lille martine kommer til Oslo

reklame: lille martine 

Lurer du på hvor du kan handle praktiske, fine og litt unike barneklær? Da synes jeg du skal sjekke ut Lille Martine 🙂 Jeg har handlet fra dem på nett flere ganger tidligere, men nå åpner de også butikk på Paleet i Karl Johans gate i Oslo den 23. august klokken 10:00 – altså nå på torsdag! Lille Martine fører merker som Hummel, Gullkorn Design, Elodie Details, Den lille prikken over i’en (verdens fineste sløyfer og hårpynt) Hust & Claire, Kivat, Lillelam, Livly, Mayoral, Petit Bateau og mye mer ✨ Her er noen av mine favoritter til jentene akkurat nå! Og du – les videre for å et supert tilbud om du stikker innom på åpningsdagen. 


🌸

– genser HER / tights HER / hårbånd HER – 

🌸

Gullkorn Design – mitt favorittmerke! De har så vanvittig MYE lekkert og ikke minst, praktisk og komfortabelt! Lille Martine har hele den nye kolleksjonen deres og dersom du er usikker på størrelse, er det bare å stikke innom butikken for å prøve 🙂 

– genser HER / skjørt HER – 

Hvor nydelig er ikke dette skjørtet? Jeg falt sånn for det! Det kommer fra Patachou og du finner det HER. Genser fra Mayoral HER og vakker hårbøyle fra Noma HER

– body fra Hust & Claire HER og rumper fra Gullkorn Design HER 💛 – 

– digg genser fra Hummel (kommer også med tilhørende bukser) finner du HER – 


Stikker du innom Lille Martine på Paleet til torsdag – 23. august – har de 20 prosent rabatt på alle varer i absolutt hele butikken! I tillegg vil det ha kommet mange nyheter dit, som du ikke finner i nettbutikken akkurat nå 🙂 Bare å glede seg ✨ De åpner klokken 10:00! 

6 kommentarer

 1. Dear Caroline, super cute clothes!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Hei! Kan virkelig anbefale butikken «lille slørhale» som ligger på blomstertorvet i Fredrikstad sentrum. Den fører alle de samme merkene som nevnt over – en nydelig butikk .

 3. For en fin og troverdig måte å presentere reklame for barneklær på uten jentene 🙂 Synes du balanserer eksponeringen av dem på en forbilledlig måte! <3 Stor klem!

 4. Ååå her var det mye lekkert 🙂 Skal absolutt ta en titt 😉

  Hilsen Lena i MAMINO
  http://www.mamino.no

 5. Tonje Agate Bakke

  Så utrolig lekker butikk! Dit skal jeg ta meg en tur 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det må du gjøre, så mye nydelig! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *