9 kule regnjakker under 550,-

Jeg skal på Sarpsborgfestivalen til helgen, og selv om værgudene har lovet å være snille, har jeg erfart at de absolutt ikke er til å stole på – derfor er mitt neste planlagte innkjøp en regnjakke! Den må være vanntett (ehe), rimelig (ettersom jeg kommer til å bruke den ganske sjelden), praktisk (som i at den er like kul åpen som igjen – cape er derfor utelukket) og den må se bra ut. Nå aner jeg ikke hva jeg skal ha på meg, men en regnjakke må jeg uansett ha liggende her hjemme i tilfelle 😉 Den kommer uansett til å bli brukt ved andre anledninger i løpet av høsten, det er jeg rimelig sikker på. Her er noen av mine favoritter! 

1. 499,- fra zara – så kul! 2. knallgul regnjakke 129,- fra jacqueline de yong 3. leopardmønstret regnjakke 399,- fra zara  4. lang rutet regnjakke 549,- fra zara 5. fra didrikson 389,- elsker fargen! 6. rosa regnjakke 379,- fra only 7+8 freshe regnjakker fra zara til 349,- 9. deilig gulfarge på en regnjakke fra vero moda 449,- 


Fant du en favoritt? ☔️ 

12 kommentarer

 1. Jeg bor i Bergen, som betyr at jeg trenger en god regnjakke. Har derfor investert i en fra Rains! Anbefales!

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er kjempefine! Var akkurat litt for dyre til å passe inn i spalten bare :/

 2. Fine jakker! Husk at det er lurt å sjekke vannsøylen jakken tåler før du kjøper, ellers kan du bli våt. Det ble jeg med en litt for billig regnjakke

 3. no. 3 och no.9 ä super fina med Kanada Snow skor. Kommer testa själv 🙂

 4. Fine 🙂 Jeg likte aller beste den gule fra Vero Moda 🙂

 5. Hvor fant du regnjakke nr 5? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   XXL 🙂

 6. what coat do you have?

 7. Den gule nederst fra Vero Moda var utrolig fin <3 Ellers kan Bergans regnkåpe anbefales, den er både classy og holder regnet unna 🙂

 8. Monica M. B

  Nr to og seks. Herlig med glade farger nå når det blir høst.

  1. Kjøp ikke nr 2!! Fikk den akkurat i posten og det er som en plastpose 🙁

 9. Else Karin

  Nr.4,6 og 9!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *