gjensyn med hundene, hyttekos og nok en forslått hånd

I dag hentet vi jentene litt tidligere i barnehagen så de kunne være med på det første møtet med hundene på 14 dager! Vi har savnet dem sånn! Å se dem igjen sprenger hjertet mitt, spesielt når jeg merker hvor utrolig glad de blir – logrende haler og små kropper som gjør alt de kan for å forsøke å uttrykke hvor mye de har savnet oss. Pipingen til Hugo når jeg løfter ham opp Jeg vet at de har hatt det helt topp – Ronaldo hadde så skinnende flott pels da vi hentet dem at jeg faktisk ble litt usikker på om vi hadde med oss riktig hund hjem. Å dusje eller å bade troner nemlig på toppen av hans liste over ting han hater, rett før det å bli såpet inn. Tar du frem føneren i tillegg, kan du bare glemme å komme fra badet med hånden i behold. Det er ikke tull. Men her hadde de altså både badet, såpet og fønet ham – uten problemer! Og jeg tror han trives skikkelig godt i den skinnende, blanke pelsen sin! Han ser jo faktisk 10 år yngre ut 😉 Tror kanskje jeg bør lære meg noen nye triks når det kommer til å bade ham.  

Vi tok med hundene på hytta for et gjensyn med mamma og pappa 🙂 Der ventet reker og mase gode klemmer ♥ 

Du lurer kanskje på hva som har hendt med hånden til Lars-Kristian? Det viser seg at han ikke kan være videre glad i den venstrehånden, for det er jo faktisk bare et par måneder siden han brakk den og nå er den altså bandasjert igjen. Ok, ikke bandasjert, men heftig plastret. Han har altså klart å skade hånden sin igjen – det vil si: han har slått den rimelig kraftig. På joggetur rett etter seks i dag tidlig. Og vet du hvorfor? Fordi jeg ringte ham for å spørre om noe, og forstyrret hele rytmen hans. Wops. Jeg har skikkelig dårlig samvittighet, det har jeg virkelig! Men han snublet i en stein, og jeg håper at det hadde hendt uavhengig av om jeg ringte eller ikke. Bare fordi jeg ikke orker å tenke på at det faktisk han ha vært min feil. Men det får vi vel aldri vite. Stakkars mann! Vi skal fotografere bryllup om bare et par uker, så jeg krysser alt jeg har for at det forferdelige såret (som har revet av store deler hud inni hånden) vokser mirakuløst fort. 


Så ja – litt av dagen vår der altså 😉 Ha en nydelig sommernatt ♥ 

17 kommentarer

 1. DÅN! For en nydelig kjole!!! Hvor er den fra? Du ser helt nydelig ut!
  Blir det forresten noe ny sko/veske eller kleskolleksjon snart? Husker du hadde for gravide, og det var nydelige klær

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så utrolig hyggelig, Vero! Det er veldig gøy å jobbe med slike ting og jeg håper selvfølgelig at det er noe jeg kan gjøre igjen 🙂

   Kjolen kommer fra Zara 🙂

   Håper du har en fortsatt nydelig sommer <3 Klem!

 2. Det er sjelden jeg kommenterer, men et lite tips ifht å få såret til å gro. Kjøp a-creme på apoteket. Den parfymefri sorten i brun krukke. Smør såret morgen og kveld. Jeg gjør det på alle sår som dukker opp, og de gror mye kjappere da.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for tipset, Lisa! 🙂

 3. Jeg vet ikke hva slags beskjed han har fått om sårstell, men jeg opplever ofte at brulidine hjelper på tildelingsprosessen så gjelder det selvsagt å unngå fuktighet så godt det lar seg gjøre. Håper mannen blir fort frisk Velkommen hjem igjen, kan tenke meg det var et deilig gjensyn med hundene ❤️

  1. Mente selvsagt helbredningsprosessen om det i det hele tatt er et ord

 4. Kristin

  Hei
  Flotte bilder du har postet fra ferie. Ett spørsmål. Har du noen gode tips til hvordan holde brunfargen fresh lengst mulig?? Sist vi var på ferie flasset jeg av alt en uke etter vi kom hjem. Skrubbet og brukte solkrem men huden min er veldig tørr. Mulig defor. Har du en god bodylotion og en selvbruning anbefale??
  Ha en fin uke

 5. Hvor er båtskålen fra?

 6. Elisabeth

  Fin kjole:)

 7. Så søt og fin Ronaldo var da, ligner nesten en liten hvalp på det siste bildet! <3
  God bedring til Lars-Kristian! 😉

 8. Heftig plastret? Sette verre altså 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hehe :p

 9. Hei! Hvor er det pene smykket ditt fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Pernille Corydon 🙂 <3

 10. Kristine

  Sååå koselig bilde av deg og Ronaldo <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Kristine <3

 11. Benedicte

  Hvor har du kjøpt båtskålen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *