små og store malermestere

Jeg er så glad for at prosjekt lekestue er i gang! Det er så gøy å bruke helgene på ting som dette, spesielt når barna kan være en del av det 🙂 Nelia tok i hvert fall lett på seg jobben som malermester! Alt var allerede vasket og klart for maling, så nå har vegger, tak og gulv fått seg et strøk, og så tar vi nummer to i dag. Håper også at vi rekker å skru sammen litt møbler som skal finne veien inn etter hvert, og så har jeg et kjempefint stoff i tankene som må bli gardiner. Da gjenstår det bare å se om mine syferdigheter fortsatt er tilstede – ikke at jeg noensinne har sydd noe mer avansert enn rette sømmer 😉 Men det er jo faktisk nok når jeg skal sy gardiner til lekestuen og trekk til en pute. Det skal jeg klare! 


Vi kjøpte også inn masse plank i går, for vi har et annet prosjekt på gang også – i forbindelse med bursdagen til Naia. Forteller dere senere! Håper dere har en fantastisk fin søndag 🍂🍃

5 kommentarer

 1. Dear Caroline,
  I’m impressed by this hard-working and beautiful family!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thanks, Rena <3

 2. Jeanette

  Får ikke Nelia velge gardiner selv?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hun har valgt farge 🙂

 3. Weronica

  Bruker dere sens malingen,, som er tilpasset barn. ?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *