høst på hytta

I går var vi på hytta igjen. Det er rart hvordan sommeren liksom blir forlenget med en gang jeg kommer dit. Akkurat som at tiden står stille akkurat der. Fortsatt sol. Fortsatt brygga med båtene. Fortsatt måkeskrik. Fortsatt den vakreste solnedgangen og alle minnene. De sitter i veggene. De er overalt. Jeg elsker hytta. 


Vi  ble vi invitert på middag av mamma og pappa – kanskje året siste fra grillen? Vi dro rett fra barnehagen og klarte ikke helt å løsrive oss før vi måtte – da dagen gled over i kveld og barne-tv var over for en time siden, ble vi bokstavelig talt jaget bort av myggen. Kan trygt si at de forsynte seg godt av oss alle sammen, vi våknet av kløe i dag – hele gjengen 😉 


I dag har jeg trent en skikkelig tung økt og den skal jeg dele med dere neste treningstirsdag! Det er bare å glede seg 🙂 Det er nesten så pulsen fortsatt hamrer i ørene! Resten av dagen blir kontordag, og så skal jeg ut og handle inn litt til bursdagen til Naia. Selv om vi ikke skal feire før i slutten av måneden, må hun jo bli gjort stas på av oss på selve dagen. Som er allerede på tirsdag. To år. Tiden ❤️ 

38 kommentarer

 1. Hun blir 2 år, ja! Syntes det var veldig rart da jeg leste en artikkel om deg tidligere i dag og det stod Naia (11 mnd.) i teksten

  1. Caroline Berg Eriksen

   Skulle kanskje stå 1 år og 11 mnd? :p <3

   1. Sannsynligvis

 2. Hvor høyt flyr dere dronen for å få tatt så fine oversiktsbilder?

  1. Hei, er ikke bildene tatt fra drone, siden du ikke svarer?

   1. Caroline Berg Eriksen

    Jeg vet ikke hvor høyt opp den var 🙂

 3. Helt nydelig sted 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 4. Hvor er den fine genseren fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ganni 🙂

 5. Åh, så herlig. Nydelige bilder, som alltid.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 6. shoes and hairband?

 7. Jeanette

  utrolig fin genser! men synes du ikke det er litt tullete å betale flere tusen kroner for en ganni genser? så vidt jeg vet har du flere. skjønner liksom ikke at de i det hele tatt er verdt så mye penger,men det er vel kanskje merket man betaler for!

  1. Jeg fikk den i gave men valgte å levere den tilbake fordi ulla er ikke noe behagelig. Er ikke verdt det den selges for :s

  2. Caroline Berg Eriksen

   Jeg kjøpte vel denne i 2016 og jeg har brukt den masse! Synes kvaliteten er veldig god. Det er jo merket som er dyrt, i tillegg til at den lages for hånd, så da må man regne med at det koster litt.

 8. De kyllingspydene altsååååååå…….. *sikle*.. Ble det noen igjen? 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, neiii :p

   1. Sukk.. 🙁

 9. hvor er hårbånd / skjerf i fra?

 10. Går ikke ungene i barnehagen?

  1. Hvorfor spør du om det? Alle vet vel at jentene går i barnehagen!

  2. Elisabeth h

   Hun skriver at de dro rett fra barnehagen…..

 11. Turtøy? Har ikke du/dere i utgangspunktet mye tøy som kan brukes på tur? Spes deg selv?

  1. Hvis dere har vært så mye på tur tidligere som du skrev i en kommentar, så skulle det vel ikke være nødvendig å kjøpe inn nytt sett til hele familien??

   1. Caroline Berg Eriksen

    Barna vokser, det er nye årstider og vi kjøpte inn nye ting til oss selv for å erstatte utslitte sko, bukser og jakker 🙂

 12. Det er så fint på hytta deres! Drømmer om en hytte ved vannet! En eller annen gang kanskje!:-)
  Lurte på om du kunne vist/tipset om turklærne dere kjøpte? Også til jentene:) hadde jo vært gøy i en video, men vanlig bloggpost går også!
  Tror jeg ønsket det i fjor også, men ønsker innlegg om hvilke uteklær og sko dere velger til jentene nå mot høst og vinter?:) kanskje du bare lager innlegg om dette med de du evnt har samarbeid, som gullkorn design, men jentene har vel kanskje noe annen i barnehagen?:-) trenger litt tips og inspirasjon til mine to jenter som også er 4 og 2!:-p
  Vil samtidig si at du virkelig skiller deg ut i bloggverden, kvaliteten på det du legger ut er i en klasse for seg selv! Og det blir bare bedre og bedre! Gleder meg til å se dere på bloggerne! Har aldri fulgt med på det, men denne sesongen må jeh få med meg!
  Klem:-)

 13. Fine bilder Hvilken dag er det Naia har bursdag igjen? Husker vi gikk gravid samtidig ❤️ Min jente, celina ble født 11.10.16

 14. At ungene vokser og klær blir for smått skjønner jeg, men at sko, jakke og bukse blir utslitt i den alderen der tror jeg ikke. Og hvertfall ikke dine barn som sikkert har i bltter og spann. Kjipt for dere da ettersom ikke hun minste kan arve etter storesøster, men må kjøpe alt nytt til hver årstid.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var mitt og Lars-Kristian sitt som var slitt.

   1. Wenche

    Det er denne bruk og kast mentaliteten da.. er ikke utslitt selv om det er et eller to gammelt..

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det kommer helt an på h or mye det brukes og hva slags bruk det er utsatt for. Mye av det var langt eldre enn 1-2 år gammelt.

   3. Kjøper man kvalitet som bergans, norønna eller lignende varer de mye mer enn 2 år. Og jeg har ikke akkurat inntrykk av at det er de klærne i garderoben som brukes mest. Men skjønner jo at når dere skal på fjellet og ta fine bilder, så må klærne være nye og fine, og helst matsje omgivelsene.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Det gjør det absolutt 🙂 Lars-Kristian sin Bergans-jakke og -bukse var vel 7-8 år og moden for utskiftning 🙂 Turklærne har absolutt vært mye brukt.

  2. IDA. Men hva har vi med dette å gjøre? Det er da ikke så vidt meg bekjent våre penger hun bruker . Har sett både C og LK bruke det samme tur tøyet ved flere anledninger, spesielt fra Bergans, både dunjakke og en brun jakke på LK. Og arve til den minste (fra søster) gjør hun sikkert, men vi vet jo ikke hva slags tøy de hadde til eldste når hun var på samme alder som minste. Og dresser blir da slitt, det vet jeg da av erfaring med to tette og sko arves ikke mellom barna mine, det har aldri skjedd om det ikke har vært pensko . Tror nok Caroline og LK er voksne nok til å finne ut av dette selv, både til seg selv og barna.

 15. Karoline

  Hvor er jakken til Lars-Kristian fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   den kommer fra boozt 🙂 husker ikke merket :/

 16. Pia Rønningen

  Nydelig antrekk! Hvor er skjørtet/kjolen fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *