out and about

Jeg skal innrømme at det er deilig med en litt rolig uke igjen, uten reising og turer inn til Oslo. Jeg elsker å være på farten, men samtidig er det vanskeligere å levere som jeg ønsker når det er så mange ting som skjer samtidig, så dette trenger jeg nå: en uke hvor jeg kommer a jour på jobbfronten. Dessuten står Oslo x 2 på planen min neste uke, så jeg må prøve å ligge litt foran 🙂 Jeg koser meg masse når jeg kan ha kontor- og fotodagene mine! 

I dag stakk vi ut og tok antrekksbilder, og så rakk vi en liten (stor) lunsj også – det ble tapastallerken på begge to 🙂 


Vi er her fortsatt, dataene ble med, så da kunne vi jo like gjerne bli sittende og jobbe. Deilig! Hjemme er det nemlig ting som skjer for tiden, så det var greit å komme seg litt ut 😉 Håper dere har hatt en fin tirsdag så langt, treningstirsdag kommer senere ✨ 

21 kommentarer

 1. Hei!
  Er innom bloggen din på PC for en gangs skyld, og ikke på telefonen slik jeg vanligvis er. Så fine dere er på «storskjerm»! Etter min mening er den høye bildekvaliteten her inne en av tingene som gjør bloggen din så bra. Dere er så proffe! Håper lunsjen var like god som den ser ut!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dette var så hyggelig å lese, Lene! Tusen takk 😀

   God klem til deg!

  2. Enig Håper vi får en ny hus-tur video snart!!!

 2. Caroline

  Klarer ikke å vente på antrekkspost, HVOR er toppen fra? 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra misha collection, fant den på salg (på nett) 🙂

 3. Så utrolig fint det øverste bildet var av deg! Nydelig <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Charlotte! 🙂

 4. Kult bilde av Lars K!

  1. Caroline Berg Eriksen

   😀

 5. Det er ikke ofte jeg er innom bloggen din, men når jeg er det får jeg alltid en god følelse! Samme når jeg ser du har postet på Insta eller Snap <33
  Klem!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så utrolig hyggelig, Sandra! Tusen takk <3

   Håper du har en kjempefin onsdag!

   God klem 🙂

 6. Lill Grethe

  Hei! Hvor er smykke ditt fra?

 7. Du er jo så vakker! Fint bilde av deg øverst der, og ikke fra siden, men rett fram. Du kler vinkelen, hehe

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😉

 8. Kommer det mer interiør-innlegg snart? 😀 Jeg synes det har vært veldig lite av det, men skjønner at det har sine grunner. Flotte bilder av dere, synes kvaliteten bare øker med tiden. Kult bilde av Lars K, øynene er DET blikkfanget! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

   Jeg kan love deg MASSE interiør fremover! Har en god del å vise frem 🙂

   1. Gleder meg til det 😀

 9. Du er så fin på håret om dagen!! Kan jeg spørre hvilke hårprodukter du bruker?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Tonje! Jeg bruker produkter fra oribe for det meste, og er også VELDIG fan av tørrsjampoen og volumsprayen til Batiste 🙂

 10. Sponset DW

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det er det ikke 🙂 All reklame er tydelig merket helt øverst.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *