de fineste joggeskoene akkurat nå

reklame: annonselenker nelly.com 

Nå skal joggeskoene være chunky, det vil si litt klumpete og gjerne med litt høyde på sålen. Det beste med disse skoene, er at de kan brukes til både fest, (på vei til) trening og til hverdag! Det er supre nyheter for de som gjerne vil ha det både komfortabelt og trendy 😉 Jeg elsker i hvert fall at det er mulig å få tak i så mange kule sneakers for tiden og klarer nesten ikke å bestemme meg for hvilke jeg skal gå for. Her er mine favoritter! 

1. sort og hvit sko HER 2. helhvit sko HER 3. sko med camomønster HER 4. sort sko HER (elsker) 5. beige sko HER 6. beige og hvit nike air max HER 7. helhvit sko HER (favoritt!) 8. sort og hvit sko HER 9. sko med dyremønster (denne er så kul – men hva skal jeg style den med-følelsen tar litt overhånd) HER 


👟👟

6 kommentarer

 1. Jeg fikk de hvite og beige airmax-skoene av mannen min forrige sommer. Beste skoa jeg har hatt! Bruker de ofte. Men er helt på bærtur på trender da, så det var jo morsomt å lese at de er «in»;)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Der kan du se 🙂 De er kjempefine!

 2. 5 og 6

 3. Enig i at 7 er aller finest, blant mange fine.

 4. Her var mange fine! Du må også sjekke ut merket LÄST på neriofend.com, superkule chunky joggesko 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for tipset, Alice 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *