sommerferie, høst, hverdag

reklame: annonselenker boozt 

Hei i kvelden! Her kommer et av favorittantrekkene mine fra den deilige sommerferien vår, som allerede begynner å føles som et fjernt minne. Jeg lengter tilbake hver dag, tar meg selv i å kikke på klokken, automatisk skru den frem en time og tenke: hva gjorde vi nå for to uker siden? Sannsynligvis lekte vi på stranden, spiste lunsj eller badet 🙂 Alt kjennes litt lettere på ferie, bekymringsløst. Dagene bare flyter avgårde og alt som venter der hjemme kjennes så fjernt. Akkurat sånn skal det jo være, jeg mener, det er vel hele meningen med å ha ferie? 

Så skal det sies at alt har sin sjarm, og det har heldigvis hverdagen også 🙂 Jeg elsker jo den og alt den har å by på – med både små og store utfordringer. Lange to do-lister, kø til og fra Oslo, hverdagsbilder og en høst som jeg virkelig ser frem til. Denne uken føles det som ting er på vent, jeg tror i hvert fall at høsten kicker inn for alvor først i neste uke. Altså, jeg VET at august fortsatt kan by på mange fine sommerdager, men når skolen starter og jeg ser de oransje sekkene nærmest i kø langs veien, da er høsten der for meg. Solskinn og 20+ eller ei. Og  til tross for at jeg savner sommerferien, så kjenner jeg at jeg elsker høstfølelsen også. Det er så fint å kunne sette pris på alle årstidene, og jeg er skikkelig glad for at vi har alle fire her hjemme.

veske zara (annonselenker) skjørt HER / topp HER / smykke HER 


I dag pøsregnet det i Oslo, men egentlig var det bare fint. Den deilig lukten som legger seg under et skikkelig regnskyll er så nostalgisk, synes jeg. På planen min i dag har det vært møter i hovedstaden med litt venting mellom og da har jeg rukket å både se og kjenne på regnet 🙂 Vi trengte det nå. Jeg har blitt litt blondere igjen også, var hos frisøren for første gang siden starten på mai og det var skikkelig etterlengtet! Håper deres onsdag har vært fin ♥ 

24 kommentarer

 1. Nei?! Høst?? Du, august har såvidt startet og er fortsatt en sommermåned, nå må du roe ned litt, haha. Selvom gradestokken viser 21 grader istedet for 29 så betyr det ikke at det er høst! La oss få nyte resten av sommeren uten at det skal være snakk om høst helt enda

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha! Jeg vet! Jeg skrev jo det :p September er høst, spesielt nå som sommeren har vært så fin. Likevel kan jeg ikke noe for at jeg kjenner høsten komme – sånn på hele meg 🙂

 2. Så flott antrekk, nydelige farger til deg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3 🙂

 3. Skikkelig fint og kledelig skjørt til deg 🙂 Veldig enig med deg, når skolen begynner er det høst!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anita 🙂

 4. Vi går i mot høsten i august. Og er enig med deg, å se ranselene på rekke og rad, så får jeg også høst følsen i hele meg. Og regnvær i går var helt nydlig å høre på rart med åssen vi her i Skandinavia har det med været haha..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, ja 🙂

 5. SommerOgSol

  Det er nok et bloggerfenomen, men det er litt komisk med det å stadig leve på forskudd.

  Høst i august, jul i november, vår i februar og sommer i april – det blir liksom så stress over det.

  Carpe diem 🙂

 6. Den vesken er så fin <3 Klarer ikke finne den, har du en 'link'?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Finner ikke akkurat den, men en som ligner https://www.zara.com/no/no/rund-skulderveske-i-bast-p16382304.html?v1=6450302&v2=1074708 🙂

   1. Fint-takk! Du er så utrolig flink å finne fine kombinasjoner- så det er lov å herme litt 🙂

   2. Caroline Berg Eriksen

    <3lig takk, Mia!

 7. Hei, fine! <3 Ååååå, hærregud for et fint antrekk! Og spesielt passende på deg da! Smask! Elsker din voksne stil, helt smashing er du! Digger deg!!! Stor klem <3<3<3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du er skjønn! Tusen takk 🙂

 8. Hei!

  Har et spørsmål som jeg lurer på om du kan lage et innlegg om. Føler du ikke at du har alt for mye klær? Sånn miljømessig, med tanke på at alt brukes veldig sjeldent. Hva er dine tanker om det? Salg av klær er det jo mange bloggere som gjør, men jeg synes mange fler kunne donert vekk pengene man fikk for solgte og brukte klær. Hva er dine tanker om det og? 🙂

 9. Monica M. B

  Herlig høstfarge på skjørtet(toppen også forøvrig).

 10. Fantastiske Caroline <3 du gløder som alltid <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Snille deg! Tusen takk <3

 11. Dette antrekket var bare helt nydelig og var utrolig fint på deg!! 🙂 takk for mye fin inspirasjon på bloggen din

 12. Nydelig skjørt. Nå bestilte jeg det selv også. Klart til neste sommer iallefall 🙂

 13. Hvor er øredobber fra? Kjempefine

 14. Jeg bestilte dette skjørtet, nydelig, men det er ikke så smalt nede. Skråner ikke inn slik det gjør på deg. Har du sydd det inn? Det gjorde jeg Du er veldig flink til å sette sammen kleskombinasjoner, og alt ser jo smashing ut på deg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, jeg har ikke gjort noe med det 🙂

   Tusen takk, Grethe! 🙂 Håper du har en fin helg <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *