sommerens fotobok er endelig her

reklame: fotoknudsen 

Endelig har fotoboken vår kommet! Den dumpet ned i postkassen vår rett før helgen, og er allerede flittig bladd i av hele familien 🙂 Det er så koselig å ha fotominnene fremme, og selv om du kanskje er flink til å sortere dem på dataen din eller på en minnepinne, er det noe helt eget ved samle dem i en fotobok. 

Som jeg nevnte i videoen jeg postet tidligere, liker jeg best å velge layflat innbinding, effekten av det ser dere på bildene her. Mye finere med sider som ikke «popper» når boken ligger åpen på bordet. 

Slik ble den altså seende ut og jeg brukte ikke altfor lang tid på å lage den heller – til tross for at jeg er pinlig nøyaktig og bruker en del tid på å finne passende ikoner og så videre 🙂 Husk å sjekke DENNE videoen dersom du lurer på hvordan du skal gå frem for å lage fotobok. 


Du må heller ikke glemme at rabattkoden FERIEBOK gir deg 40 prosent avslag på bestilling av fotobøker – det er faktisk en utrolig bra deal 🙂 Jeg har nemlig fått lov til å forlenge tilbudet frem til og med 6. september! Klikk deg inn HER for å komme i gang ✨ Husk at fotominner gjør det mye lettere å huske øyeblikkene, det synes i hvert fall jeg ♥ 

17 kommentarer

 1. Vanvittig fine bilder! heldige er dine døtre og dere som får gleden av disse bøkene i mange år fremover:) Tar du foressten solarium noen ganger iløpet av året?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Thea! 🙂 Nei, det er mange år siden forrige gang jeg var i et solarium 🙂

 2. Katrine

  Hvilken størrelse har du? 🙂
  S/M/L/XL og har du alltid stående eller liggende også?

 3. Hvor er brikken i gull som du bruker under tekoppen din kjøpt? Utrulig fin!

 4. Ekstra morsomt med fotobok når man får så fine bilder – dere er jo så dyktige fotografer!

 5. Hvor er underlaget til koppen fra? Den gullfargede.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer fra etsy, er noen år gamle 🙂

 6. Ragnhild

  På Fotoknudsen står det dessverre at
  «Rabattkoden er gyldig til midnatt 26.08.18»
  Og hvis man skulle bestille f.eks. 2-3 fotobøker (med samme bilder) gjelder da 40% på alle fotobokene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har fått beskjed om at koden er forlenget til og med 6. september, men tar det videre og dobbeltsjekker 🙂 Jeg ville sendt en epost til fotoknudsen og hørt med dem!

 7. Madelen

  Jeg tror jeg holder meg til det jeg pleier, jeg. Er veldig kjipt å lage en bok på 50 sider for så å få vite at koden ikke fungerer – som det påpekes her! Også er det fraktpris, og ikke hentepris i butikk. Men fin bok, da 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Koden fungerer utmerket 🙂

 8. Utrolig flott fotobok! Nydelig farge på bildene dere har tatt!
  Jeg pleier også alltid å lage fotobøker etter ferien. Akkurat nå holder jeg på med en fotobok fra Danmark i sommer 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 9. Hei,

  Hvilken størrelse bruker du på din fotobok? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   21 x 28 – perfekt coffe table størrelse 🙂

 10. Hei! Velger du glanset papir på fotoboken?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *