neste stopp: usa

Det er faktisk under en måned til vi reiser til USA nå! Jeg har sommerfugler i magen! Flyturen prøver jeg å ikke tenke for mye på, jeg vet at den kommer og jeg vet at jeg må gjennom den. Det må bare gå bra. I stedet for å grue meg til noe jeg vet kommer til å bli fint, prøver jeg heller å fokusere på hva vi faktisk skal – vi skal til USA! Og vi blir borte i nesten 3 uker! Det blir helt m-a-g-i-s-k ✨ De siste fem dagene av ferien vår skal vi være i Key West, og her trenger jeg litt hjelp. Det er mange år siden sist jeg var der, og jeg tror nok at det har dukket opp en del nye steder å bo siden da. Dersom du har vært der, kan du kanskje hjelpe oss og komme med forslag til et fint sted som vi burde sjekke ut? Gjerne om det er noen restauranter eller andre ting vi burde se når vi er der også – barnevennlig 🙂 


Blir kjempeglad for tips! 

37 kommentarer

 1. Du burde sjekke ut Marriott-hotell/residensene. Her er det alt fra vanlige hotellrom, til hele fulle leiligheter. Jeg bodde med min familie i en leilighet for noen år siden og den hadde kjøkken(kjøleskap,frys, ovn mikro), stue, spisestue, to soverom og to bad. Man kan velge og man vil lage frokost selv, eller spise på hotellet som regel. Og det er også som regel treningsrom, hotellbar, basseng. Spørs hva det hotell/residens har. Vi bor alltid på marriott.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 2. Heldiggriser!! Kanskje dere trenger en nanny på reisen? Jeg melder meg, haha

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀

 3. Henriette

  Da vi var der for 2 år siden dro vi med ut på en av båtene de har der. Da fikk vi snorklet, kjørt vannscooter og paraseiling. Du fikk mat ombord og var en dag som absolutt anbefales. Du får oppleve mye gøy på få timer! 🙂 Hvis dere skal kjøre ut, anbefaler jeg å stoppe på veien på noen av øyene for å bade. Helt nydelige plasser

 4. Sunniva

  Airbnb! Beste løsningen både med og uten barn‍♀️

 5. Vår familie (vi har to jenter) har siste årene reist rundt i Florida og ofte til Key West. Vi er glad i Southernmost Hotel (den delen som ligger på stranda) og The Reach. The Reach har en egen liten strand, og det er veldig rolig og barnevennlig der. Vi liker å bo i denne delen av Duval Street, da det er roligere og stranden er lett tilgjengelig. Vi er ikke avhengig av store rom når vi har vært der. Vi har som regel et vanlig hotellrom med to Queen size-senger.
  Av restauranter anbefaler jeg Blue Heaven. Både maten og atmosfæren er topp. Veldig Key West: https://no.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g34345-d447631-Reviews-Blue_Heaven-Key_West_Florida_Keys_Florida.html
  Banana Cafe er også sjarmerende og ligger nær The Reach og Southernmost Hotel.
  Ved havna, på andre enden av Duval Street, er det også verdt å ta et måltid. I år var vi innom Commodore Waterfront Restaurant og fikk god plassering ved vindu. Utrolig koselig og hyggelig betjening: https://no.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g34345-d577263-Reviews-Commodore_Waterfront_Restaurant-Key_West_Florida_Keys_Florida.html
  Jeg kunne fortsatt i det uendelige 🙂 Vi elsker Key West, både voksne og barn.
  Ønsker dere en fin ferie! Gleder meg til å se oppdateringer.

 6. Hei Caroline,

  Anbefaler deg absolutt å sjekke ut mulighetene på airbnb. Vi bruker alltid det når vi er i USA og spesielt i Florida. Utvalget er stort, alle mulige prisklasser – og så deilig med «sitt eget» når du reiser med kidsa.

  Ellers anbefaler jeg dere å sjekke ut Ernst Hemmingways faste «vannhull». De lager AMAZING Key Lime pai. Og ta med jentene helt ut på tuppen av key west. Det sørligste punktet på fastlandsamerika, bare en liten svømmetur fra Cuba. A

  1. Vi elsker det Southernmost Hotel ved den lille stranda. Da kan parkere bilen og gå til byen. Anbefales!

 7. Key West er fantastisk! Ernest Hemingway’s hjem er obligatorisk, der er det så fint! Masse historie. Også bor det mange heldige katter der som får den beste pleie i hans hjem <3

  https://www.hemingwayhome.com/

 8. Hawks key resort er bra Det har det meste. Våre jenter elsket barnebassenget med sjørøverskip. Det ligger litt utenfor Key west, mener det var en halvtime inn til sentrum.

 9. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen! Prøv TFT/EFT mot flyskrekk! Der er plenty med videoer på youtube, der du kan lage en (eller flere) gjør-det-selv session. Der er også mange dyktige terapeuter rundt omkring. TFT/EFT er et ytterst effektivt verktøy mot fobier/angst/traumer. 😉

 10. Beate N

  Oi, så heldig du er? Hva skal du i USA?
  Jeg har dessverre ingen erfaringer å komme med på den kanten.

 11. Kjære Caroline. Det er så inspirerende for meg å lese om hvor tøff du er som setter deg på flyet til USA selv om du er redd. Jeg har også flyskrekk som deg og skal fly til Lisboa nå på torsdag. Gråt meg i søvn i går, men føler meg heldigvis lettere til sinns i dag. Jeg er gravid i 25. uke og det kan godt hende jeg er litt ekstra følsom nå, men jeg gruer meg veldig. Samtidig så vet jeg jo at det kommer til å bli en veldig fin tur og det er jo mye mer å glede seg til enn å grue seg til. Jeg tror jeg føler jeg setter så mye mer på spill nå, men jeg vet jo det kommer til å gå bra. Takk for at du deler at du er redd, og takk for at du flyr likevel! <3

  1. Og jeg flyr til Lisboa på fredag og gruer meg også enormt. Noe dritt den flyskrekken…:( Og jeg har slitt med det i årevis. Det skal gå bra med oss alle sammen❤️

   1. Caroline Berg Eriksen

    Den er så dritt! Og vi må bare akseptere den, den kan ikke få ødelegge for opplevelsene dine <3 Sender deg mange gode tanker <3 Det går så fint! Masse lykke til 🙂 God klem <3

   2. Takk Caroline! Noe ordentlig herk at det tar så mye energi å grue seg. Sender deg gode tanker for USA-tur også

 12. Anbefaler southermost point i solnedgangen! Anbefaler også Big Pink restauranten om dere får muligheten når dere er i Miami (den ligger i Miami beach)

 13. Sikker på at dere vil til Key West? Det er en lang kjøretur fra Miami. Opplevde stedet som veldig «party party» da jeg var der sist, (to år siden) men det fins sikkert rolige plasser også. I fjor var vi i Naples for første gang og falt pladask. To timers kjøring fra Miami og nydelige og barnevnnlige strender. Lite fest og fyll, flotte hoteller og mange bra restauranter som passer både store og små. Zoo, badeland og Everglades der ungene kan oppleve på krokodiller og andre dyr. Bra shopping var det også. 🙂

 14. Key West er nydelig! Vil tilbake… Vi trivdes veldig godt på Southern most hotell 🙂

 15. Da må dere reise ut med båt til en fantastisk øy som ligger rett utenfor, tror det tar ca 15-20 min. Da får dere se den mest fantastiske solnedgangen!! Sunset key, sjekk det ut! Hvis dere skal ha middag bør det bookes i god tid, det er populært! Tror den heter Latitudes restaurant

 16. Stopp ved Key Largo – der kan dere bade med delfiner 🙂 Gled dere! Vi drar til Miami om 27 dager – kanskje vi sees 🙂

 17. Vi har vært på Santa Maria Suites Resort med 3 barn. Vi likte dette hotellet godt. Fine, store rom med kjøleskap og velkomst is og andre snacks i kjøleskapet. Snacks og drikke er inkludert ved bassengekanten. Japansk restaurant på andre siden av bassenget. Veldig god sushi der.
  Ellers var Key West ganske mye turist-felle. Dyrt, masse folk på restaurantene. Servitører glemte retter og ønsker. Likte likevel veldig godt atmosferen i Key West.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for tipset! 🙂

 18. Ferie? Er det ikke jobbreise?

  1. Caroline Berg Eriksen

   1 uke av det skal vi på cruise med NCL – om det er det du sikter til? Vi blir i nesten 3 uker, resterende er ikke bare jobb, selv om vi jo kommer til å jobbe på hele turen.

 19. Hvis dere vil bade med delfiner, som jeg anbefaler å gjøre! Dra på Dolphin Research Center. Det er et rescue senter som kun har delfiner som har blitt reddet, de lever ikke i et basseng men i en bukt og alle som jobber der er frivillig! Er en utrolig opplevelse samtidig som det er givende å vite at delfinene har et bra liv og ikke bare blir utnyttet for penger.

 20. Har du sett serien Bloodline? Fantastisk spennende serie lagt til key west! Sikkert gøy å se før du drar!

 21. Veronica

  Vi bådde på Sheraton for 4 år siden. Litt utenfor byen, fin strand ved hotellet og greit bassengområdet. I tillegg har de en minibuss som kjører tur/retur byen hele dagen 🙂

 22. Camilla M

  Hei!

  Vi reiser til Southwest Florida hver sommer – det har blitt en tradisjon.

  Vi bruker flipkey.com for leie av leiligheter/hus, vi setter veldig pris på det privatlivet vi får med egen leilighet/hus.

  Bruk visitflorida.com, både nettside og insta. Masse bra info der. thefloridakeywest sin insta profil har også masse bra info.

  Vi har selv til gode Key West, men vi reiser til Fort Myers Beach og Sanibel, så lokale Key West detaljer har eg ikke. Men vi har Dry Tortuga National Park på vår bucket list. Vi har vurdert det slik at det får bli når barna er ungdommer og selv kan snorkle skikkelig.

  Men, nyt det! America is fantastic:-D (selv med basunen/trompeten ved roret) hihi…

 23. Annbefaler ikke å bruke Booking.com hvertfall. Sist vi var i USA var i våres å så å si alle hotellene vi hadde booket var det noe plunder med. Og til slutt måtte vi finne nye hoteller på egenhånd mens vi sto der nede ganske svette med 2 barn og 100 kofferter på slep. Airbnb skal visst være bra å bruke for hoteller/leiligheter. Det kommer vi til å gjøre neste gang. Ellers ønsker jeg dere bare god tur! Jeg elsker Florida å kan ikke vente med å reise tilbake ☀️ Gleder meg til å lese om reisen deres og deres opplevelse av cruise med 2 små.

 24. Martine

  Vi bodde på Sunset Key – en bittelite øy rett (altså rett ut fra havnen i Key West) Det er en del av Westin Hotels tror jeg. Øya består av mange små amerikanske hus med typisk front porch til sene kvelder, bassengområde, en fantastisk strand, restauranten Latitudes og en helt sinnsyk solnedgang. Båten inn og ut til øya går mer eller mindre hele tiden. Vi hadde 3-4 fantastiske netter der, kan virkelig anbefales.

 25. Oceans Edge key west! Vi var der i fjor, da var hotellet nyåpnet!
  Magisk! Familierommene er helt supre, med eget lite kjøkken og stue der an av oss kunne stå opp med barna og se på barne TV og spise litt, mens den andre sover.
  Interiøret er også helt fantastisk!
  Sjekk dem ut på Instagram så får du se mye av hotellet! Nydelig!
  Vi skal garantert tilbake dit.

 26. Hei, får dere lov egentlig å reise i forhold til orkanen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tenker du på den orkanen som er i Nord Caroline nå? Det er langt unna der hvor vi skal 🙂

 27. Marianne

  Så just klippet fra Harm og Hegseth. Jeg dauer… du og mannen din er så morsomme.
  Gøy at du innrømmer, at det gjøres liiiit ekstra for bloggen sin del. (Og at ikke alt bare faller seg perfekt alltid) Bra!!! Caroline! Det er viktig å vise den siden også…
  Eks. Kjøper flere is, og det dagskortet, Selv om det bare er en time igjen. Kjente meg litt igjen der… skal man så skal man

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *