let’s take a walk

reklame: annonselenker boozt 

Her kommer noen antrekksbilder fra i går, det var SÅ mange som spurte om denne kåpen og det forstår jeg godt – den er helt nydelig! Ikke minst er den superaktuel for årstiden vi går i møte, ser for meg mange høst- og vinterdager i denne 🍂 Jeg har levd på flate sko kjempelenge nå, det er praktisk, komfortabelt og nesten et must når du er mamma til to. Av en eller annen grunn har jeg likevel funnet frem hælene til de siste antrekkene mine, kanskje det har en sammenheng med høsten? Når jeg først går i hæler, skal de være komfortable og overraskende nok begynner jeg å få en fin samling med nettopp det – til tross for at mange av dem ikke er spesielt dyre. Dyrt trenger ikke alltid å bety komfort – Louboutin Pigalle-skoene mine er jo kanskje det verste jeg kan ha på føttene, de bruker jeg bare om antrekket virkelig trenger dem – haha 🙂 

kåpe zara / veske louis vuitton / støvletter zara / topp misha collection (annonselenker) skinnbukse HER / smykke medaljong HER / annet smykke HER 


I kveld skal jeg være husmor, sette på vaskemaskiner, brette tøy, rydde i kjøleskapet og alle de tingene der som må gjøres. Vi kom hjem akkurat i tide til at jentene bare kunne stupe i seng, for vi tok faktisk med begge to på kino etter barnehagen – det var helt spontant og så utrolig hyggelig 🙂 Håper dere har hatt en fin dag 🌸

26 kommentarer

 1. Christina

  Du stråler Kjempeflott antrekk nå som vi går mot høst

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Christina! 🙂

 2. Julie Storlien

  Fineste Caroline!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3 <3

 3. Hei Caroline! Ikke så ofte jeg kommenterer, men vil bare si at jeg er imponert over at du stort sett hver eneste dag poster flere spennende innlegg. Du gjør deg virkelig fortjent til tittelen en av Norges største bloggere 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   For en utrolig hyggelig kommentar, Mari! Tusen takk <3

 4. Har blitt så glad i jordtoner. Det er så flott. Du kledde dette antrekket. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er jeg også, spesielt på denne årstiden! Tusen takk <3 🙂

 5. Hei, jeg så den nye interiørvideoen din. Nydelige hjem foresten! Men savnet å se det som faktisk var nytt og ikke bare deg. For eksempel sa du, nye gardiner, nye tepper osv men dere filmet ikke ned på det. Dere filmet jo bare deg. Hvorfor?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei 🙂

   Alt som var nytt, med unntak av teppet i stuen og den ene veggen på TV-stuen, ble vist frem 🙂 Gardinene, speilet, bildene på veggen, møblene, kakkelovnen og bartrallen ble vist i filmen.

 6. Dear Caroline,
  Your fall look is perfect!
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 7. Kjempefint antrekk! Liker også veldig godt den nye lengden du har. Den kler du veldig godt:) Hvordan får du til de fine bølgene? Veldig glad du ikke har den «Michael Jacson» hatten du brukte så mye i fjor

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg lagde en youtube-video på disse bølgene 🙂 Sjekk den ut her: https://www.youtube.com/watch?v=hnuxStrnlKo&t=

   Hvilken hatt var det? Kommer sikkert på bloggen snart igjen :p Jeg er jo så glad i hatter 🙂

 8. Var bare tull;) Vanskelig å få frem det i tekst;) Liker å se håret var vel det jeg ville få frem;)

 9. Fine fine Caroline! Nydelige bilder av deg <3 Håper du har en strålende dag <3
  http://www.charlottetunes.no

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Charlotte! Du er god <3

 10. Jeanette

  Utrolig fint antrekk! Gleder meg til å se deg på bloggerne nå kjenner jeg. Har sett reklame på det,og det virker så bra!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig, Jeanette! 🙂

 11. Like undrende hver gang du skriver at høye tynne heler er komfortable å gå i. Den stillingen man for på foten og ikke minst hvordan tærne blir klemt sammen pga spisse, smale tupper er ho hverken komfortabelt eller bra for fotstillingen. Tærne, og da spes storetåa og den «kulen» på siden av stortåa vil endre seg over tid når man bruker slike sko.

 12. Camilla Sophie

  Hei! Elsker antrekket! Hvordan er denne kåpen i størrelsen? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Helt normal i størrelsen 🙂

 13. Nydelig kåpe, denne må jeg ha! Hvilken str har du? (Til sammenligning for meg selv). Elsker vesken også ha en fortsatt fin dag ☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har strl. xs 🙂

   En deilig natt til deg <3

 14. Hei!

  Hva heter denne LV-modellen?

  -Maria

  1. Caroline Berg Eriksen

   Pochette Metis 🙂

   1. Takk

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *