snart er det klart for Bloggerne

Jeg mottok dette promobildet for noen dager siden, og det minnet meg på at det ikke er lenge igjen til Bloggerne starter på tv2 livsstil! Jeg skal ærlig innrømme at jeg er skikkelig spent – jeg aner jo ikke hvordan ting er klippet eller hvor mye av hva som er med. Jeg vet ikke engang om jeg tør å se på de første episodene, plutselig er alt sammen skikkelig pute-tv! Haha 🙂 Akkurat nå kjennes alle opptakene vi har gjort så langt borte at jeg nesten har glemt hva de har filmet og ikke filmet. En av grunnen til at jeg sa ja til å være med på dette, er rett og slett så enkel som at jeg håper flere av dere vil bli bedre kjent med meg 🙂 Hvordan fungerer det egentlig å ha blogg som jobb? Hvordan jobber jeg og Lars-Kristian sammen? Hvem er jeg egentlig bak alt dette? Det skal bli kjempegøy å ta dere med bak kulissene! Vi har hatt mange gode intervjuer underveis i denne sesongen også, og det blir fint å dele tanker med dere fra ulike hendelser i livet mitt, som jeg ikke deler på bloggen. Det er ikke noe nytt at det kan være vanskelig å få et riktig og ekte inntrykk her inne hvor hovedfokuset er dagens antrekk, mat, trening og interiør. Bloggen min er absolutt der jeg ønsker at den skal være. Jeg liker å dele små drypp av hverdagen min, ta nydelige bilder og dele inspirasjon, men jeg synes fortsatt det er synd at såpass mange enda ikke forstår at det er mer bak alt dette enn kun det overfladiske øyet ser. Det er bilder og tekst, ikke livet mitt. Nå er ikke Bloggerne livet mitt heller, men det er uansett meg og oss sett fra en annen side, og jeg håper dere har lyst til å se på sammen med meg 🙂 Jeg sier selvsagt ifra så snart jeg vet når det er sesongpremiere ✨ Håper du gleder deg litt også! 

40 kommentarer

 1. Tone R.

  Gleder meg masse! Blir første gang jeg ser på Bloggerne

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så gøy!

 2. Gleder meg til å se 🙂 Lurer på – Hvorfor har alle jentene med kjæresten på bildet men ikke du?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Naia var syk den dagen, så Lars-Kristian var hjemme med henne <3

 3. Har aldri sett på tidligere, men kommer nok til å titte innom nå 😉 Ser det er mange som skal være med. Er det sånn at alle er med i hver episode, eller blir det delt opp? 🙂

 4. Blir kjempegøy! Så mange det var som skulle med..hadde bare trengt å følge deg jeg, hehe! aner jo ikke hvem disse andre er:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å lese! 🙂

 5. Du «eier» dette bildet i hvert fall :-*

  1. Caroline Berg Eriksen

   :p

 6. Gleder meg til å se 🙂 ikke sett på bloggerne tidligere.

 7. Så vil vil få se en helt ny side av deg? Synes de andre bloggerne-sessongene ikke akkurat har fått frem noe særlig nytt om de ulike bloggerne, så det blir spennende å se om hvordan du vil bli fremstilt og å få et innblikk i hvordan du «egentlig» er.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, jeg tviler på at du vil få se en helt ny side av meg, men jeg håper dere vil bli bedre kjent med meg 🙂

 8. Gleder meg til å se Bloggerne og bli bedre kjent med deg 🙂

 9. Dette skal bli gøy! Gleder meg <3
  Har ikke sett programmet før, men kommer til å følge med nå som du er med. Har lest bloggen din i ganske mange år nå (siden du ble gravid med Nelia), og jeg er spent på om mitt inntrykk av deg stemmer med det som vises på "Bloggerne".

 10. Benedicte L

  Gleder meg

 11. Hei fine<3<3<3 Jeg rååågleder meg til å se dere på skjermen!!! åååååå!!! 🙂 Skulle dere egentlig være på God sommer Norge for litt siden? Ble det ikke noe av? Ventet på å se dere der, hehe! Digger deg! Kiss and love<3<3<3

 12. Jeg syns det er så rart at du mener at så mange har feil inntrykk av deg etter å ha fulgt bloggen din?

  Du har 100 % kontroll på hva som skrives og vises og du har like mye kontroll på kommentarfeltet. Om du føler deg så misforstått må du kanskje revurdere formidlingsmåten din?

  Jeg gleder meg uansett til programmene, det er lett og god underholdning.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Da tror jeg du misforstår, det er nemlig ikke bloggens hensikt å formidle 100 prosent hvem jeg er. Jeg deler små drypp fra hverdagen min og hva som interesserer meg, dessverre er det noen få som tror at det gir dem nok til å dømme meg som person på bakgrunn av det.

   At noen tror dette betyr ikke at jeg kommer til å endre noe innhold for å gi de mer kjøtt på bena til å vurdere meg som menneske. Det er ikke hensikten med bloggen 🙂

   1. Kan man da spørre hva det er som interesserer deg? Og hva er hensikten med bloggen? Inspirasjon for lesere?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det er mange ting som interesserer meg, blant annet det som skrives om på bloggen 🙂 Ja, det er kanskje den største hensikten.

 13. Else Karin

  10.september er det premiere på Bloggerne!Skal se den for første gang

 14. Margrethe

  Gleder meg til å følge med deg/dere! Kommer dere til å skjerme barna eller vil de også være med i programmet?☺️

 15. Gleder meg! Har aldri sett det før, men fikk lyst når du er med <3 Håper du sier fra så og si med en gang du vet dato og klokkeslett, for det er litt kjedelig å klikke seg inn på bloggen og lese at det var i går, eller for noen få timer siden 😉

 16. Har flere gange forsøgt at se ‘Bloggerne’, men har ikke maktet å se på det. Håper det endrer seg til høsten!! 😀 😀

 17. Lite tips eller ønske fra meg… For å bli bedre kjent med fam Berg Eriksen (om det skulle være noen hensikt), så kunne jo dere latt dere inspirere av funkygines vlog’s Jeg smiler og ler så mye så mye av deres usminkede familiehverdag Ser jo at du kjører en helt annen bloggerstrategi altså.. Men det kunne vært moromt å se noe lignende fra dere også❤️ (Blir vel kanskje mer àla de snapstoriesene dere hadde tidligere..?)

 18. Er ikke fan av bloggerene, syntes det har vært mye styr med de andre haha 🙂 Men denne gangen skal jeg se, siden du er med. Gleder meg 🙂

 19. Jeanette

  Åh,dette gleder jeg meg til å se!

 20. I følge Tv2 Sumo har bloggerne premiere 10. September!! Gleder meg:)

 21. Jeg har sett programmet tidligere, men likte det ikke særlig godt. Denne sesongen gir jeg programmet en ny sjangse 😉
  Det blir gøy å se dere på TV 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det håper jeg du synes, Marita <3

 22. Dette har jeg gledet meg til helt siden Bloggerne gikk på lufta! Du viser absolutt mange sider ved deg selv og familien gjennom bloggen, men det blir så fint å få se deg på «tape». Helt sikker på at det blir superbra! 😀

 23. Ragnhild

  Det blir spennende å følge med nå når du skal være med, gleder meg ordentlig!

 24. Jeg har sett alle sesongene og gleder meg til å se enda en 🙂
  Når noen skriver at de håper å se en annen side av deg ja så tenker en vel kanskje at vi får se en litt mer» hverdagslig» Caroline og det er helt greit tenker jeg…
  For… Det hadde ikke vært noe artig å se bilder av en sliten mamma på hodet i skittentøyskurven på bloggen 😉
  De fine bildene dere tar gjør utrolig mye og det er en av grunnene til at jeg leser denne bloggen hver eneste dag så kanskje håper jeg å se litt mer hverdagsliv, livet bak bloggen…
  Uansett så gleder jeg meg 🙂 Blir sikkert fint å se uansett og skjønner det om du har sommerfugler i magen 🙂

 25. Helt enig med kommentar over her. Du eide bilde!

 26. Er det muligt at følge med i programmet i Danmark? Skal man være abbonent? Vil SÅ gerne se med 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det skal jeg undersøke! 🙂 Du kan se det via tv2 sumo, men jeg er usikker på om dette fungerer i utlandet :/

   God klem!

   1. Christine

    Det kan man ikke…

 27. Hei Caroline. Ser du har sensurert bort enda en av mine kommentarer og ville bare si at den ikke var vondt ment…
  Snarere tvert i mot….
  En konstruktiv tilbakemld , skrevet med en humoristisk vri….
  Du har selv sagt at du blir oppfattet feil, at alt ikke er perfekt men ved å redigere kommentarfeltet som du gjør så tilpasser du det sånn som du vil ha det og det synes jeg blir helt feil….
  Tåler du ikke at leserne dine sier hva de mener, uten å være stygge…. Så tenker i alle fall jeg at dette ikke lengre er bloggen jeg ønsker å følge….

  1. Caroline Berg Eriksen

   Beklager, men den er ikke moderert bort, den er bare ikke godkjent sammen med flere andre i den posten :/ Godkjente alle sammen nå!

   Ingenting i veien med det du skrev 🙂

 28. Gleder meg kjempe masse 😀 !

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *