sarpsborgfestivalen 2018

reklame: gratis inngang 

Så var det lørdag kveld og hele dagen har snart gått! Jeg hadde planer om å oppdatere for lenge siden, men ettersom vi hadde overnattingsbesøk, tok vi det heller med knusende ro helt til de skulle dra 🙂 Etterpå dro vi for å kjøpe maling til lekestuen, og så har vi egentlig bare malt et strøk i den og ryddet huset etter i går 🙂 

Vi hadde det SÅ gøy på Sarpsborgfestivalen! Planen var å dra i dag også, men vi hadde kun barnepass i går kveld, så da ble det med den ene dagen. Det var jo den beste dagen spør du meg – selv om jeg gjerne skulle fått med meg Klovner i Kamp i dag. Her kommer noen bilder! 

kjole by malina / boots zara / veske monki / skinnjakke boda skin 

Jeg var sammen med de beste folka og møtte også utrolig mange, gamle kjente – det var så fint! Alt i alt pratet jeg kanskje mer enn jeg fikk med meg sceneshowet, men vi koste oss så! Det var topp stemning, god mat og ikke minst – bra konserter 🙂 Elsker Melissa Horn og skulle nesten ønske hun hadde spilt litt senere, for det var ikke så mye folk der da hun åpnet festivalen, men det kom masse etterhvert. Da DumDum Boys spilte fra klokken elleve var det imponerende bra oppmøte – veldig gøy! Gleder meg allerede til neste år 🙂 


Jeg har fått altfor lite søvn i natt, så denne kroppen er stuptrøtt. Gleder meg til å dele en pizza med Lars-Kristian og legge meg tidlig. Håper dere har en fin kveld! 

19 kommentarer

 1. For noen super fine bilder. Forstår ikke hvis ikke pressen står i kø for å kjøpe disse! Wow, så flinke dere er med de fotoapperatene! :O
  Og så herlig det er å se deg i en naturlig og avslappet setting, der du bare er helt deg selv!! ♥

 2. Hvorfor kan du ikke bare dra på Klovner i Kamp med noen andre enn LK? Han kan da vel være hjemme med jentene alene?

 3. Hei. Jeg har lagt merke til at du har hatt barnefri vær helg så og si vær helg i hele sommer (foruten Hellas-turen deres og ei helg etter det) og i helgen sier du at du ønsket du fikk fri fra jentene lørdag også slik at du kunne feste en dag til. Jeg syntes ikke prioriteringene dine alltid fremstår så gode. Husk, disse årene får du aldri tilbake :/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei 🙂

   Nei, det stemmer nok ikke. Det er kun én helg siden vi var i Spania i starten av juni hvor vi har hatt barnefri 🙂

   Jeg nevner en konsert jeg ville fått med meg, ikke noe om at jeg ønsker å feste.

  2. Helene, du har kanskje familie selv? Heller enn å sitte å kritisere Caroline, burde du vel legge fra deg mobilen og tilbringe tid med dem..

 4. Hei ! Litt snodig spm, men vet du hvor skinnjakka til Lars-Kristian er fra ?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   HM 🙂

  2. Bursdagen til LK, bryluppet dere var i, kvelden dere spiste på salt, jenteturen med søsteren din og moren din, bloggeventet i Bergen,Elle festen? Selvom LK var hjemme med jentene, og dere ikke har hatt barnevakt i den forstand så mener jeg alle gangene DU har vært borte. Alle dagene falt kanskje ikke på helger men du har stort sett vært fraværende fra jentene en gang i uka siden juni. Det kan virke som du ikke vil innrømme at du er mye borte fra de..

   1. Caroline Berg Eriksen

    I forrige kommentaren din så skrev du at jeg har vært borte fra jentene så og si hver helg siden starten på juni, det er altså feil. Det er kun én helg på tre måneder hvor jeg har vært borte fra dem.

    – Middagen vår på Salt var på en kveld, etter at jentene hadde lagt seg. Den dagen tok vi også fri fra barnehagen og dro på hytta med dem 🙂

    – På Elle-festen var jentene med inn til Oslo og hadde fri fra barnehagen, da fikk jeg vært med dem på dagtid før vi dro sent ut på ettermiddagen. Kun borte fra dem i noen timer, men til gjengjeld var vi flere timer sammen med dem hvor de ellers hadde vært i barnehagen. Dagen etter Elle-festen tok de også fri fra barnehagen og vi brukte dagen sammen i Oslo.

    – På bursdagen til LK var de bare borte på ettermiddagen, vi hentet dem neste dag. Så kun noen timer der også.

    – De eneste dagene jeg har vært borte fra dem er da vi var på jentetur (mamma, søster og jeg – én natt) og da jeg var i Bergen i forbindelse med jobb. Begge deler var hverdager hvor jentene uansett er i barnehage.

    Jeg vil anbefale deg å ikke legge deg bort i hvordan andre familier velger å disponere tiden sin. Du har rett og slett ingenting med det å gjøre. Enda verre blir det når du ikke vet hva du snakker om og tar så feil som du gjør i dette tilfellet.

   2. Victoria

    Helene, hva har du egentlig med det å gjøre? Makan til frekkheter blant enkelte skal en lete lenge etter. Tror ikke barna lider noe nød OM hun så hadde vært borte så mye som du sier.
    Lurer virkelig på hva som går av enkelte i denne verdenen. Mangel på interesser og ting å ta seg til i hverdagen kanskje? Huff. Håper du hadde en fin helg, Caroline! Ser sånn ut

   3. Jeg får helt vondt i magen av hvordan folk oppfører seg! Helene, skjerp deg, du har da ikke noe med hvordan Caroline lever sitt liv!

   4. Helene. Seriøst ? Når ble det greit å bry seg med hvordan folk tilbringer helgene sine med barna, om de har barnefri, eller kanskje må bruke tid borte fra barna sine i forbindelse med jobb. Tenkd de som har foreldre som jobber borte offshore f.eks, Men det så sitte og ramse opp som du gjør her er veldig merkelig, finner ingen passende ord. Men tenker mitt og det passer seg ikke å skrive

   5. Tolene

    Du kan faktisk ikke forvente at ‘folk ikke skal legge seg opp i’ ting du deler på bloggen din!

    Jeg fatter og begriper ikke hvordan du tror at du kan skille mellom bloggeren Caroline og mor/kone/kvinnen Caroline når hele bloggen er et narriativ på ‘livet ditt’.

   6. Caroline Berg Eriksen

    Nå deler jo faktisk jeg så lite om barna våre at det ikke er grunnlag for å mene noe om hvor mye eller hvor lite vi er sammen, Tolene. Kommentarene til Helene er et veldig godt eksempel på det da den demonstrerer hvor lite hun egentlig vet om hva vi gjør.

 5. Fantastisk festival i helgen! Lørdag var den klart beste kvelden, koka når Europe inntok scenen. Magisk stemning og gåsehudfaktor! Bra på Fredag også, men i går var det magisk i Kulås! De kan lage festival de arrangørene altså. Har vært der hvert siden det startet og gleder meg allerede til neste år!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Da får vi satse på at lørdagen neste år er like bra 😉

 6. Benedicte L

  En dag i uka borte fra ungene, og..? Heier på foreldre som tør å innrømme at de trenger et liv utenom foreldrerollen. Jeg hadde ikke overlevd uten et sosialliv og bare være meg, noe annet enn «mamma». Caroline eller andre skal ikke ha dårlig samvittighet for det om man er fysisk og mentalt tilstede alle de resterende dagene i uka. Det gjør en tvert i mot godt, og man kommer hjem med ny energi og livsglede, det gjelder iallefall hos meg. Kanskje ikke alle som tør å si det høyt, men det skulle man!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Helt enig, Benedicte 🙂

   Men rett skal være rett, denne sommeren har vi nesten ikke vært borte fra barna 🙂 Blir litt irritert når noen hevder det motsatte og samtidig antyder at det er negativt :/

 7. Hærlighet.. Har man virkelig ikke annet å henge seg opp i enn hva Caroline gjør med og uten barn.. Hjelp.. Legg vekk tlf å deg ett liv Helene..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *