det siste måltidet før hjemreise – three dolphins

Hei mandag! Vi er trygt på norsk jord, koffertene er tomme, vaskemaskin nummer 3 durer og går, og hverdagen er i gang igjen 🙂 Deilig! Jeg sitter på kontoret og blar gjennom de siste bildene vi tok i Hellas, det vil si bilder fra og med onsdagen av, og det er så mange at det sikkert vil ta meg halve arbeidsdagen 🙂 Gjett om jeg må lage et album ut av denne turen! 

Det siste lunsjmåltidet på Lefkos valgte vi å spise hos Three Dolphins, ikke bare _elsker_ jentene å være der, men det gjør virkelig vi også. Folkene, maten, atmosfæren – alt er bare så bra. Ikke minst er det tilrettelagt for barn der, de kan leke så å si overalt i restauranten, for det er god plass til tross for at det nesten er stinn brakke hver kveld. I tillegg er de som jobber der og driver stedet veldig glad i barn – Nikita og Vasilis er uten tvil bestevenner med begge jentene 😉 


Her er absolutt all maten god, jentene velger alltid nuggets og spagetti, men min favoritt er sjømaten deres, som for eksempel green shell eller egenfisket fisk. De har også helt fantastiske vegetarretter, og du får være med inn på kjøkkenet og velge dagens om du vil 🙂 Til lunsj må jeg alltid ha oliven, tzatziki og gresk salat – tror jeg har spist det hver eneste dag i 2 uker! Blir jo ikke lei. Jeg kommer til å savne den greske maten, så det er bare å forberede seg på gresk kjøkken til oppskrift-onsdag en stund fremover 😉 

53 kommentarer

 1. Hei! Du er så flink til å kle deg i klær som er flatterende! Jeg lurer på, vet du hvilken kroppsfasong du er (eple, pære, rektangel etc), og har du dette i bakhodet når du handler – eller er det noe du spesielt tenker på når du kjøper klær? Hva er trikset ditt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anette! For å være ærlig, så tenker jeg ikke over dette i det hele tatt. Jeg kjøper det jeg har lyst på og går med det jeg føler meg fin i 🙂 Har vel en typisk timeglassfasong? Jeg aner ikke :p

   Klem til deg!

   1. Therese

    Tror nok ikke du har timeglassfasong. Ville heller sagt rett kroppsfasong, selv om du har fått litt mer former det siste året. Kim Kardashian har timeglassfasong…

   2. Caroline Berg Eriksen

    Da kan du ikke ha sett kroppen min spesielt godt 😉 Hofter, rumpe og smal midje har jeg hatt siden jeg var 16.

   3. Man har vel timeglassfasong om hofter går ganske likt igjen med skuldre, og man har endel smalere midje enn det igjen. Man må ikke være på str med KimK for det om.

   4. Therese

    Joda, jeg har sett kroppen din. Her et eksempel på bilde av timeglassfasong: https://www.tv2.no/a/3701488/
    Store bryster og smal og kort midje. Og mange føler seg rund og bumsete. Ja, samme for meg det hvis du vil ha timeglassfasong

   5. Caroline Berg Eriksen

    Haha 😀 Føler meg ikke akkurat rund og bumsete :p

   6. Therese

    Du skal selvfølgelig få mene at du har timeglass fasong, like mye som jeg ikke syns det. Nettopp fordi du ikke har en markert midje, og er veldig smal og liten fra skuldrene og ned til hoftene. Stort brystparti har du i hvertfall ikke. Så da får vi heller være enige om at vi er uenige

   7. Caroline Berg Eriksen

    Markert midje er i hvert fall noe jeg har, det er nettopp derfor jeg tenkte timeglass da jeg fikk spørsmålet 🙂 Men så viste det seg at timeglassfigur var ganske mye mer sammensatt enn som så :p Er for så vidt helt enig i at jeg ikke har et stort brystparti, det har jeg aldri hatt med unntak av da jeg hadde melkespreng 😉

    Ha en fin dag – uansett kroppsfasong 🙂

 2. Hei. Du, jeg lurer på en liten ting. Jeg har termin i starten av desember, og kom til å tenke på at du også hadde termin rundt den tiden med Nelia. Jeg opplever å få en del kommentarer på hvor negativt det er å få barn født så sent på året, og liksom spøkefulle kommentarer om at man må knipe igjen til over nyttår. Jeg merker at dette er kommentarer jeg ikke liker, og ikke helt vet hvordan jeg skal svare på. Opplevde du det samme da du gikk gravid med Nelia? I så fall, hvordan håndterte du slike kommentarer/spøker?

  1. Cecilie

   Du tuller nå?? Sier folk virkelig slikt? Jeg er helt satt ut!

  2. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det stemmer 🙂 Jeg hadde termin 1. desember <3 Så leit at folk sier sånt, kan ikke skjønne hva som foregår når noen føler at det er ok. Jeg fikk aldri slike kommentarer og det er heller ikke noe jeg tenker på eller har tenkt på. Jeg synes ikke du skal bruke energi på dette, barnet kommer når det kommer og det er ikke alle som har mulighet, vil eller kan planlegge når en skal bli gravid. Jeg ville bare svart at "for meg er det viktigst at barnet vårt er friskt, det spiller ingen rolle for meg når på året hun / han er født" eller noe i den duren. Det burde jo sette ting litt i perspektiv. Kjenner jeg blir skikkelig oppgitt. Masse lykke til <3 Ikke bry deg om dette, Julie!

   1. Tusen takk for fint svar 🙂 Enig med deg at å svare noe sånt som du nevner burde sette ting i perspektiv ❤️ Ellers tusen takk for en kjempefin blogg!

   2. Caroline Berg Eriksen

    <3

 3. Synes det er utrolig trist at du velger så bevist å poste bilder av så mye alkohol. Både i hjemmet deres og på ferie. Det er store kampanjer hvert år. Barn som lider i det stille av foreldres alkohol forbruk i ferier. Å her normaliserer du det ganske ofte. Synes det er trist at du ikke kan se litt rundt deg og tenke litt lengre.

  1. Det er jo ikke mye av det! Det er totalt innenfor normalen!

  2. Det er så mange som skriver dette. Men jeg er avholds selv og tenker ikke over at det er mye alkohol i bloggen til Caroline? Man ser jo vin og ølglass, men det er liksom vanlig i en middagssetting på ferie. Det kunne jo like så godt vært alkoholfri øl og vin/annen drikke i de glassene, for alt vi visste?

 4. Hei
  Jeg lurte på en liten ting: dere som tar så mange utrolig flotte bilder, hvordan lagrer dere alle? Har dere et system som alle lagres i? Synes å huske at du har skrevet et innlegg om dette før da jeg har fulgt bloggen din i flere år, men fant det ikke nå.
  Ønsker deg en fin dag 🙂

 5. Pernille E.

  Utrolig fin skjørt og topp! Husker godt at jeg ikke likte det så godt da du viste den fram i et tidligere innlegg. Syntes det ble vel snuppete på et vis. Men når du får det på deg i den riktige settingen, med sommer og solbrun hud, var det jo utrolig lekkert likevel. God smak har du! Også er det jo noe med at alt kler den smukke:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å lese, Pernille! Tusen takk 🙂

 6. Kristine

  Hvor er det nydelige antrekket fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer fra bikbok 🙂

 7. Victoria

  Hei! Kommer du til å få en ny rabattkode til de flotte fødselsplaktene du har lagt ut før? Ville vært en perfekt dåpsgave til min niese.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg vet ikke, dessverre :/ Men undersøker gjerne om det lar seg gjøre 🙂

 8. Gleder meg til å se enda flere bilder og lese om både ferien og greske oppskrifter!:-)
  Noe annet, har du noen tips om apper som passer til 4/5 åringer?:) evnt noe til en snart 2 åring?:-) akkurat fått iPad, så hadde vært fint med noe tips om bra apper som både er pedagogiske mens også populære hos de små:) jentene mine er omtrent akkurat like store som dine!

  Klem!

 9. Marlyn Monroe hadde timeglassfigur.

  Du har det ikke. Flott figur, men absolutt ikke timeglass.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Marilyn Monroe hadde timeglassfigur, men det betyr ikke at man ikke har det fordi man har mindre former enn henne 🙂

   1. Eh, jo? For å ha det som betegnes som timeglassfigur må man ha både ‘fyldige’ hofter og bryst samt en markert midje. Altså en litt ‘frodig’ figur.

    Du tar rett og slett feil 😉

   2. Caroline Berg Eriksen

    Timeglass handler om fasong, frodig eller ikke spiller ikke nødvendigvis en rolle. Men jeg er enig med deg om at jeg ikke er frodig 😉

  2. Bare det å diskutere kropps fasongen til en fremmed person slik sier sitt. Hva spiller det for rolle hvilken kropps fasong C har uansett ? Men for mye fritid når selv dette må diskuteres, både i kommentarfeltet her og et annet sted 🙂

   1. Nå er jo Caroline selv med på å diskutere sin egen figur, samt godkjenne kommentarer selv-det sier vel også sitt? Og jeg vil si at hun har en atletisk og flott figur, men timeglass er det ikke!

  3. Timeglassfigur har ikke noe med størrelse og gjøre, det har med proporsjon å gjøre. Bredden på hoftene i forhold til midjen, i forhold til skuldrene. Bryst som nevnes har faktisk ikke noe med saken å gjøre en gang.

 10. Pernille E.

  Hahaha, nå ler jeg meg i hjel! Nydelig kroppsfasong er det uansett hva den kalles. Måtte inn å Google kroppsfasonger her. Finner ingen som passer bedre enn timeglass. Caroline har definitivt ikke rett fasong, helt klar og tydelig smal midje – noe som indikerer timeglass.

  1. Vedkommende som skrev rett figur skrev ikke dette for å være hyggelig-. Alle som leser bloggen kan se at Caroline iikke har rett figur. Tenk bare å skrive sånn til en annen person uansett.

   1. Hva er galt med rett figur?

 11. https://iform.nu/ned-i-vekt/test-har-du-en-timeglassfigur

  Kommer ikke an på størrelse, men proporsjoner…De naturlige proporsjonene.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Helt riktig 🙂

 12. Du går fra og være usikker på om du har en timeglassfigur der du til og med setter spørsmålstegn, til og være helt bastant på at du har timeglassfigur altså? Bare fordi noen ikke var enig med deg?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg kan ikke se at jeg hardnakket har påstått det noe som helst sted? Svarte bare på en kommentar som hevdet jeg hadde en «rett» kroppsfasong 🙂

   Har aldri tenkt over hvilken type jeg har, ser uansett ut som jeg gjør 🙂

 13. S.Helene

  Velkommen hjem! Håper turen hjem gikk fint. Bloggen har vært savnet selv om det var bare noen dager det var stille hadde første arbeidsdag selv etter ferie i dag, så det kunne ikke passet bedre med deg/LK back in business med inspo og lekre bilder Fortsatt god sommer!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, gleder oss til å komme tilbake til hverdagen også <3

   Fortsatt god sommer til deg også 🙂

 14. Du ser flott ut! Hvorfor noen må kverulere og ta deg på ALT mulig rart på bloggen din, det fatter jeg ikke. Noen mennesker … Velkommen hjem fra ferie, ser ut som dere har hatt en herlig tur!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Henriette <3

 15. Kristine

  Bare for å legge til litt på timeglassfigur: timeglass har i tillegg til stor byste, smal og kort midje; brede hofter og fyldigere lår. Så direkte timeglass er vel ikke du Caroline, men vakker uansett

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, mest sannsynlig ikke :p Jeg er ingen ekspert på dette og blir egentlig ikke så klok av å google det heller :p Min tanke var at timeglass = smalere midje, men at man har hofter / rumpe. Men da lærte jeg noe nytt i dag også 😉

 16. For en diskusjon over.. du har uansett en helt fantastisk kropp Caroline, om det er timeglassfigur eller ikke!! <3 håper dere hadde en fantastisk ferie, så iallefall slik ut 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, J! <3

 17. Juliane

  Eneste jeg klarte å se, var de ro kjekke bargutta ❤ hadde jeg spilt kortene riktig som 18 åring, så hadde jeg bodd på en gresk og. ☆sukk☆

  1. Caroline Berg Eriksen

   *sukk* <3

 18. Juliane

  Øy skulle det stå.

 19. Rebekka

  Kall formen din hva du vil, råfin er du uansett!!! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Rebekka! Jeg tror generelt det er vanskelig for mange å passe inn i noen av de «kroppsfasongenee» jeg får beskrevet når jeg googler det, og egentlig spiller det jo ingen rolle 🙂

   God klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *