oppdrag utført

Hei fra bilen 🙂 Lars-Kristian og jeg har byttet på å kjøre i hele dag, vi dro fra Bekkjarvik halv elleve og i skrivende stund er vi omsider i Oslo – snart er vi hjemme 🙂 For en lang dag dette har vært! Vi kommer til å ende opp med en reise på 12 timer, men vi har tatt noen pauser underveis og fått beundret litt norsk natur langs veien, så det har vært en helt nydelig tur 🙂 

👰🏻 🎩

Dagen i går var så spennende, emosjonell og helt magisk fra start til slutt. Jeg føler meg så heldig som fikk lov til å være med på alle de fine øyeblikkene. Jeg ble rørt til tårer så mange ganger selv, for bare det å se så mye glede og kjærlighet på en og samme dag, det er så ubeskrivelig fint. 

Vi startet å fotografere i 9-tiden på morgen og skrudde av kameraene da brudeparet hadde danset og spist kake 🙂 Da var klokken blitt elleve og så fikk vi også være med på festen. Det var så gøy! Hele dagen var utfordrende på en god måte, vi jobbet veldig bra sammen og fikk fanget utrolig mange flotte motiv. For en dag! Her kommer noen bilder behind the scenes 🙂 

ser du fotografen?! 

Klokken var blitt mye, og slitne fotografer med mange inntrykk var rimelig klare for litt mat her 🙂 

photobooth 📷 

hahaha 😂 


Håper deres helg har vært fin! Jeg gleder meg til å sove nå.. og til en ny uke i morgen 🙂 

39 kommentarer

 1. Så nydelig kjole. Hvor er den fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra zara 🙂

   1. Alexandra

    Er det lenge siden den ble kjøpt? Nydelig kjole! ☺️

   2. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk 😀 Nei, 1 mnd. ca. 🙂

 2. Så dyktige dokke er! For eit spennande oppdrag!
  For ein nydelig kjole du har deg, ser at den er frå Zara..har du kjøpt den no?
  Visst du vil selge den er eg potensiell kjøper

 3. Kun nysgjerrighet – har du vurdert å fjerne fillers i leppene dine?:)

 4. Hvilke kameraer har dere?

 5. SÅ fine Jeg bare lurer, var dere
  invitert i bryllupet ettersom det er venner(?) av dere, eller bare leid inn som fotografer? 🙂 Klemmer!

 6. Nydelig kjole
  Link?

 7. For en fin kjole! Synes faktisk den var kul med joggesko:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Takk! Det var veldig komfortabelt i hvert fall 🙂 På dansegulvet også :p

 8. Kjolen din!!! Kan kjøpes hvor? Så flott.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Den er fra Zara.

 9. God morgen!:-) Jeg vet at dette ikke har med innlegget å gjøre, men jeg håper du kan være så snill å svare meg på det likevel? Jeg så gjennom noen av bursdagsinnleggene dine fra hundenes feiringer og da kom jeg til å lure på om Hugo har det som heter luftrørkollaps? Ikke at det ser slik ut, men jeg vet det er vanlig hos rasen, og lurte da på om du har noen teknikker å håndtere anfallene med, hvis han har det? Jeg synes det ser så skummelt ut når de får det, selv om det som oftest går bra❤

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, han får det innimellom 🙂 Det har han gjort lenge, men det har økt litt de siste årene. Jeg har lært å klemme neseborene hans sammen og åpne munnen hans, slik at veiene blir frie 🙂 Det hjelper! 🙂

   God klem 🙂

 10. Dere ser så lykkelige og freshe ut nå synes jeg! Ikke at dere ikke gjorde det før men er en fin glød hos dere nå ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Hege <3

 11. Kan jeg spørre hva slags merke regnjakke til Lars-Kristian er fra?
  – klem fra Mette

 12. Heisann Skal kjøpe joggevogn, og siden jeg har bugaboo fra før ønsker jeg å kjøpe bugaboo runner. Ser at du har Bob selv, men tenkte kanskje du hadde testet bugaboo runner siden du har bugaboo donkey. Sånn gjennom venner eller noe Om du har prøvd denne setter jeg stor pris på tilbakemelding på hva du syns. Takk for en flott blogg, og for at du alltid er så positiv. Ser opp til den positive holdningen du har til verden Ønsker deg en fin dag.

 13. Så fine bilder! Mannen min og jeg skal være bryllupsfotografer i høst, og jeg kjenner jeg er veldig spent! Vi gjør det bare som hobby for venner, og det er andre bryllupet vi skal fotografere. Har dere noen tips å komme med, nå som dere har alt friskt i minne?

 14. Vet du hvor brudekjolen er fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, dessverre! Men jeg kan spørre 🙂

   1. Gjerne 🙂

  2. Kjolen er fra Maggie Sottero og heter Deirdre 🙂 hadde den selv da jeg giftet meg i sommer. Virkelig den perfekte kjolen 😀

   1. Herlig! Takk for svar

 15. Janne Stavenjord

  Håper dere deler noen bilder ⚡️ Hvor er den selen som er festet på ryggen til mannen din fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer vi nok helt sikkert til å gjøre 😀 Den er fra Scandinavian Photo 🙂

 16. Så søt og ung du ser ut på det øverste bildet 🙂

  Less is more.

 17. Kan du ikke gå tilbake til slik bloggen var før, hvor du selv sto for innleggene, og også var den som var avbildet? Nå fremstår bloggen mer som en parblogg, både foran og bak kamera, og det er ikke det jeg er interessert i å klikke meg inn for. Jeg synes ikke bloggen blir bedre av så vanvittig mange bilder av mannen din, så hyppig som det er nå.

  1. Da synes jeg du skal finne deg en annen blogg å følge, Nina.

   1. Jeg vil tro Caroline trenger alle trofaste blogglesere hun kan få om dagen, så en tilbakemelding om hva man liker og ikke på bloggen, må vel være greit å gi?

   2. Caroline Berg Eriksen

    For å være ærlig så skjønner jeg ikke helt hva du mener, Nina? Lars-Kristian er ikke noe mer med nå enn før, og det er og har alltid vært jeg som står bak innleggene. At Lars-Kristian er bak kameraet er heller ikke noe nytt, det er alltid han som har tatt bildene 🙂

  2. Sara Katrin

   Nina: Det skyldes vel at de driver firmaet bak bloggen sammen, og siden de er gift og samarbeider i tillegg, så er det vel ganske naturlig at vi får se begge to.

   Rart at du kan bli irritert av å se mannen til noen på en blogg. Må da være større problemer her i verden enn akkurat detta.

   1. Jeg blir ikke irritert, det var ikke det jeg skrev. Jeg er bare svært lite interessert i avdankede fotballspillere. Og firmaet bak bloggen har de jo drevet sammen i årevis, så hvorfor skal han nå i det siste vises frem så mye mer?
    Og ja, det finnes mye større problemer i verden. Men de har ikke denne bloggen for vane å diskutere, så det holder jeg meg unna her. Jeg ønsket bare å gi en tilbakemelding på at jeg ikke er interessert i retningen bloggen tar.

 18. Hei! Har du en link til kjolen din? Jeg klarer ikke å finne den online (mulig jeg bare er blind altså).

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg finner den ikke igjen, dessverre :/

 19. jeg skjønner at du trenger gode sko når du skal være fotograf, og jeg vet at chunky joggesko er in. Men jeg tror det hadde vært finere, og behagelig nok, med et par gode ballerinasko. Clarks har fine ballerinasko som gir litt mer støtte enn vanlige paddeflate ballerinasko. Bare et tips til en annen gang, hvis dette er noe dere skal fortsette med.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Disse skoene er ikke chunky, det er helt vanlig fritidssko fra rebook, med veldig god støtte og fin oppbygging til foten inni 🙂 Ballerinas er virkelig ikke noe for meg, jeg får skikkelig vondt å ryggen av å gå med så flatt fottøy en hel dag. Dette endte opp med å bli 14 timer + så jeg er veldig fornøyd med fottøyet, hadde ikke vondt i føttene i det hele tatt 🙂

 20. Så nydelig bilder – som alltid 🙂
  Jeg giftet meg i helgen i den samme nydelige kjolen som bruden (min var dog helt elfenbensfarget)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *