i Oslos gater

Plutselig var det fredag 🙂 Og ettersom det er planleggingsdag i dag og begge jentene er hjemme, kjennes det som helgen kom tidlig! Fredag har lenge vært tacofredag her og egentlig skulle det gjeninnføres i dag. I sommer har den nemlig måttet vike for både grillmat, feriemat og en hel rekke med andre ting. Men, det utgår jammen denne fredagen også, for i kveld skal vi ut og spise med oldemor (farmor) og det blir så koselig 🙂 En fin start på helgen Her kommer noen antrekksbilder fra i går 🌲

bukse zara / veske louis vuitton / sko zara / hårbøyle a head / genser gina tricot 


Vil bare ønske dere en fin helg! Her hjemme går det i hundreogti – nå skal jeg leke med litt modelleire 😉 

30 kommentarer

 1. I like the repeating color patterns between the background and your outfit!

 2. Åh, så flott høstantrekk! Grønt er jo bare så fint:)

 3. Elisabeth

  Lekkert !
  Grønnfargen var utrolig fin.

 4. Du ser bare helt A.m.a.z.i.n.g ut!!
  Og håret ditt etter siste frisørbesøk: mystisk og rålekkert!!
  God Helg til deg og den fine gjengen☺️

 5. Grete-Kristine Barlien

  Nydelige bilder fra Oslo!!
  Hvilken øyenskygge bruker du, nydelig kobber/rose-farge Har du vippe-extensions nå, eller kan du tipse om gode løs-vipper?

 6. Grete-Kristine Barlien

  Og forresten.. Jeg ønsker meg veldig et blogg-innlegg om basis-sminken, how to og hvilke produkter osv <3 Jeg bruker fortsatt din måte å legge øyenskygge på fra den gangen du brukte glo minerals-produktene

 7. Wow!! Disse bildene var bare så utrolig fine!! Alt stemte liksom! Dette antrekket kledde du så utrolig godt! Nydelige farger til deg. Og utrolig fine omgivelser som passet perfekt til antrekket. Fikk skikkelig høststemning nå Imponert over dere!

 8. Utrolig tøft antrekk! 🙂 God helg!

 9. Lekkert antrekk! Buksa er råfin! Du kler alt du!☺️God helg til deg og dine☺️

 10. For er vakkert antrekk! Både klærne og fargen kledde deg utrolig godt. God helg til dere <3

 11. May-Helén Berg

  Du er vakker <3

 12. Dette antrekket, WOW! Nydelige bilder også 😀 Jeg så nettopp promoen til Bloggerne, jeg gleder meg sånn til å få se deg og Lars-Kristian fra en annen side, tror personligheten din vil komme godt frem på programmet 🙂 Vet du når premieredatoen er? Eller har du kanskje ikke lov til å avsløre det enda? 🙂

 13. Tone R.

  Dette var et super fint antrekk som du kledde veldig godt Kjempe fine bilder, dere er flinke!

 14. Vil anbefale deg å teste hårbåndene fra Noma. De med waier er helt geniale. Sjekk ut vakre Iselin Guttormsen, hun er ambassadør for Noma.

 15. Wow ! Dette antrekket kledde du virkelig, knallfin i sort og buksen var rålekker !
  Flotte høstbilder.
  Ps. Lurte på noe , litt på siden…Kunne du lagt ut oppskrift på smoothie bowl ?….

 16. Hei! Kom av en eller annen grunn inn på en side fra september 2015, hvor veskekolleksjonen din promoteres. Wow så sofistikert du var med mørkt, langt hår! Det er vel det som er fin ekte hårfarge?

 17. håret (wow)

 18. Hei! Vet du hva fargen på hårbøylen heter?

 19. Altså. Du slutter aldri å imponere meg! Alt du klarer å levere av kvalitet og innhold på denne bloggen er rett og slett utrolig <3 med alt du har i sving samtidig, 2 barn, ekteskap, hunder og utallige prosjekter, står det ekstremt stor respekt av det du får til. Norges mest genuine, profesjonelle og inspirerende blogger. Og bloggen din blir bare bedre og bedre med årene. Du stråler, og ser alltid fantastisk ut 🙂 gleder meg til å endelig se deg i bloggerne – det har jeg ønsket lenge! STOR klem

 20. Hei! Det virker så koselig å kunne ta med barna ut å spise og strekke leggetiden litt, men jeg syns det kan være så vanskelig å få til med vår.. Men,jeg har jo egentlig ikke prøvd på lenge og nå er jo lillejenta 1,5 år. Noen tips til hvordan dere får det til, uten overtrøtthet og meltdowns?

  L

 21. Marianne

  Så deg på gata i Oslo og hadde så lyst til å fortelle deg hvor mye du inspirerer meg og munter meg opp i hverdagen. Men så mistet jeg motet. Da får jeg heller si det her 😀 Takk for jobben du og din kjære gjør. Det er så hyggelig å følge med.

 22. Wow for ett lekkert antrekk.. Nydlig grønn farge.Dette antrekk ekledde du veldig godt! Fine bilder ble det også. God helg uten Taco.. 🙂

 23. Så fin du e ❤️ Elsker antrekket

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Miriam! <3

   Håper du har en god helg 🙂

 24. For en hud. Helt plettfri!!

 25. Elisabeth

  Du ser så fantastisk ut! Kan ikke du gjøre et innlegg om sminken du bruker til hverdags? Du ser så utrolig fresh ut

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det gjør jeg gjerne! Tusen takk, Elisabeth <3

 26. Wow for et kledelig og rå stilig antrekk 🙂 Digger det fra topp til tå! God helg til deg og dine 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, alltid blide og snille Anita <3 Håper du har hatt en deilig helg!

   God klem 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *