nostalgi på torget

Hei i kvelden ⭐️ I dag var Lars-Kristian og jeg endelig på felles trening igjen, fantastisk gøy! 


Etter en time med diverse basisballøvelser og intervaller, dro vi til byen for fersk juice og enda litt påfyll av kaffe. Da oppdaget jeg at det faktisk var satt opp boder på torget og det var så hyggelig å se 🙂 Jeg husker godt at det alltid var en del liv der da jeg var liten (med stor fare for å høres ut som en på 70 eller mer), men jeg har ikke lagt merke til det etter at vi flyttet hit – med unntak av på 17. mai 😉 Det kunne gjerne vært flere som stod her og solgte frukt, blomster, bær og for eksempel brød eller bakst, men til tross for at det bare var noen få boder, ble jeg så nostalgisk. Klart jeg måtte handle til middagen her – i hvert fall det de hadde av det jeg trengte. Det ble jordbær og tomater 😉 Sjukt gode tomater! Og enda bedre jordbær! 


Akkurat nå holder jeg på å koke tevann, jeg trenger en kopp til koffertpakkingen min og oppdaget til min store skrekk at jeg er tom for Kusmi te *hyl* Heldigvis fant jeg noen poser med Pukka langt bak i kjøkkenskapet. Håper teposer holder i noen år 😉 Tilbake til kofferten: den skal fylles med klær for et par dager, for etter en dag med møter i Oslo i morgen, reiser jeg til Gardermoen. På torsdag går turen til Bergen, og jeg skal innrømme at jeg ikke er sånn veldig høy i hatten for å skulle fly alene uten mannen min og verdens fineste jenter ❤️ men jeg håper at alt kommer til å gå fint. Og så håper jeg at du har en deilig kveld ✨ 

29 kommentarer

 1. De som selger blomster står der hver dag, de som selger frukt og grønt er litt sjeldnere, men ganske ofte de også. Og det er ofte et par selgere til. Rart at du ikke har sett de før når du har bodd her så lenge :p

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, ja! Vet du når på døgnet de står der? 🙂

   1. Ikke 100% sikker, men tror hvertfall de med blomstene pakker sammen ca 17 på hverdagene og 15 på lørdagene. De andre vet jeg ikke, de dukker opp sånn av og til 🙂 Innimellom har jeg hvertfall sett 4 og 5 forskjellige selgere der samtidig 🙂 Både mat og ting. Synes det er kjempekoselig at sånt har begynt å komme tilbake igjen! De som selger blomster har jo stått der i flere år da 🙂 Veldig god kvalitet på de forresten!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Er så enig! Takk for informasjonen 🙂

 2. Nike pegasus?

 3. Er du fortsatt ambassadør for Xlife? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei 🙂

 4. Fine bilder 🙂 Er LK student nå eller jobber han med bloggen? Er han ansatt og får lønn av deg på en måte?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Vi eier og driver bloggen sammen! 50 prosent hver 🙂

 5. Hei, Caroline! Et lite nudge: hva med å prøve å ta toget istedenfor å fly? Du gir jo inntrykk av å være miljøbevisst, så på denne måten kan du slå flere fluer i en smekk; reise mer miljøvennlig, slippe ubehagelige flyturer og i tillegg kanskje spare tid – istedenfor å reise til Gardermoen, overnatte der og fly til Bergen i morgen tidlig, kunne du tatt nattoget fra Oslo i 23-tiden og våknet framme i Bergen neste morgen. Det er selvfølgelig ingen garanti for at du sover godt på nattoget, men det er det jo heller ikke når du skal sove på hotell og grue deg til en flytur neste morgen. 🙂 Anbefaler deg i alle fall å prøve, selv synes jeg tog er mye hyggelige enn å fly, og det tar faktisk ikke så veldig mye mer tid heller, når man ikke skal lenger enn til Bergen/Trondheim/Stockholm e.l., i alle fall!

 6. Så lenge været har tillatt det, har de stått til rundt kl 16. De driver å rigger seg til når jeg er ferdig på Sats halv 8 på morgenen, så de er ofte ganske tidlig ute også 🙂 Digger å handle grønnsaker der. Rett tilbake til barndommen <3

 7. green tights?

  1. Caroline Berg Eriksen

   They are from AIMN 🙂

 8. Jeanette

  Hva skal du i Bergen? Høstlansering på TV2?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, stemmer 🙂

 9. Hvorfor tar du ikke tog når du gruer deg slik til å fly?

  Trygt, behagelig og miljøvennlig. Og endestasjonen er midt i Bergen sentrum.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Rett og slett fordi det er mer praktisk med tanke på tiden det tar, og fordi «alle» i tv2 reiser sammen. En annen ting er at jeg blir så fort reisesyk av både tog, bil og båt, kjører helst selv på langturer 🙂 :/

   1. Benedicte

    Kva er planen når de er i Bergen? Er det ein eller fleire overnattinger?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Flyet gikk 09 på torsdag morgen, så var det å sette fra seg koffertene (fikk ikke sjekket inn før klokken 15) og samles for å spise litt lunsj før det var visning av høsten på TV2 (så mye gøy som kommer på TV) før intervjuer og bilder med pressen. Så var det litt mat igjen, før vi fikk sjekke inn, skifte, dra på rød løper for å gjøre intervjuer, og deretter spise middag og danse 🙂 Flyet gikk hjem i dag klokken 12 🙂

 10. Hvor mange kilo har du på kettlebellen din ?

 11. Hva gjør L-K på det bildet med basisballen? 😛

  1. Caroline Berg Eriksen

   Griner på nesa fordi han er «gammel» og har vondt i hele kroppen 😉

 12. hva med å ta toget? Oslo-Bergen er en kjempefin tur over fjellet 🙂

 13. Monica M. B

  Buntgulrøtter og tomater, mmm… Fast da jeg var lita og mor og jeg var i byen. :o)

 14. Hvor blir det av tirsdagens inspirerende treningsinnlegg med øvelser mm? Skulle ikke du etablere ‘treningstirsdag’?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jo, dessverre utgikk den på tirsdag pga. forberedelser i forbindelse med reisen jeg har vært på disse dagene :/ Jeg er glad du etterspør den! Det har jo vært fast siden jeg sa det skulle være fast, bortsett fra denne ene gangen 🙂 Har planer om å fortsette 🙂

 15. Hvor er genseren fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gestuz 🙂

 16. Jeg er helt enig med deg Caroline 🙂 Vært i Særp flere ganger, og synes alltid det er så tomt på det store, fine torget. Og hvis jeg har sett noen boder der, er det fåtall. Så ja til flere koselige, søte, små boder på torget med frisk frukt & bær, blomster og hjemmesnekra ting <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *