

   Det kan jeg se om jeg får til 🙂

   1. Poenget til Trude var vel dersom man fortsatt kunne kjøpe buksen i butikken, da vil den ha reklameverdi i den samme perioden.
    Man kan så vidt jeg vet ikke kjøpe en og samme bukse i 10 år.
    Her må jeg si som du så fint sa det selv lengre oppe:
    «Nå tilpasser du argumentene dine sånn at det skal passe det standpunktet du allerede har bestemt deg for er det riktige»

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ida: Det var et poeng satt på spissen, men klart man finner bukser og/eller andre forbruksting som er på markedet i mange år? Hvor mange år har ikke Levis 501 vært på markedet?

    Men jeg tror ikke vi blir enige her, så det beste er å la det ligge.

   3. Det virker som om du ikke har skjønt det enda. For det første så er det vel ingen bukser du bruker i 10 år, så allerede der er problemet løst. I tillegg skal det kun merkes så lenge det har markedsføringsverdi. Tviler på at en bukse har en markedsføringsverdi på 10 år. Mange klær selges jo bare en sesong, så byttes de ut med andre typer, farger osv. Vi snakker om kanskje maks 1 år. Og det mener du er helt urimelig. Regelverket er jo til for å beskytte forbrukeren.

    Det er ingen som har sagt du skal merke et produkt med reklame resten av livet.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Hvorfor henger du deg opp i bukser, Trude? Det var et eksempel. Hvis det er så vanskelig for deg så kan du bytte ut bukse med klokker, smykker, vesker osv.

    Angående den siste setningen din så er det jo akkurat det du skriver. Kakkelovnen skal ut i fra din logikk merkes for alltid, da jeg regner med at den ikke akkurat går ut av produksjon.

 26. Så utrolig fresh og fin du er! Digger stilen på disse bildene. Også den blomsterbuketten da

 27. Oh my god… jeg blir helt matt av at folk seriøst henger seg så vanvittig opp i reklamemerking, så mye du må finne deg i Caroline! Det sier seg vel selv at man ikke skal reklamere for noe for resten av livet så lenge man bruker produktet.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det sier seg selv at det er helt urimelig 😀

 28. Hei!
  Hadde vært gøy med noen tips når det gjelder legging av barn. Føler dere er så flinke på å få lagt barna i rett tid

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kan jeg gjerne! Det er jo så individuelt med leggerutiner, men jeg kan gjerne dele det som har fungert for oss 🙂

 29. Inger Dahl

  Hei Caroline..
  Flotte bilder med flott lyssetting på ei flott (dame) jente med spreke klær og fine helg blomster..Vakker er du og dine med og uten reklame å jeg har fulgt deg i mange år å nyter alt dere viser frem..Å Lars Kristian bør stille ut bilde av sin bestefar,vakker bilde..love it;)..Så er du fra SARPSBORG 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Inger!

   Ja, det bildet er utrolig flott! 🙂 Det skal nok opp på veggen!

 30. Reklame eller ikke reklame…, jeg tenker at alt Caroline gjør, kjøper og bruker vil være en eller annen form for «reklame», selv om hun personlig ikke tjener noe på det. Jeg tenker at det skal merkes så lenge Caroline selv tjener penger på reklamen. Utover det står hun helt fritt. Nå kan jeg absolutt ikke reglene, har ikke lest en eneste paragraf knyttet til dette, men for meg er det nokså logisk.

  Jeg benytter anledningen til å spørre her om noen har erfaring med ullundertøyet til Johaug. Jeg så en kollega ha på en genser, og den var så fin. Mitt problem er at jeg synes alt klør, selv det som ikke skal klø. Jeg har ikke funnet noen butikker her i byen som selger det, så får ikke prøvd og kjent på stoffet. Finnes det noen sensitive personer som går god for Johaugs ull undertøy i merino ull?
  Beklager Caroline at jeg utnytter bloggen din for et slik spørsmål. Håper det er greit.

 31. Mariann

  Nydelige høstbilder,håret ditt har blitt lengere ja. Synes det er fint :).Mener også du forklarer deg godt ang reklame. Ingen problemer med å fårstå det. Klem til deg <3.

 32. Du ser helt SÅ FLOTT ut

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 33. Camilla

  Hei Caroline, hvor i Sarpsborg kjøper du blomster?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg kjøper både på mester grønn (borg storsenter) og floriss på storbyen, og ikke minst på eucalyptus i sentrum 🙂 Mester grønn har alltid masse utvalg og jeg synes 3 for 2 er kjempebra! I tillegg er det alltid ekstra spennende med en ikke-kjedebutikk som sistnevnte – der er disse fra 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *