mitt favorittrom i huset akkurat nå

Ting begynner å komme på plass! Legger dere merke til at tapeten er oppe? Og ja – den sitter! Den er så fin, akkurat som vi så for oss til tross for at det ikke ble den opprinnelige.

Barbordet har fått plass i det ene hjørnet, men jeg klarer ikke å bestemme meg for om jeg skal ha det skrått eller rett. Oh, the struggle! Haha 🙂 Ved siden av har jeg satt en nydelig grønnplante i en enda nydeligere potte fra Hübsch. Det er SÅ mange som har spurt meg hvor disse er fra, og der har du det! Det er mange som selger disse, de kommer i par – den ene litt lavere enn den andre. Finnes i hvitt, sort og messing. Så fine! Planen var å ha dem ved siden av hverandre, men plantene er såpass mye i seg selv at jeg synes de fint kan stå hver for seg i rommet. 

Her har jeg planer om flere karafler etter hvert, jeg tror det blir så fint med 4-5 stykk. De skal selvsagt ikke inneholde whiskey alle sammen, det får denne ene stå for 😉 Under bordet har jeg lagt en coffee table book om sigarer, så finner jeg kanskje et sigaretui som også kan få plass her. Det hadde vært så fint – til tross for at jeg aldri har smakt en eneste sigar eller sigarett i mitt liv 😉 

Ved siden av denne fantastiske lampen, har den andre potten fått plass 🙂 

fineste puffen 🌸


Nå mangler vi bare noe i den siste kroken, jeg lurer faktisk på om jeg skal bestille et sett til med disse pottene. De er så fine! Vi mangler også litt maling rundt dørene hvor vi byttet glass, og ikke minst – bilder på veggene. Det kommer opp om ikke lenge 🙂 Gleder meg! Når jeg tenker meg om, gleder jeg meg også litt til høsten akkurat nå. Da kan vi endelig få fyr i kakkelovnen her inne – den har fortsatt ikke varmet oss eller huset, til tross for at den har stått ferdig siden november! Ting tar tid når du innreder og pusser opp hus, men det er virkelig verdt å vente på 🙂 

138 kommentarer

 1. Så fint det ble Caroline Både med pottene og barbordet. Du er flink

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 <3

 2. Det blir skikkelig fint hos dere! Jeg får litt sånn moderne Art Deco vibber av denne stuen, og særlig barvognen, så jeg tror en antikk sigareske hadde passet fint inn som et lite nikk til 1920-tallet når Art Deco var på høyden. jeg tenker i hvertfall jazz, cocktails, flapperkjoler og sigarer når jeg tenker 1920 og Art Deco. Man trenger jo ikke å ha sigarer selv om man har en sigareske, kan jo bruke den til f.eks. flaskebrikker, eller annet småtteri til baren.

  1. Elisabeth h

   Enig med Maja.

 3. Skal ikke dette merkes som reklame/annonse? Du har merket det du la ut fra julen men ikke dette.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var reklame da, men det er ikke reklame nå 🙂

 4. Kjempe kult barbord.. Ville selv valgt sølv 🙂 Syntes det er sikklig kuuult å ha det fremme slik.. Regner med d hvet hvor ungene dine er i huset haha 🙂 Har selv altid hatt alle ting og gjenstander fremme. Mine barn har aldri knust eller ødelagt. Det ble jo naturlig for dem.igjen gjennomført Caroline 😀

 5. Fin stue! Glad du droppet de mørke veggene og interiøret. Forøvrig syntes jeg dette Whiskey bordet er totalt malplassert. På mannens kontor/bibliotek kunne det funket, men i en sånn lys/feminin stue ser det bare feil ut.

  1. Åj, kjønnsdiskriminerende :-/

 6. Tenk så flott det blir til høsten. Da kan du ligge på et skinn foran kakkelovnen mens du røyker sigar, drikker whiskey og leser bøker fra Tuppen og Lillemor, slik andre tobarnsmors i Sarpsborg gjør!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Blir magisk og intet annet!

   1. Noen ganger (veldig ofte) skulle jeg ønske det var en «like-knapp» her… 😉
    *Tommelopp* 🙂

   2. Caroline Berg Eriksen

    Haha 😀

  2. Sara Katrin

   Jøje meg, for en kommentar, Linn.
   Tenk å ta ting så ekstremt bokstavelig da. Nei fysj..

   Jeg digger hjemmet ditt, Caroline. Ser vi har veldig lik stil ifht interiør og innredning.

 7. Hei;) Hvor er potten i gull fra? lett etter slike overalt:P

 8. Sara Katrin

  Du burde sjekke ut den nye katalogen til Perfect Home. Så vanvittig mye de har i høstkolleksjonen sin. Både småmøbler, servise og interiør generelt. Har lyst å handle der sjøl når jeg skal flytte til neste sommer.

 9. Du vil ikke plassere bartralla i spisestua istedfor? Synes ikke den passet inn i denne myke, delikate stuen.Ville hatt begge gull pottene med planter ved siden av hverandre i hjørnet isteden. Evnt stålampa i hjørnet og plantene ved siden av.

 10. Utrolig fint det er hos dere nå! Veldig vellykkete fargevalg nå Ler meg i hjel av noen av de negative kommentarene, håper du ser at majoriteten er positive! Fortsett med interiørinnlegg, det er veldig inspirerende å følge oppussingen deres

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk!! <3

 11. Her var det en million kommentarer jeg ikke orke lese gjennom, så mulig noen har spurt om dette før.
  Regner med jentene dine ikke rører pynte-ting siden du har glass stående så lavt (jeg har hatt en sånn unge selv og vet at de finnes ).
  Men hva når jentene f.eks har en klåfingra venn på besøk, som piller og smaker på alt (har også hatt en sånn unge ). Hva gjør dere med glasskarafler osv da? (Barna blir jo større, vennebesøk uten foreldre øker).

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg tenker at vi tar det når den tid kommer 🙂

 12. Bare helt fantastisk! Skulle fått komt hjem å styla stua mi Du er så flink!

  1. Caroline Berg Eriksen

   For en utrolig hyggelig tilbakemelding! Tusen takk 🙂 <3

 13. Yes, endelig interiørinnlegg! 😀 Jammen har stuen blitt annerledes enn den var før, som natt og dag. Jeg liker at den er lys og luftig, gleder meg til å se helhetsbilde. Ikke fra gamle bilder, men slik det ser ut nå. Regner med du har det på lur til senere 😉
  Det eneste jeg ikke likte veldog godt var tralla, kan ikke helt sette fingeren på hva det er. Kanskje inntrykket blir annerledes med bilder på veggene og alt som hører til 🙂 Kjempemoro å se er det uansett!

 14. Hvor er sofaen fra? 🙂

 15. Ingrid Anker-Rasch Strøm

  Mange fine detaljer! Hvor er de glasskulene nederst i bartrallen fra?

 16. Hei! Så fint dere har fått det Utrolig lekker puff, hvor er den fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Six Bond Street 🙂

 17. Hvor er barbordet fra? SÅ stilig!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer fra Madam Stoltz 🙂

 18. Hvor er teppet fra helt nydelig

  1. Caroline Berg Eriksen

   Six Bond Street 🙂

 19. Hvilket merke er det du har kjøpt mest interiør fra? Utrolig fint du har det:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Six Bond Street 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *