luksus vs. budsjett: manolo blahnik

reklame: annonselenke gina tricot 

Jeg er helt sikkert ikke alene om å tenke på Carrie Bradshaw med en gang jeg hører Manolo Blahnik? Å, som jeg savner den serien og den tiden da jeg ikke hadde sett absolutt alle sesongene femten ganger – haha 🙂 Heldigvis er Sex- og singelliv en klassiker og jeg blir aldri lei. Filmene har jeg også sett, og til tross for at nummer 2 var en skikkelig stor skuffelse, synes jeg nummer 1 var superfin. Dere som har sett den husker kanskje at Carrie endte opp med å gifte seg i en vintagekjole og blå Manolo Blahniks? Skoene er så fantastiske – tidløse og elegante! Prislappen kan bli too much for veldig mange, så derfor tenkte jeg å dele et kupp jeg kom over for et par dager siden. Det kan selvfølgelig diskuteres hvor like de egentlig er, om komforten kan sammenlignes og så videre – men uansett synes jeg de hadde såpass mye til felles at de var perfekt til denne spalten 🙂 

luksus fra manolo blahnik / (annonselenke) budsjettvariant HER 


Jeg holder en knapp på originalen, men synes absolutt budsjettvarianten er en fin sko også 🙂 

22 kommentarer

 1. Må bare si at jeg er imponert over bloggen din/ deres Synes det er nye innlegg hver gang jeg er innom. Variert innhold, med noe for de fleste. Jeg synes for eksempel ikke det er så spennende å lese om trening og kosthold, men elsker innlegg om ferier og hverdagsliv Og bildene på bloggen er jo et kapittel for seg selv, en fryd å se på Tommel opp for den beste bloggen

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg blir så glad for tilbakemeldinger som denne! Tusen, tusen takk S <3

 2. Anette S.

  Helt urelevant til innlegget, men hvor finner jeg house tour-videoen som har blitt nevnt i kommentarfeltetet?:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den finner du på youtubekanalen min 🙂 Her er link: https://www.youtube.com/channel/UCN9y3cgTjuWd1dsRy07bNAQ?view_as=subscriber

   Klem 🙂

 3. Dear Caroline,
  Thanks for sharing this fantastic alternative!
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   You are very welcome, Rena! 🙂

 4. Ingrid Grace

  Elsker de blå skoene der! Fant en variant av dem på ebay for 2-3 år siden og har brukt dem flere ganger. Elsker dem. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Enig! Så fine 🙂

 5. Jeg synes jo det er helt vanvittig og gå for originalen. Jeg tenker at komforten ikke er spesielt gode på noen av de pga hælen, og så tenker jeg at om man kjøper originalen til 9000 så er det for å «bli sett»

 6. Bloggleser

  Kan ikke tro at det er noen av oss vanlige folk (som ikke har blogger-lønn) som har råd til å bruke 9000 kr på et par sko! Kanskje man til nøds gjør det på bryllupsdagen sin. Synes dette var et svimlende høyt alternativ, selv om det var luksus-varianten.

  1. Men det er jo ikke bare et par tilfeldig valgte fine sko, det er jo helt spesifikt for å gi folk et alternativ til akkurat disse skoene mange kjenner fra Sex and the City-filmen. Du får heller være kritisk til at filmen «pusher» dyr mote, da.

 7. Haha, jeg så de skoene fra Gina i går og tenkte på Carrie med en gang 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 8. Nydelige 🙂 Fint innlegg!

 9. Uff, disse skoene gir meg skikkelig «bestemor-vibber» med den blåfargen og de store brosjene.. Nei takk til både luksus og budsjett 🙂

  1. Hihi;) Såååå enig:D

 10. Den svenske bloggeren Jannike Ebbing hadde akkuart samme innlegg som deg om dette, hun la ut sitt senere enn deg så kanskje hun ble inspirert eller bare kopierte 🙂 Luksus VS budsjett og akkurat samme sko

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, se der! Hyggelig om hun ble inspirert 🙂

 11. Monica M. B

  Enig med Trude og Bloggleser. Skal innrømme at jeg er svak for designerklær osv selv, men å forsvare et kjøp til 9000,- Mmm… Not, ikke meg! Har fem par sko som koster «litt»(rundt 1000,- lappen), men de er mye brukt. To av de er fra begynnelsen av 2000-tallet(et par vintersko og et par gore-tex sko). Greit hvis det er et par hverdagssko(joggesko, gore-tex, vintersko), men ikke ellers. Men dette er smak og behag, og opp til hver enkelt hva en velger å prioritere og legge penger.

 12. Jeg må innrømme jeg kjøpte et par Jimmy Shoo sko til mitt eget bryllup. Ikke like stiv pris da 😉
  De er brukt, kremt kremt, den ene gangen – men det er det beste kjøpet jeg har gjort for det! De er nydelige 🙂

 13. Digger Carrie B! <3 Heldig jeg har nesten samme som de her 😀

 14. Jeg har disse (originalen) og kan fortelle at de ABSOLUTT IKKE er behagelige å bruke. Tipper kopien er mer behagelig, men for min del droppet jeg dyr brudekjole og kjøpte disse i stedet 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *