prosjekt kakaobar

I år skal Naia feire bursdagen sin ute, så det er bare å krysse fingrene for opphold! Når det er sagt, det finnes vel ikke dårlig vær – bare dårlig klær? 😉 Jeg gleder meg allerede og har planer om å dekke et minilangbord ute, så setter vi i tillegg opp et telt slik at alt står under tak – bare i tilfelle. 

Bare å blåse støv av gamle «bygge hytte-kunster» – Elise og jeg var nemlig mestere på å bygge hytte oppi treet en gang i tiden 😉 

Smoothie-pause! Og Naia hjelper med å bygge, den er tross alt til henne 😉 

Vi skal ikke feire før mot slutten av måneden, selv om hun fyller 2 år om litt mer enn 1 (!!) uke, så jeg fikk så lyst til å lage en varm kakao-bar, slik at både voksne og barn kan holde på varmen om det skulle bli litt kjølig. Det er altså den vi har snekret på i dag, og når den har fått maling og pynt, kommer den til å bli kjempefin. Vi maler den hvit, så kan den brukes til andre ting i fremtiden også – popcornbar, iskrembar, bar for de voksne om sommeren – det meste! Jeg ser for meg noe ala dette – baren altså, ikke pynten: 

bilder: hostesswiththemostess


Jeg hopper snart i badekaret, det trenger jeg i dag, for jeg våknet med dotter i ørene og en nese så tett at jeg så vidt fikk puste. Hallo nesesprayavhengighet! Jeg som har klart meg så lenge uten! 

36 kommentarer

 1. Det 3. bildet.. altså, ingen sitter sånn å snekrer vel

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jo, tydeligvis 🙂

 2. Therese

  Nå skjønner jeg hvorfor dere ikke har pusset opp noe i huset selv da jeg ser hvor skakk kakao-baren er nederst

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var Maxbo som kappet, så du får skylde på dem 😉 Men det er ikke så nøye for vi skal uansett ha en list der.

 3. Det var da veldig til negativ kommentar over her. Tenk at Caroline og LK i det hele tatt gidder å snekre og styre. Jeg synes det er så koselig å ta med hele familien på prosjektet og gjøre noe sammen 🙂 og hva så om det er skakt?? Det fikser de nok. Ingen krise! Lykke til! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det blir bra til slutt, Wenche 😀

   Tusen takk! 🙂

 4. Så koselig hvor er den fine genseren din fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂

 5. Åh, den er perfekt isbar til en senere anledning!! Hadde det på egen bursdagsfest i fjor, og det anbefales så innmari! Gøy og godt for både store og små barn det, med utallige kombinasjoner av is, saus, strø og bær mmh det må dere bare prøve!

 6. Ååå, så koselig! Kunne jeg fått svar på oppskriften til smoothien på bildet og hva du har oppå? Så nydelig ut!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Selvsagt! Poster den gjerne senere i uken 🙂

 7. Hvor har dere funnet fremgangsmåte / «oppskrift» til å bygge? Har lyst til å snekre en slik, men aner ikke hvor jeg skal begynne

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har bare tegnet og laget selv 🙂

 8. Dear Caroline, I see you have still fun with family projects!
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 9. Så fin idé 🙂 det blir nok populært! Hva skal dere servere av mat? Skal selv ha utebursdag for min snart 3-åring, så tar til meg alle tips 😀

 10. Åh, så fantastisk. 🙂

 11. Kristine

  Så kult! Vil gjerne se det endelige resultatet, har barnebursdag om en mnd og supert tips Kanskje på storyen på IG?

 12. Så herlig 🙂 Og nydelige høstbilder av dere!! Du leverer alltid, det er så deilig å lese bloggen din <3

 13. Benedicte

  Så utrolig kult! Jeg gleder meg til å se resultatet 🙂 Det er alltid gøy å følge med når du planlegger bursdagsfeiringer og eventer!

 14. Helt utrolig. Hvordan i all verden kan folk ha slike tanker om andre? For det første er dette bilder tatt til en blogg så kansje noen er bittelitt «tilgjort» med hensyn til hvordan Caroline sitter lengre oppe her. Så hvordan baren ser ut.. den er helt perfekt med hensyn til hva det skal brukes til. Slikt skal være litt «hjemmelaget» med sjarm. Å når de skal ha list på, hva er problemet? Så utrolig hyggelig at noen tar seg tid til å ordne slike ting synes jeg. Den beste følelsen å gjøre slikt sammen. Superbra bli det

 15. Jeanette

  Så gøy!gøy med sånne ting som dette

 16. Heldige barn og voksene som får komme i den bursdagen:)

 17. Så kuul idee gleder meg til å se det ferdig.. Dere er såå flinke..

 18. Dette kommer til å bli så bra! Mine barnebarn har bursdag i oktober og november og feirer alltid ute, nesten uansett vær. Barna bryr seg ikke så mye om vær, det er det de voksne som gjør. Men klart, et telt bare sånn i tilfelle er jo slettes ikke feil. Lykke til med prosjektet.

  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

 19. Charlotte

  Gleder meg til å se resultatet:)
  Du er fantastisk flink til å stelle i stand til alle festligheter!
  Har du en link til den nydelige genseren? Finner den ikke.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Charlotte 😀 Dessverre er denne genseren fra forrige kolleksjon :/ Ser ikke ut til at den finnes lenger :/

 20. Jannicke

  Jeg bare lurer på: hvorfor går du på lavkarbo ? Og hvor lenge har du gjort det ?

 21. Lisbeth

  Hvir lenge har du vært uten nesespray? Jeg «sluttet» i fjor, for ca et år siden, og ble raskt «normal» i nesa, selv om jeg hadde brukt nesespray jevnlig i mange, mange år. Det er en fantastisk befrielse! Slippe å tenke på og ha en Otrivin både på jobb, i veska og på nattbordet… Nå finnes det ikke en eneste spray i hele huset eller i noen vesker! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kjenner følelsen! 🙂 Du er flink! Før hadde jeg 1 flaske i hver veske omtrent – og i nattbordet. Haha :p

   Jeg husker ikke hvor lenge jeg ahr vært uten, men det er en god stund nå 🙂 MÅ klare å kvitte meg med den igjen nå når jeg blir kvitt forkjølelsen. Jeg har litt skjev neseskillevegg, så hos meg skal det ingenting til før jeg blir pottetett – og det henger skikkelig lenge i, da er det så lett å bli avhengig også :/

   1. Renate

    For flere år siden skrev jeg litt med deg ang. avhengighet av nesespray ettersom vi begge var i samme båt, og jeg lovte å dele med deg dersom jeg fant et triks for å slutte. Etter 5,5 år med avhengighet har jeg nå vært otrivinfri (hahaha) i 2 år, og det var så enkelt som å slutte med ett nesebor av gangen 🙂 Når jeg blir forkjølet/tett i nesen så bruker jeg nesedråper, og ikke spray. Livredd for å bli avhengig igjen 🙂

    Lykke til! 🙂

   2. Caroline Berg Eriksen

    Haha :p Tusen takk for tipset, det skal jeg prøve 🙂 Det er jo absolutt ikke bra å være avhengig og det er altfor lett å bli det igjen :O Skal bare en liiiten forkjølelse til for min del :O Uff.. Tusen takk 😀

    Klem!

 22. Kristina

  Måtte bare legge igjen en kommentar om hvor fin du er på håret nå! Du kler den lengden skikkelig godt <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 23. Jeg blir så imponert over alt dere gjør for dere selv og barna deres! Fy søren så flinke dere er Stå på videre! Og Caroline, du stråler om dagen

 24. Sandra b

  Så nydelig du er på første bildet!!! Og så vakker familie, hurra for prosjekter sammen!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *