god helg, alle sammen

God helg, dere! Jeg har tatt på meg blondekjole og boots med perler i dag, og håper jeg ikke fryser ihjel – plutselig forsvant godværet! Vi er uansett klare for festival, spesielt fordi jeg ikke huske forrige gang jeg var på en – det må med andre ord være lenge siden. Jeg gleder meg til Melissa Horn, Dagny og ikke minst DumDum Boys, men mest av alt gleder jeg meg til å se både gamle og nye venner igjen – vi blir en gjeng på 4 par 🙂 

Dette antrekket er fra tidligere i uken, og det var mange som lurte på både skoene og kjolen da jeg instagrammet det på onsdag 🙂 Skoene er fra 2015 om jeg ikke husker helt feil, men de er like aktuelle i dag og jeg elsker dem! De kommer fra By Marlene Birger. Kjolen er ny fra Ganni. 


Håper dere har en fin helg foran dere, kos dere masse med de dere er glad i ✨ 

15 kommentarer

 1. hat and dress brand?

 2. Du har jo kort vei hjem om det blir for kaldt og du må skifte. Kos dere på festival. Vi skal i morgen! Europe blir knall!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er sant! Det gikk heldigvis helt fint 🙂 Vi hadde bare barnevakt i går kveld, så vi går dessverre glipp av dagen i dag 🙁

   Kos deg masse!

 3. Ellen Kristoffersen

  God helg til deg og dine også 🙂

  Kjolen var kjempefin, har en nesten lik selv.

  Ett lite spørsmål : Er du sånn at du ikke kan bruke samme plagget om igjen? Jeg var sånn før, men innså til slutt at det ble for dyrt å holde på sånn. I dag kan jeg bruke den samme toppen/buksa eller kjolen jeg kjøpte i 2014. Blir fort lei av klær, men har blitt flink til å kombinere. En topp kan brukes til mange outfits.

  Håper dere får en fin helg, selv skal jeg være masse sammen med mormor 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jo, jeg bruker selvfølgelig samme plagg om igjen 🙂

   Håper du har hatt en deilig lørdag, Ellen!

 4. Kos dere på festival. Her i huset skal koffertene pakkes i morgen. Søndag setter vi oss på flyet til favorittøya Karpathos.

  1. Caroline Berg Eriksen

   God tur! Nyt <3

 5. God festival helg 🙂

 6. Stunning, som alltid! Spesielt det bildet hvor du ser rett i kamera, haaallloo 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anne! 🙂 <3

 7. Jeg ser ingen blondekjole?

  1. nvm :p

   1. Caroline Berg Eriksen

    Haha, så denne nå! Da så du sikkert teksten 🙂

  2. Caroline Berg Eriksen

   Det var dagen jeg skrev innlegget jeg hadde blondekjole, dette er fra onsdagen 🙂 Derav setningen

   Dette antrekket er fra tidligere i uken, og det var mange som lurte på både skoene og kjolen da jeg instagrammet det på torsdag 🙂

 8. Utrolig fin kjole 😀 Men kort innpå; har dere gått helt bort fra LCHF nå? Liker bloggen veldig godt!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *