kaffeshake på 1-2-3

I dag tilbringer vi flere timer på veien, så da Lars-Kristian pakket ting ut i bilen, lagde jeg kaffeshake til oss. Altså, dette MÅ du bare lage! Jeg har tidligere fortalt at jeg aldri sløser med kafferester, de få gangene det er litt til overs tar jeg var på det og lager rett og slett isbiter av det. Kaffeisbiter + mandelmelk eller annen melk blir seriøst verdens diggeste og enkleste iskaffe i hverdagen. Vil du ha mer info, kan du lese HER ☕️ 

Over til essensen i dette innlegget: kaffeshake! Dette er noe litt annet enn iskaffe for meg, for denne skal være hakket mer avansert (avansert er selvsagt å ta i) å lage og ha noen flere ingredienser. Her er jeg på jakt etter den kremete smaken, litt mer dessertaktig enn en enkel iskaffe. Litt fullere og rundere. Hehe 🙂 Er du med? Jeg oppnådde i hvert fall akkurat det jeg var på jakt etter, denne minner meg om den jeg ofte kjøper på Steam når jeg er i Oslo – tror faktisk min slår den med et par hakk 😉 


du trenger 

♥ 2 dl. vaniljesoya ♥ 2 ts. sukrin gold ♥ 5 kaffeisbiter ♥ blender 

Ha alle ingrediensene i en blender og bland godt 🙂 Serveres umiddelbart – mmmm! 


Når sant skal sies, så rakk vi faktisk ikke å ta den med på veien. Den var for god! Innen jeg hadde ryddet kjøkkenbenken etter meg, var den borte 😉 Nå er vi i Oslo, men skal videre herfra. Vi skrives senere 🙂 

6 kommentarer

 1. Hvor er koppene ifra? 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra h&m home 🙂

 2. Jeg har fulgt bloggen din i sommer, og ja, jeg har blitt overrasket: ikke over bloggen, men kommentarene: det virker som det sitter noen kvinner rett bak deg,bokstavelig talt (naboer?) som er så klar for å gi deg en negativ kommentar. Det er som de går gjennom bloggen med lupe: er det noe jeg kan ta deg for. Fryktelig trist. Men jeg har et godt råd til deg, vær så snill å ikke svar dem. Det blir som å gi mat til katta til naboen som du ikke ønsker skal komme på besøk.Jo mere oppmerksomhet, jo mere blir besøk blir det. Ingen oppmerksomhet, ingen besøk. Tenk litt over det… og ha en fin kveld:)

 3. Hvor er toppen og skjørtet du hadde på i dag fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Toppen kommer fra gina tricot og skjørtet fra by malina 🙂 <3

 4. Hei;) hva er vaniljesoya, og hvor kjøper du det? Har prøvd å Google men finner ingen ting. Fikk veldig lyst å lage denne, digger isshake

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *