til Oslo og tilbake

Hei i kvelden! I dag startet jeg dagen med en svipptur til Oslo for å besøke Panelet og gjøre et intervju angående Bloggerne 🙂 Det er bare 1 uke til premiere nå og jeg er skikkelig spent – håper dere er det også 🙂 Har fått en liten sniktitt i dag og jeg synes det virker kjempefint, de enorme sommerfuglene i magen ble i hvert fall litt mindre ganske fort, og det er jeg glad for! Ikke fikk jeg bruk for den gigantiske puten jeg hadde klar foran meg heller 😉 Med andre ord – jeg kommer til å se på alt sammen! 

På veien i dag var vi innom Vestby og Outlet One hvor vi fikk hamstret litt skikkelig turtøy til hele familien. Vi har planlagt en langhelg i Geilo og skulle egentlig reise denne uken, men det har meldt så mye nedbør! Og ja – jeg vet at dette kommer fra hun som nevnte «finnes ikke dårlig vær..» seneste i går, men det er jo hyggelig å faktisk kunne se litt høstfarger (om de har kommet) og naturen rundt oss når vi først drar, og ikke ødelegge kamerautstyret (quote en stykk engstelig Lars-Kristian) 😉 Vi får bare vente! Det kom uansett opp et par ting denne uken som vi burde få med oss, og det hadde vi gått glipp av om vi reiste. 


Jeg håper dere har hatt en fin ukestart, kanskje leser du dette på sengen? 🌸 Sov godt ✨ 

53 kommentarer

 1. Jeans?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gina 🙂

 2. Så utrolig stilig antrekk!! Hvor er jakken og buksen fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Jakken kommer fra Boda Skins (gammel) og buksen er fra Gina Tricot 🙂

 3. Stilig antrekk, lurer også på hvor jeansen er fra? Var på fjellet i helgen og ikke langt unna Geilo og kan fortelle deg at høstfargene har kommet 🙂 Helt nydelig i solskinn 🙂 Ha en fin tirsdag 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så herlig! Gleder meg til turer i fjellet 🙂 Den kommer fra Gina Tricot 🙂

   Ha en deilig tirsdag, Anita! 🙂

 4. Karoline

  Jeg blir så oppgitt over bruk og kast mentaliteten når det kommer til klær hos enkelte bloggere. Stor tommel opp for deg(og de andre) som klarer å bruke en bukse fra i fjor eller en genser fra året før der igjen 😉 Ønsker deg en fin tirsdag!

 5. Når kommer sminkevideoen du snakket om forrige uke? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg tenker å legge ut 1 video i uken, så tidlig neste uke kommer den 🙂

 6. Har alltid lurt på hva fattige tekstilarbeidere i Bangladesh og deromkring tenker når de må ødelegge bukser som skal selges i det rike Vesten. Det er da ganske absurd?
  Kari

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ødelegge? De er jo ikke ødelagt :p

  2. Jeg digger buksene, men har tenkt det samme- altså sett med deres øyne. Når man kommer fra fattigdom er bukser med hull=fattig. Litt sånn komiskabsurd bare å sammenligne så ulike verdener!

 7. gina curve jeans?

 8. Har hørt at « bloggerbarna» skal skjermes i den nye utgaven av bloggerne. Hva tenker du om det?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det har jeg ikke hørt noe om 🙂 Jeg tenker at det er flott om man tar bevisste valg rundt hva som eksponeres og hva som ikke eksponeres, og at man forsøker å begrense hva som blir vist.

   1. SommerOgSol

    Det er jo å håpe at media selv setter grenser der foreldrene selv ikke klarer det.

   2. Caroline Berg Eriksen

    De har et overordnet ansvar som er nedfelt i form av vær varsom plakaten 🙂

   3. SommerOgSol

    Men Vær varsom plakaten dekker jo ikke bloggerenes instagram osv.

    Er det da rett av store mediehus som eks TV2 å bidra til økt trafikk på kanaler de ikke har kontroll på?

    Jeg tenker på at flere av årets deltagere på Bloggere eksponerer barna ganske kraftig på andre kanaler enn bloggen.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Trådstarter tenkte vel først og fremst på hva som vises på TV 🙂 Vær varsom plakaten dekker ingen kanaler i sosiale medier.

 9. Nei, det dekker vel ikke SoMe, men hva er tankene dine rundt det? Er det bedre å utlevere barna igjennom SOME en andre mediekanalaer?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Om det er på TV eller i sosiale medier spiller ikke noen stor rolle 🙂

   1. Så du synes det er greit å utlevere barn på medier generelt?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det kommer helt an på hva man viser.

   3. Men sier det deg ingenting at medier som er dekket av Vær varsom plakaten er mer restriktive med å vise og omtale barn enn deres egne foreldre?

    Og hvis du mener at det er viktig å skjerme dem på tv (ref artikkel i Dagbladet) hvorfor viser du dem så ukritisk på sosiale medier?

    Jeg skulle ønske du kunne tatt debatten om dette vikrige emnet.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Er de det? Det kommer jo helt an på hvem du sikter til. Ingen av gruppene er homogene. Greit nok at du finner noen ekstreme tilfeller hos foreldrene, men man ser mye rart i media også.

    Vi viser ikke frem barna ukritisk. Det er en fullstendig grunnløs og urimelig påstand og er egentlig et bedre poeng for å understreke hvorfor en debatt om dette temaet er fullstendig meningsløst.

 10. Hei <3
  Hvilket kamera bruker du?

 11. Maskert ut Morten Hegseth faktisk. Dritmorsomt!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Maskert ut? Bildet ble tatt med lav dybdeskarphet, det er derfor han ble litt uskarp, om det er det du mener.

   1. Hannah

    Da er fotografen litt ute å kjøre i så tilfelle. Man kan ikke kjøre så lavt blendertall når man skal ta bilde av to mennesker som dette. Det ser jo ut som om du ønsker å fremheve deg selv, og blurre ut han. Det er jo noe ganske annet med et bilde tatt på gata der folk trasker forbi i bakgrunnen. Da er det ønskelig å ha fokus utelukkende på den ene personen. Her trodde jeg kanskje du ville ha frem at du møtte en kjendis større enn deg selv.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Burde definitivt hatt større blendertall, men tror tanken var at vi skulle stått mer på linje 🙂 Går litt fort noen ganger.

 12. Ødelegge kamerautstyret?? Bare å la være å ta det ned ut…! Tror leserne fine fint overlever en helg uten blogginnlegg..! Tenk så deilig for deg og familien din også.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi er heldigvis i en slik situasjon at vi bare kan endre reisedato 🙂 Da gjør vi heller det for å få litt bedre vær.

 13. Hæææ, kan dere ikke reise på tur fordi dere er redd for å ødelegge kamera? Hørt om å reise på tur uten kamera. Snakk om prioriteringer…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Klart vi kan det, Trude, men heldigvis er vi så fleksible at vi bare kan dra noen dager senere og få litt bedre vær 🙂

   For øvrig er kamerautstyr en elementær del av jobben vår, og akkurat nå har jeg dessverre ikke anledning til å bare prioritere bort den.

   1. Ja, det er vel viktig med sol og fint vær slik at bildene blir så idyllisk som mulig. Jeg får liksom inntrykk av at dere er på tur for å ha noe å ta bilder av. Ikke at dere er på tur for turens skyld. Håper uansett det blir en tur uten bilder av barna.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nei, helst litt overskyet! Blå himmel og sol er litt kjedelig på bilder.

   3. Hvorfor ikke gå to turer? En tur i regn uten kamera, og en ny tur i bedre vær? Bare friskt å være ute i dårlig vær 🙂 Barna elsker det!

   4. Caroline Berg Eriksen

    Det var meldt striregn i 4 dager :O

  2. Trude. At du giddder, og flere andre også. Hva er poenget med å lese bloggen eller kommentere når det kun er sure negative kommentarer. Føles dagen deres bedre når dere kan drive å trolle i kommetarfeltet og ellers ? Snakk om for mye fritid ++

   1. Caroline Berg Eriksen

    Lill: Tror dette er første gang jeg har opplevd at noen er overrasket over at en influencer er avhengig av kamerautstyr 😀

   2. Man tenker vel kanskje at det er litt trist/rart at en familietur blir avlyst fordi kamera kan bli ødelagt.

   3. Caroline Berg Eriksen

    Avlyst? Hvor står det avlyst? Vi utsatte turen en uke fordi det da var meldt bedre vær.

 14. Lene Sandvik

  Så utrolig barnslige noen av dere er. Om dere selv var i en så heldig situasjon at dere kunne velge mellom tur i pent vær eller regn. Hva ville valget være? Slutt å vær så bitre fordi Caroline har en frihet og pågangsmot dere mangler. Det er flaut å kjenne på at vi i rike Norge er så dominerende av misunnelse. Kjære Caroline med familie; kos dere på tur. Både til her og der …(neste gang dere skal langt avsted på familietur, skulle dere prøve Østen, vi har bodd der i mange år som familie. Der er fantastiske mennesker og kultur.) Hjertelig hilsen Lene.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Lene 🙂

  2. Misunnelse finner du ikke her. Jeg prøver å lære mine barn at man kan være på tur uansett vær, det er litt av sjarmen. Men nå lever ikke jeg livet mitt gjennom et glanset magasin heller, det er kanskje forskjellen mellom Caroline og de fleste andre. Men jeg skjønner jo at hvis man skal på den ene turen på fjellet i 2018, så reiser man da det ikke regner.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Vi har vært på mange turer i år, Trude 🙂 Forsøker stort sett å reise når det er oppholdsvær, uten at det påvirker våre jenter til å tro at regnvær ikke er noe vær å være ute på tur i 🙂 Vi skal tross alt feire bursdagen til Naia ute, om du ikke fikk med deg hva jeg skrev for bare noen dager siden 🙂

 15. …at en influencer er avhengig av kamerautstyr… Kamerautstyr har jeg ikke noe å si noe om, men må dere bloggere virkelig kalle dere for influencere? Et konstruert og kleint ord (jålete også, men jeg skal ikke se på bloggerne da, så slipper vel å høre den betegnelsen 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 🙂 Jeg er vel enig med deg, men blogger dekker ikke lenger :p Er jo SnapChat, Instagram og YouTube i tillegg 🙂

   1. Kanskje bransjen kunne finne på et mer realt, ekte samlebegrep Noen bloggere kan vel kanskje kalles influencere, men det er et rart begrep. Når det gjelder Geilotur, var det jammen mye meninger her. Jeg ville også ventet hvis jeg hadde muligheten. Geilo er kjedelig i øsende regn

 16. susanne

  Jeg blir helt svett av alt du må forklare og forsvare! ..Men du er like blid <3
  Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Jammen jeg er jo en blid person 😀

 17. Folk er gale – har aldri lest kommentarfeltet ditt før, men dette er jo helt absurd, men du svarer fortsatt like hyggelig. Hvor er de fantastiske skoene fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

   De kommer fra Michael Kors 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *