de fineste jakkene akkurat nå

reklame: annonselenker Nelly 

Det finnes mange kule høstjakker i butikkene nå – korte, lange, teddyjakker, boblejakker- og kåper, ruter og dyrisk mønster. Mulighetene er uendelige, du må bare finne det du trives best med – og det burde være en enkel sak 🙂 Her er noen av mine favoritter akkurat nå! 

(annonselenker) 1. lang kåpe HER 2. lang teddyjakke HER 3. kort teddyjakke HER 4. lang dressjakke HER 5. camo teddyjakke HER 6. lang boblejakke HER 7. lang kåpe Zara 8. lang teddykåpe Zara 9. lang tweedkåpe HER 10. rosa, kort jakke med teddyför HER 11. lang leopardkåpe Zara 12. sort jakke med fuskepels HER 13. teddyjakke beige Zara 14. rosa lang boblejakke HER 15. semsket kåpe Zara 


🍃🍂

4 kommentarer

 1. Jeanette

  Mye fint! Har kjøpt meg teddyjakke og den er så god å ha på. Faktisk fin til innebruk også om det er veldig kaldt

 2. Fredrik W

  Nydelige jakker! Du har så bra smak
  Jeg og kjæresten er store beundrere av deg. Hver gang du poster et nytt innlegg, hopper hjerte av glede❤️
  Takk for at du er du!

 3. Therese

  Har kjøpt meg nummer 5 for to uker siden, love it 🙂

 4. Hvorfor linker du ikke til jakkene hos Zara?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *