Bloggerne har fått premieredato

Nå er det virkelig godt å kunne trykke på publiser igjen! Det har vært full fart siden torsdag morgen, og da jeg omsider kom hjem i går var Lars-Kristian på fotballturnering, så jeg rakk ikke å ta frem dataen da heller. Men nå er frokosten i magen og jentene er opptatt med sitt – så hei! Jeg håper alt er bra med deg 🙂 

Jeg var i Bergen fra torsdag morgen, og det har vært veldig fint. Til tross for at jeg avsluttet onsdagen med å kaste opp, fikk jeg i det minste sovet lenge selv om jeg skulle opp litt før seks. Når jeg kjører meg selv for hardt over lengre tid og er stresset, bli jeg alltid dårlig. Det resulterer som regel i migrene eller at jeg rett og slett blir skikkelig uvel og kaster opp, så derfor har jeg fokusert kun på Bergen og det som skjedde der disse dagene og ikke oppdatert ved første ledige øyeblikk. En ting om gangen.

sjekket inn på Grand Terminus og fikk et fantastisk flott rom! 

I Bergen var det fullt opplegg fra torsdag til fredag – vi startet med lunsj i Grieghallen rett etter landing på torsdag, før vi fikk presentert høstens programmer på tv2. Jeg var med på høstlansering i 2014 også, da i forbindelse med Skal Vi Danse, og jeg husker den gangen at jeg tenkte at høsten på tv2 kom til å bli kjempefin. Det var nye humorprogram og nye serier, og så mye jeg hadde lyst til å se. Denne gangen satt jeg igjen med en følelse av akkurat det samme, og selv om vi sjelden har tid til å se på TV, tenker jeg at Torsdagsfilmen (ny film hver torsdag med blant annet Morten Ramm og Erik Solbakken) Kielergata (ny norsk krimserie) samt klassikeren Senkveld etter fredagstacoen, er noe jeg MÅ få med meg 😉 Vi får se om tiden strekker til! Uansett er Bloggerne noe jeg skal prioritere å se mandag til torsdag fra 10. september, for da er det nemlig premiere, folkens! Jeg er skikkelig spent 🙂 

på rød løper hadde jeg på meg skjørt fra ganni, sko fra egen kolleksjon for bikbok (gamle) og en singlet fra bikbok. Toppet det med smykker fra pernille corydon og veske fra saint laurent 🙂 

Det var selvfølgelig i forbindelse med nettopp Bloggerne at jeg var med tv2 til Bergen 🙂 Vi gjorde en del pressebilder og intervjuer på dagtid, før vi fikk skiftet og var klare for rød løper på kvelden. Der var det samme opplegget med bilder og intervjuer, før det var middag og fullt live band på kvelden – fantastisk å se kjente profiler svinge seg på gulvet og kaste alle hemninger 😉 Jeg koste meg masse og synes Bloggerne er en kjempefin gjeng å være med, rett og slett utrolig fine folk ❤️ Håper du vil se premieren 10. september! 

– frokost før avreise i går – 


I dag er det lørdag, sol og nesten skyfri himmel. Jeg gleder meg til å være sammen med jentene mine og selvfølgelig – Lars-Kristian 🙂 Ha en nydelig dag til vi sees igjen senere ✨ 

38 kommentarer

 1. leopard top?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   It is from Mischa Collection 🙂

 2. Håret ditt er altså så fint nå. Jeg vet du farger det på Gevir, men hva heter frisøren?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg går til Nikola 🙂 Men har også farget det 2 ganger hos Tim, han jobber også der 🙂

 3. Åh, jeg gleder meg! Blir så gøy å bli kjent med deg på en annen måte 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig, Ingrid! 🙂

 4. Kristine

  Så nydelig skjørt! Ser det er fra ganni, men hvor er det kjøpt? (Finner det ikke noe sted)

 5. Var ikke skokolleksjonen fra Bianco? Ikke Bikbok?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jo, det stemmer 🙂 Tror ikke BikBok har sko engang 😉

   1. Så bør du nok rette i teksten din, det står «sko fra egen kolleksjon for bikbok (gamle)» 😉

 6. Lurer på hvor smykkene og den sorte buksen er fra. Vil forøvrig få takke for en superfin blogg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for at du liker bloggen, Kari! 🙂 Buksen kommer fra Zara og smykkene fra Pernille Corydon / boozt.com 🙂

 7. Du ser så bra ut om dagen! Elsker at du kjører på med olivengrønt nå til høsten 🙂 Hvor er de fine gullsmykkene fra? <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Er de ikke fine? Jeg har blitt så glad i Pernille Corydon! Superfin smykker og ikke altfor dyre 🙂

   1. Åh, ja de var bare superfine Vet hva jeg skal ønske meg fremover☺️

   2. Caroline Berg Eriksen

    Enig! 🙂

    Ha en deilig lørdag, Thea! 🙂

 8. Kul jakke. 🙂 Hvilket merke er det? Mvh karina

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Den kommer fra gina tricot x anine bing 🙂

   Klem og god helg 🙂

 9. Christina HS

  Skjørtet? Så nydelig!!!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer fra Ganni 🙂

 10. Hvor kjøper du gullsmykkene? 🙂 Du skal ha ros for de flotte antrekkene om dagen, veldig inspirerende! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å lese, Marita! Tusen takk 🙂 Jeg kjøper de på Boozt.com 🙂 De har et godt utvalg!

   Klem 🙂

 11. Uff så leit at du ble dårlig! Håper du får en fin og rolig helg med familien din og at kommer deg deg igjen 🙂 Skal se på den 10 september, gleder meg 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anita! Alltid godt å komme hjem igjen <3 Jeg var heldigvis bedre torsdag morgen, men det satt litt i :O Så typisk meg!

   God klem 🙂

 12. Hei Caroline! Har egentlig ikke noe med innlegget å gjøre, men ville bare si at du har så fin hud. Mye av det skyldes sikkert et bra hudpleieregime hjemme. Men lurte på om du går jevnlig til hudpleier? Eventuelt hva slags behandlinger du pleier å ta? Klem <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Jeg har brukt produkter fra ZO siden 2013 og er superfornøyd med det. Går ikke jevnlig til hudpleier, men vurderer det – hadde vært spennende å teste for eks mesoterapi 🙂

   Ps! huden min har også dårlig dager :p

   God klem!

 13. Mina kristensen

  Ååå elsker skoletter du hadde sammen med den sorte buksen!! Hvor er de fra??

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra Bianco 🙂

 14. Litt off topic, men vet du hvorfor eventet var i Bergen og ikke i Oslo? Er vel der «det meste skjer»…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er som regel alltid i Bergen (tror fjoråret var et unntak, og det var visst ikke så populært :p) og det er fordi hovedkontoret til Tv2 ligger der 🙂

 15. Er det lov til å spørre om hvilken strl. du tok i den sorte buksen fra Zara? Den var så flott. Synes buksestrl. er tricky. Fortsatt fin lørdagskveld! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har strl. xs 🙂 Den er ganske romslig i strl. 🙂

 16. Hei!
  Jeg husker dere for ei stund siden( sikkert ganske lenge siden), var på tur i København med venner av dere, jeg karer ikke finn tilbake til det innlegget. Hva kan jeg søke på for og finne det? 🙂 skal selv til Danmark så tenkte å snappe opp noen tips 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Sjekk gjerne ut Københavnguiden jeg laget 😀 Den finner du her: https://www.carolinebergeriksen.no/2016/04/21/var-kobenhavnguide-2/

   God tur! Køben er magisk <3

 17. Mariann

  Nydelig, skjørtet ditt fra Ganni. Sort og gull er lekkert!. Gledes til Bloggerne begynner spesielt når du er med :). Heia 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Mariann! 🙂 Det blir veldig spennende 🙂

   God klem!

 18. Ingvild

  Hei! Jeg har begynt å snuble innom bloggen din igjen etter noen år med bloggpause, og jeg har bare lyst til å gi deg en skikkelig high five! Elsker hverdagsblogging din, blir så inspirert av deg! Nyt søndagen ✨

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig at du er tilbake, Ingvild 🙂 Håper du har en deilig helg 🙂

   God klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *