pressedag med Bloggerne

Nå nærmer deg seg premiere på Bloggerne, og derfor var alle profilene samlet i Oslo for pressedag i dag – noe som kort fortalt innebærer å snakke med forskjellig presse i overkant av 2 timer 🙂 Det viste seg å være veldig hyggelig og dessuten er det alltid koselig å se denne gjengen igjen 🙂 

Lars-Kristian var med og fikk selvfølgelig forsynt seg kraftig av kaken til tv2 som ble 26 år 😉 Sunnmøringer + kake = sant. 

❤️


Før vi dro hjemover stoppet vi på Joe & The Juice. Det har blitt SÅ fint ved Bjørvika nå – gleder meg til alt er ferdig! Da jeg var der kom jeg på at jeg må ta med meg Nelia på Nøtteknekkeren før jul, sjekket billettene og fikk sjukt høy puls da jeg oppdaget at det begynner å bli utsolgt allerede! Vi kan ikke gå glipp av det i år, verdens fineste ballett ✨ Helgens mission: finne en dato som passer og som er ledig. 

Fant en ny favoritt ved siden av avoshake – chocoshake! Men jeg anbefaler å ta den minste, den kan fort bli kvalmende. 


I kveld spiller Lars-Kristian fotball og jeg er skikkelig tung i hodet, proppet i meg to Paracet da vi kom hjem i stad fordi jeg kjente at kroppen var helt øm og mør. Jeg har jo dratt på meg tidenes forkjølelse denne uken, men jeg kan ikke bli syk. Jeg er livredd for influens – det skjer ikke! Så nå sitter jeg i sengen med en kopp te + masse honning og fyller opp hodet med PLL. Jeg har ikke sett det siden sesong 5 (!!) var over, og har heller ikke fått med meg at det har kommet nytt på Netflix, så dette er helt topp! Håper deres kveld er bra 🙂 

30 kommentarer

 1. For et nydelig antrekk. Kan jeg spørre hvor blusen er fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Den kommer fra Gina Tricot, fra i fjor 🙂 :/

   Klem 🙂

 2. Gøy med en kake som ble 26 år, da 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Lagringskake 😉

 3. Du er den beste bloggeren Caroline! Har fulgt deg helt siden starten, den gang gikk jeg på VGS. Leser bloggen din for inspirasjon og glede i hverdagen. Jeg må bare få sagt at du er flink, jordnær og ærlig. Du holder deg alltid unna drama, blander deg ikke i andres liv og nedtrykker ingen. Dette inntrykket har jeg fått av deg 🙂 <3 Du er så god og det vises gjennom bloggen din. Unner deg kun det beste, lenge leve bloggen din ❤

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så utrolig koselig å høre 🙂 Nå ble jeg glad <3

 4. God bedring 🙂

 5. Du må bare få kjøpt billetter med en gang, de forsvinner så fort!
  Jeg kjøper alltid med en gang de legges ut om sommeren!

 6. Så stilig det bildet av Lars Kristian er 😀 Dere har virkelig blitt flinke med fotografering og redigeringen av bildene deres.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 7. Caroline

  Haha, nå må jeg le litt, for jeg har ikke sett PLL på ååååårevis, og oppdaget selv for noen måneder siden at alle sesongene lå ute på Netflix. Så jeg begynte rett og slett på nytt (hadde glemt alt for mye) og har hatt tidenes maraton siden, ja for det er jo lange episoder og mange av dem i en sesong. Så det drar ut tiden altså… Ble ferdig i forrigårs, litt av en milepæl! Så gøy, og jammen har de klart å holde på spenningen hele veien spør du meg. Jeg måtte til tider skru av lyden for jeg blir så fort redd 😛 Kos deg mens du kan!

  PS, gleder meg til å se deg på Bloggerne.

 8. Superflotte bilder, spesielt nr 1 og 5! :O 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 9. Riktig god bedring til deg og god helg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! 😀 God helg til deg også 🙂

 10. Kjempe fint antrekk! Hvor er skjørtet fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, det er fra Zara 🙂

 11. Bilde 3 – trodde du hadde en eller annen fjong kreasjon på hodet….. Tror jeg må få meg ny mobil…eller briller. God helg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀

  2. Ha ha, jeg tenkte det samme, og jeg har splitternye briller 😉

 12. God formiddag! Kanskje jeg kan glede deg med at jeg har et par av dine favorittsandaler fra Zara i str 41. De passer ikke meg, mamma eller datteren min og er helt ubrukte. Vil du ha dem? God bedring herfra 🙂

  1. Hvorfor skulle hun villa ha de? Hun bruker str 39, ikke 41 :0

  2. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker 39, så de blir nok for store :/

 13. Kan anbefale Manuka honning (eller anden honning med propolis) og evt. Infeksin (homeopatisk middel, ca. 10 dråper 3*daglig) mot forkjølelse, både til store og små. Håper du slipper å bli skikkelig syk! Og god helg 🙂

 14. Kristin

  Har forsøkt i flere dager å få billetter – men det er jo utsolgt om man ikke vil ha ståplass 🙁

 15. Katinka

  26 år gammel kake 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hehe :p

   1. Elisabeth h

    Faktisk bruker du setningen helt korrekt, Caroline, i motsetning til veeeeeeldig mange andre. «Som» peker alltid tilbake på det siste ordet/objektet/leddet, så når du skriver «kaken til Tv2 som ble 26 år»,betyr det at det er tv2 som er 26 år. (Men det manglet et komma før «som», da, hehe. )

 16. Inger Dahl

  Hei igjen
  Jeg satt å bladde meg helt tilbake på start på bloggen din her en dag,så artig å se en blond liten tulle ble en modig dame,du er flott Caroline og kler Lars Kristian sååååå godt ;))

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig <3

   Tusen takk, Inger 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *