slik lager du fotobok

reklame: fotoknudsen 

Jeg har ofte fått spørsmål om hvor og hvordan jeg lager fotobøkene mine, og svaret er fortsatt fotoknudsen 🙂 I denne videoen viser jeg dere hvordan jeg går frem for å lage boken, det er faktisk veldig enkelt! Spør om du lurer på noe og husk at koden FERIEBOK gir deg 40 prosent på fotobøker frem til 26. august 🙂 Klikk deg inn HER for å komme til tilbudssiden og HER for å laste ned appen 🙂 

22 kommentarer

 1. Skal lages etter vår ferie også! Så at på den rabattkoder som kom opp i videoen sto det tom 26.06.18! Men leser jo i teksten at det er til 26 august! Ikke for å være kritisk altså, bare for å si ifra!:-) ha en fortsatt fin dag og god kjøretur hjemover!:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for at du sa ifra 🙂 Vi skal fikse dette når vi kommer hjem – kjører fortsatt fra Bekkjarvik 🙂

   Klem C!

 2. Dear Caroline, very lovely!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Caroline♥️ Hvis man ikke blir inspirert av alt du foretar deg, så vet ikke jeg. Tar meg i å kose meg skikkelig ved å se å høre på deg og det du viser frem. Alt er så gjennomført, og du er så behagelig å lytte til.
  Du er bare fantastisk
  Klem og en finfin søndag til deg og dine☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, jeg blir så glad, Anne! Tusen, tusen takk 🙂 Håper du har en deilig søndag! God klem til deg 🙂

 4. Ser at du har lagt ut rabattkode på fotobok hos fotoknudsen men datoen som står der (26/06/18) er jo gått ut for lenge siden. Er det en feil?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Datoen i videoen er dessverre feil, det er 26. august som det står i bloggposten 🙂

 5. Hvilket program bruker du/dere for å redigere bildene? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Photoshop 🙂

 6. Takk så mye for videoen.. Skal jeg få plukket frem bilder og laget foto bok med rabatt 🙂 Ha en fin søndag kveld

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så gøy, Anita! Koselig at du likte den 🙂

 7. Dette skal jeg vise mamma så kanskje hun får til å lage fotobok selv! 🙂
  Tusen takk.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig, det synes jeg du skal 🙂 Bare hyggelig!

 8. Henriette

  Herligheeeeeet så kjekt at du tok deg tiden- og bryet til å vise oss i en video gull verdt Tuuusen takk, da skal jeg også få laget en fotobok i nærmeste fremtid, med denne videoen i en annen fane. TUSEN TAKK

  1. Caroline Berg Eriksen

   Skulle bare mangle! Er glad jeg endelig fikk vist på video 🙂

   God klem 🙂

 9. Så flott innlegg, har lenge kviet meg for å gå igang med fotobok. Har tenkt å lage en fotobok fra da jeg og mannen møttes for fire år siden og frem til vi giftet oss. Og selvfølgelig flere bøker etter det da. Men du forstår jeg henger godt etter Når jeg forsøkte å lage en bok av bryllupsbildene fikk jeg opp at bildefilen var for stor. Er det en smal sak å gjøre de mindre mon tro? Tusen takk for flott innlegg fra fine deg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Koselig at du likte det 🙂

   Hva slags filtype og hvor stor var filene da? Vi laster opp jpeg-filer som er ganske store pga. kameraet vi bruker. Det går helt fint 🙂 Om du gjør filene mindre går det jo ut over kvaliteten, så det ville jeg jo ikke gjort :/

 10. Hei!
  Passet perfekt:) Jeg som har laget ett fotoalbum der siste ukene men ikke sendt bestillingen enda:)
  Kan jeg spørre hvilken skrift type du pleier å bruke i bøkene? Finner ingen favoritt:( og hvor fant du rammen på førstesiden på albumet over hvor du har skrevet teksten på albumet? Supert med så fine tips:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er skikkelig vanskelig å finne en fin en og tar i tilleg LANG tid å gå gjennom alle – haha :p Så jeg endte faktisk opp med den helt vanlige Arial i strl. 14. Strl. 30 foran på boken om jeg ikke husker helt feil 🙂 Bruker sort og hvit om hverandre, hvit når jeg skriver inni en blå boks, det ble kjempefint 🙂

   Rammen finner du på clipart og deretter trykker du på etiketter 🙂

   Skal vise det ferdige resultatet når jeg får den hjem i posten 🙂

   Klem!

   1. Vivian

    Takk for svar:) Tar veldig lang tid å gå igjennom. Da har vi faktisk valgt akkurat den samme. Var ikke klar over de farge mulighetene før jeg så videoen din så er igang med ett nytt album nå ( Mine første år)som jeg har utsatt lenge Blir veldig fint og tar faktisk ikke så lang tid når man er i gang.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Og så er det jo ganske gøy også! Så snart bildene er på plass, går det meste av seg selv 🙂

 11. Flotte bilder og fotoboken fra fotoknudsen er helt fantastisk!
  Jeg lurer på om du et innlegg fra nyere tider på hva slags fotoutstyr dere bruker? Du/dere leverer alltid så fantastisk flotte bilder!! Vet gode bilder krever mer enn bare et godt kamera, men hadde vært interessant å vite! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *